Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Son yollama tarihi nedir ? :A @destere daha oy vermedi mi ? :)
ben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den :) elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavayla :)

sertap erener idare eder durumda @Harunnn60 ama çok vıykvıyklıyor :)

Son yollama tarihi nedir ? :A @destere daha oy vermedi mi ? :)
ben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den :) elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavayla :)
yarın perşembe 20:00 son tarih ama bu gece kullan @destere nin söylediklerini dikkate al bence kurtul :F:F:F

yarından sonra 3 gün kısa bir ara vericez pazartesi 4.haftayla dönücez :F

Bugün uykum yarın da Vadi var napacaz :A Keşke önceden ataydık ama şimdi @Çiğdem- de kaptırdı gidiyor Acun gibi her gün oy veriyoruz nerdeyse :A

sezen ablamız yine muhteşem söylüyor ama bu şarkıyı çok dinlemişim sanki :) yani kulağa aşina gelen şey aynı zamanda değerini de yitirir zamanla :) yani @mrt-06 hapı yuttu :)

Bugün uykum yarın da Vadi var napacaz :A Keşke önceden ataydık ama şimdi @Çiğdem- de kaptırdı gidiyor Acun gibi her gün oy veriyoruz nerdeyse :A
fazla sürmüyor zaten @Bully nin tarkana sıra gelince atlat şarkıyı:) tarkan için zaman kaybetmesende olur :)

yarın perşembe 20:00 son tarih ama bu gece kullan @destere nin söylediklerini dikkate al bence kurtul :F:F:F

yarından sonra 3 gün kısa bir ara vericez pazartesi 4.haftayla dönücez :F

ara güzel olur bencede belki arkadaşlar şarkı değilde şarkıcı değiştirip gelir bu arada :)

Gayet iyi ben beğendim. :D İşte @Çiğdem- le biraz olaylar karıştı ama neyse. :A

Aslında bu kadar da kırılgan değildim..
Kendi yarattığım düşmanlara yenildim
Bir kayboldum sonra tekrar belirdim
Masallardaki gibi
Bir varmışım, bir yokmuşum...

sezen ablamız yine muhteşem söylüyor ama bu şarkıyı çok dinlemişim sanki :) yani kulağa aşina gelen şey aynı zamanda değerini de yitirir zamanla :) yani @mrt-06 hapı yuttu :)

fazla sürmüyor zaten @Bully nin tarkana sıra gelince atlat şarkıyı:) tarkan için zaman kaybetmesende olur :)

ara güzel olur bencede belki arkadaşlar şarkı değilde şarkıcı değiştirip gelir bu arada :)
Ya milletin oylarını etkilemesene :A bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor :A Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.:A

sılayı bu hale düşüren @denizz19 allah seni bildiği gibi yapsın :) şarkı fena değil ama kız hiç kıpraşmıyorki nasıl puan verelim buna şimdi :)

Ya milletin oylarını etkilemesene :A bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor :A Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.:A
ama öyle yapsanda seni etkilemiş olmuyormuyum :) benim emsajla olumlu veya olumsuz herhangi bişey yaptığın an etkilendiğini kabul etmiş oluyorsun :))

hahaha ama sıradan birisi değilki o cnm senin başkanın sana tavsiye verebilir :A:A:A
konuş @Çiğdem - haddini bildir bu kötü yardımcılara:) onları yardımcı seçeceğime pompy i yardımcı seçerdim hem farklı farklı fikirler verirdi bana hemde olayın siyaset boyutunu şeyderdik :))

ama benim elimde şimdi çok şey geliyor :) dur kıza cücük kadar puan verelimde bari şok olup kıpraşsın ilerki haftalarda :))

özgülün batsın daha demin bana inat yüksek puan verceğini söylüyordun nerde özgülün :))
Yine imam cemaat olayına döndü :A Neyse başımıza bir iş gelirse sen benim yerime dilediğine oy atarsın başkanlık apoletiyle :A

İşte @destere her hafta böyle algı operasyonu yapıyor Tarkan aleyhine, halk da ona inat Tarkan'a destek çıkıp birinci yapıyor. :A

Gerçi sen zaten kaliteden anlıyorsun bu hafta da bekliyoruz güzel puanlarını. :A

Şarkı fena değil diyon kadın güzel ama yap bir şeyler be abi :F

yapacak bişey yok geen hafta zaten kendimi çok zorlamıştım 5 puan için bu hafta onuda veremeyecek gibiyim :))

@Bully senin tarkanın şarkısı bu hafta güzel duruyor ama keşke sende şarkıyı klipsiz yapsaydın tarkanın tipi görünce şarkının etkisi kırılıyor zayıflıyor :) deniz in klipli yapması gerekirken sen gidip niye klipli yaptınki erkekler şarkı söylerken klip zararlı :)