Son yollama tarihi nedir ? @destere daha oy vermedi mi ?hahah aa evet oylarını bu gece gönder cnm sadece senin bahaneni kabul etmem başkansın çünkü
Son yollama tarihi nedir ? @destere daha oy vermedi mi ?hahah aa evet oylarını bu gece gönder cnm sadece senin bahaneni kabul etmem başkansın çünkü
ben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavaylaSon yollama tarihi nedir ? @destere daha oy vermedi mi ?
Son yollama tarihi nedir ? @destere daha oy vermedi mi ?
yarın perşembe 20:00 son tarih ama bu gece kullan @destere nin söylediklerini dikkate al bence kurtulben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavayla
Bugün uykum yarın da Vadi var napacaz Keşke önceden ataydık ama şimdi @Çiğdem- de kaptırdı gidiyor Acun gibi her gün oy veriyoruz nerdeyseben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavayla
sertap erener idare eder durumda @Harunnn60 ama çok vıykvıyklıyor
fazla sürmüyor zaten @Bully nin tarkana sıra gelince atlat şarkıyı tarkan için zaman kaybetmesende olurBugün uykum yarın da Vadi var napacaz Keşke önceden ataydık ama şimdi @Çiğdem- de kaptırdı gidiyor Acun gibi her gün oy veriyoruz nerdeyse
yarın perşembe 20:00 son tarih ama bu gece kullan @destere nin söylediklerini dikkate al bence kurtul
yarından sonra 3 gün kısa bir ara vericez pazartesi 4.haftayla dönücez
acun ara veriyormu beeee ben verecemBugün uykum yarın da Vadi var napacaz Keşke önceden ataydık ama şimdi @Çiğdem- de kaptırdı gidiyor Acun gibi her gün oy veriyoruz nerdeyse
Gayet iyi ben beğendim. İşte @Çiğdem- le biraz olaylar karıştı ama neyse.ben şimdi tek tek inceliyorum şarkıyı birazdan oylarımı yollarım kurtulurum @Çiğdem- den elini çabuk tut yarın kafana meteor çarpsada çiğdeme kendini affettiremezsin bir yıl oy vermedin oy vermedin diye peşine düşer oklavayla
sertap erener idare eder durumda @Harunnn60 ama çok vıykvıyklıyor
Ya milletin oylarını etkilemesene bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.sezen ablamız yine muhteşem söylüyor ama bu şarkıyı çok dinlemişim sanki yani kulağa aşina gelen şey aynı zamanda değerini de yitirir zamanla yani @mrt-06 hapı yuttu
fazla sürmüyor zaten @Bully nin tarkana sıra gelince atlat şarkıyı tarkan için zaman kaybetmesende olur
ara güzel olur bencede belki arkadaşlar şarkı değilde şarkıcı değiştirip gelir bu arada
hahaha ama sıradan birisi değilki o cnm senin başkanın sana tavsiye verebilirYa milletin oylarını etkilemesene bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.
Kıpraşıyor gibi dinle elimden bir şey gelmezsılayı bu hale düşüren @denizz19 allah seni bildiği gibi yapsın şarkı fena değil ama kız hiç kıpraşmıyorki nasıl puan verelim buna şimdi
ama öyle yapsanda seni etkilemiş olmuyormuyum benim emsajla olumlu veya olumsuz herhangi bişey yaptığın an etkilendiğini kabul etmiş oluyorsun )Ya milletin oylarını etkilemesene bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.
Benim özgül ağırlığım var. Saksı değilim benhahaha ama sıradan birisi değilki o cnm senin başkanın sana tavsiye verebilir
ama benim elimde şimdi çok şey geliyor dur kıza cücük kadar puan verelimde bari şok olup kıpraşsın ilerki haftalarda )Kıpraşıyor gibi dinle elimden bir şey gelmez
özgülün batsın daha demin bana inat yüksek puan verceğini söylüyordun nerde özgülün )Benim özgül ağırlığım var. Saksı değilim ben
Şarkı fena değil diyon kadın güzel ama yap bir şeyler be abiama benim elimde şimdi çok şey geliyor dur kıza cücük kadar puan verelimde bari şok olup kıpraşsın ilerki haftalarda )
konuş @Çiğdem - haddini bildir bu kötü yardımcılara onları yardımcı seçeceğime pompy i yardımcı seçerdim hem farklı farklı fikirler verirdi bana hemde olayın siyaset boyutunu şeyderdik )hahaha ama sıradan birisi değilki o cnm senin başkanın sana tavsiye verebilir
Yine imam cemaat olayına döndü Neyse başımıza bir iş gelirse sen benim yerime dilediğine oy atarsın başkanlık apoletiyleama benim elimde şimdi çok şey geliyor dur kıza cücük kadar puan verelimde bari şok olup kıpraşsın ilerki haftalarda )
özgülün batsın daha demin bana inat yüksek puan verceğini söylüyordun nerde özgülün )
İşte @destere her hafta böyle algı operasyonu yapıyor Tarkan aleyhine, halk da ona inat Tarkan'a destek çıkıp birinci yapıyor.Ya milletin oylarını etkilemesene bak görüyonmu @Çiğdem- ben daha oy vermedim benim oylarıma ameliyat yapmaya kalkıyor Sana inat Tarkanı 1 Sezeni ikinci yapacağım.
Şarkı fena değil diyon kadın güzel ama yap bir şeyler be abi