Bugün kim elenir sence destere.
Verecen tabi başka sanatçı mı varOyları gönderdim sonunda. @denizz19 hadi yine iyisin. Klasik Sıla puanına yakın verdim.
Bu hafta zirve benim olunca öyle konuşabilecen mi bakalım yımırtık kafabaşladı yine
ne zaman sıla elenme potasına girse ona kardişim buna kardişim
ya bırak kadın can çekişiyor zaten elensin sende kurtul sılada kurtulsun )
sıla elenmeden yolla bence hediyeyi elendikten sonra deniz üzüntüden 3 hafta foruma girmez )@denizz19 Aaa sana bir de hediye yollayacaktık dimi dur onu da halledeyim.
Hayret ben yokum. Sanırım uykulu halindesin şuan, yoksa beni unutman mümkün değil.yüzde yetmiş tarkoz, yüzde otuz sıla )
Verecen tabi başka sanatçı mı var
Bu hafta zirve benim olunca öyle konuşabilecen mi bakalım yımırtık kafa
puanlamayı şöyle kafamda hesapladım sen büyük ihtimal kılpayı kurtarıyorsun artık kısmetinde yokmuş elenmek ne diyelim haftaya inşallahHayret ben yokum. Sanırım uykulu halindesin şuan, yoksa beni unutman mümkün değil.
Attın şimdi vadikızı tolgab MEnes hepsi beğendi başka da yorum yapan yok zatenzor iş hiç boşuna umutlanma? yorumları görmedinmi bir @vadikızı haricinde herkes sılayı yerin dibine batırmış
Attın şimdi vadikızı tolgab MEnes hepsi beğendi başka da yorum yapan yok zaten
Vadikızından tam puan bekliyorum ben o bu şarkıyı sever@vadikızı güneşinoğlu zamanında daha güzel puanlar dağıtıyordu sanki? gittikçe kızın müzik zevki bozuldu bence )
Adam ya. Yakında seni başkan yaptıracağız zaten @destere yerineO anlamıştır seni kullanarak ona bir mesaj çaktım Ayrıca Tarkan adamdır. Kenan Doğuluyu elediniz, Tarkan'ı yedirmeyiz
Hemen sıvama bence akşama bir bakmışsın benim oylara laaaak diye sonuncu yapmışım Tarkan'ı Hiç belli olmazAdam ya. Yakında seni başkan yaptıracağız zaten @destere yerine
Sıla'yı en çok beğenen ama hep düşük veren sen bu hafta ne yaptılar acabaHemen sıvama bence akşama bir bakmışsın benim oylara laaaak diye sonuncu yapmışım Tarkan'ı Hiç belli olmaz
Sanmıyorum sen kaliteden anladığın için öyle bir yanlışlık yapmışsın.Hemen sıvama bence akşama bir bakmışsın benim oylara laaaak diye sonuncu yapmışım Tarkan'ı Hiç belli olmaz
Spoiler vermeyeyim kendin bak Ama Sıla'da müthiş bir potansiyel var ileriki haftalarda zirveye koyabilirimSıla'yı en çok beğenen ama hep düşük veren sen bu hafta ne yaptılar acaba
Potansiyelimiz hiç eksilmesin inşallah amin Demek ki yine 6-7 gibi bir puan verdin ıyySpoiler vermeyeyim kendin bak Ama Sıla'da müthiş bir potansiyel var ileriki haftalarda zirveye koyabilirim
birazdan konu geliyor @GunesinOglu @mrt-06 -15 almak üzereler umarım gelirler 🙂kız donu zilli şimdi mi açıklicen sonuçları .ss