Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

O anlamıştır seni kullanarak ona bir mesaj çaktım :A Ayrıca Tarkan adamdır. Kenan Doğuluyu elediniz, Tarkan'ı yedirmeyiz :A :kiki:

yılmaz morgülüde bir zamanlar canla başla savunuyordun :)) ama noldu sonunda :) bu oylamadada sağduyulu ve iyiyi doğrudan ayırmayı bilen muhteşem arkadaşlarım er yada geç şutlayacaktır tarkozu buna eminim :) yeterki filmin sonu iyi bitsin aradaki ufak tefek olumsuzluklara katlanırız sorun olmaz :)

yılmaz morgülüde bir zamanlar canla başla savunuyordun :)) ama noldu sonunda :) bu oylamadada sağduyulu ve iyiyi doğrudan ayırmayı bilen muhteşem arkadaşlarım er yada geç şutlayacaktır tarkozu buna eminim :) yeterki filmin sonu iyi bitsin aradaki ufak tefek olumsuzluklara katlanırız sorun olmaz :)
Sana inat Yıldız ablam birinci, Tarkan ikinci olacak :A (Biz nasıl jüriyiz la :A @Çiğdem- kapının önüne koyacak yakında) :)

aslında yarışmayı daha heyecanlı hale getirmen lazım, mesela her oy verme işleminin bittiği saatten itibaren konuyla ilgili 2 saat sürecek tahmin yarışması açman lazım:) sonra konuyu açman lazım ? tahminlerde elenecek ismi veya birinci olacak ismi doğru tahmin eden birincileree ödül olarak haftanın altın oklavası, ikincilere haftanın gümüş oklavası ve üçüncülere haftanın bronz oklavası şeklinde ödül dağıtman lazım :))

iyi fikir dimi la işe yaramaz yardımcılarım @Doğu ile @Harunnn60 :) sizde bişey söyleyinde hogatha yı ikna edelim :)) ses seda çıkmıyorki adamlarda ne işe yararlar anlamadım :)

@Forumdash oy vermeyi unutma sakın :))
Hmm. :X
Bozuk saat hesebı 40 yılda doğru bi fikir verdin. @Çiğdem- yarışmanın hareketlenmesi açısında tahminlerde yapılabilir bence. :X

Hmm. :X
Bozuk saat hesebı 40 yılda doğru bi fikir verdin. @Çiğdem- yarışmanın hareketlenmesi açısında tahminlerde yapılabilir bence. :X

ne zaman yanlış fikir verdimki? her zaman güzel fikirler veririmde yardımcılarımda iş yok :))

Hemen müzikleri dinleyip oyları verelim bari :D Yoksa cezai infaz gelecek. @Çiğdem- den kurtulamayacağız. :A

sen daha kullanmamışmıydın süre çok az kaldı elini çabuk tut yetiştirdin yetiştirdin yetiştiremedin -15 puanla jüriliğe devam edersin o zaman yandın :))

harbiden bu jürilere verilen ceza daha bir mantıklı olmalı yarışmacıları -15 le korkutmak kolayda iş jürilere gelince pek işe yaramıyor bu jüriler için tek yaptırım @Çiğdem- in oklavaları :))

ne zaman yanlış fikir verdimki? her zaman güzel fikirler veririmde yardımcılarımda iş yok :))

sen daha kullanmamışmıydın süre çok az kaldı elini çabuk tut yetiştirdin yetiştirdin yetiştiremedin -15 puanla jüriliğe devam edersin o zaman yandın :))

harbiden bu jürilere verilen ceza daha bir mantıklı olmalı yarışmacıları -15 le korkutmak kolayda iş jürilere gelince pek işe yaramıyor bu jüriler için tek yaptırım @Çiğdem- in oklavaları :))
Başladım bile dinlemeye. Full speed'de gidiyorum. :A

Hadi bizi anladık da senin gibi bi goygoycu nasıl başkan oldu :A Boş bir anına denk geldik galiba :A
kızın gözünde benim yerim başka benden daha iyisinimi bulacak dörtdörtlük başkanız işte:) ona kalsa konuyu açıp fındık tarlasında parlak kovalamaya koşturacaktı:) burda konuyu düşmanlara karşı savunmak bize düşüyor :))

Aynen bu kasvetli ortamı şenlendiriyor :A (bak sana palyaço muamelesi yapıyor yeni gelenler bile :A @destere ) :)

demekki beni seviyorlar bana değer veriyorlar onlara teşekürlerimi sunuyorum burdan :))

Beni yeni sayma, senin kadar eski takip ediyorum forumu. Kim ney biliyorum. :A:A

aynen :) @Doğu herkesi kendisi gibi çaylak zannediyor daha dün geldi üyeleri beğenmiyor birde :)) onu başkan yardımcısı yaparken büyük hata yaptım aslında ama iş işten geçti gerçi @Harunnn60 da pek bişeye benzemiyor ordada hata yapmışımda neyse bir dahaki yarışmada bu işi hakkıyla yapacak yardımcılar bulacağım kendime :))

aynen :) @Doğu herkesi kendisi gibi çaylak zannediyor daha dün geldi üyeleri beğenmiyor birde :)) onu başkan yardımcısı yaparken büyük hata yaptım aslında ama iş işten geçti gerçi @Harunnn60 da pek bişeye benzemiyor ordada hata yapmışımda neyse bir dahaki yarışmada bu işi hakkıyla yapacak yardımcılar bulacağım kendime :))
Bugün kim elenir sence destere. :A