Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

yapacak bişey yok geen hafta zaten kendimi çok zorlamıştım 5 puan için bu hafta onuda veremeyecek gibiyim :))

@Bully senin tarkanın şarkısı bu hafta güzel duruyor ama keşke sende şarkıyı klipsiz yapsaydın tarkanın tipi görünce şarkının etkisi kırılıyor zayıflıyor :) deniz in klipli yapması gerekirken sen gidip niye klipli yaptınki erkekler şarkı söylerken klip zararlı :)
Neyse artık sağlık olsun diyelim :D

İşte @destere her hafta böyle algı operasyonu yapıyor Tarkan aleyhine, halk da ona inat Tarkan'a destek çıkıp birinci yapıyor. :A

Gerçi sen zaten kaliteden anlıyorsun bu hafta da bekliyoruz güzel puanlarını. :A
bak yukarda tarkanı övmüşüm o mesajı niye görmüyorsun hep art niyet bunlar bu hafta şarkı fena değil klip berbat ordan kıracağım 11 puan :)

Milli irade her hafta @destere'yi üzüyor :A İnşallah bakicez artık :A

kenan doğuşta milli iradeyi çok sevmiştim :)) milli irade bir kaç hafta bizi üzsede sonunda doğru yolu buluyor :))

bak yukarda tarkanı övmüşüm o mesajı niye görmüyorsun hep art niyet bunlar bu hafta şarkı fena değil klip berbat ordan kıracağım 11 puan :)
Başta rezalet demiştin senin övdüğünü görmeden yapmıştım o yorumu, öveceğini bilsem yapmazdım. :A

Sen de klibi izleme arkadaş sadece sesi dinle. :F

Başta rezalet demiştin senin övdüğünü görmeden yapmıştım o yorumu, öveceğini bilsem yapmazdım. :A

Sen de klibi izleme arkadaş sadece sesi dinle. :F

tarakn gözükmeyecek gibi değilki uzak çekimde değil vatandaş tüm ekranı kaplamış :)) kaçış yok yani aslında klibi izlerken beren saat resmine baksam belki yükselirdi puan :)) neyse bu hafta gitti haftaya taktik değiştireyim :)

@destere o değilde Çiko'yu da uykusuz bıraktın. :D Kız her an tetikte. :A
biz geceyarılarına kadar @Çiğdem- e oy vermek için mesai yapıyoruz bizede yazık değilmi:) o da beklesin biraz :))

tarakn gözükmeyecek gibi değilki uzak çekimde değil vatandaş tüm ekranı kaplamış :)) kaçış yok yani aslında klibi izlerken beren saat resmine baksam belki yükselirdi puan :)) neyse bu hafta gitti haftaya taktik değiştireyim :)

biz geceyarılarına kadar @Çiğdem- e oy vermek için mesai yapıyoruz bizede yazık değilmi:) o da beklesin biraz :))
@Çiğdem- ekrana yapışıyormuş klibi izlerken. :A

atiyenin ses tonu çok hoş ama şarkıları kötü:) bu kıza biri güzel şarkılar verse keşke zaten alman kırmasıymış böyle melezlerin sesi daha seksi geliyor :))

atiyenin ses tonu çok hoş ama şarkıları kötü:) bu kıza biri güzel şarkılar verse keşke zaten alman kırmasıymış böyle melezlerin sesi daha seksi geliyor :))
hadi yatıyorum ben cnm başkan olarak konum sana emanet klimse sunucularımı falan çalmasın dikkat et :F:F:F

Arkadaş gece gece yine iyi güldürdünüz. Şuradaki geyik uykumu alıp götürüyor resmen :D
Geçen hafta klip yoktu 2 puan verdi, bu hafta şarkıyı beğendi ama klip var bu ne şanssızlıktır arkadaş. :F
hadi yatıyorum ben cnm başkan olarak konum sana emanet klimse sunucularımı falan çalmasın dikkat et :F:F:F

sonunda gecenin bir yarısıda olsa oylarımı gönderdim sayın çok değerli sunucumuz hogatha hanımefendiye :)) vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun :)
şimdi görevimi yapmanın mutluluğu içinde artık istirahate çekilebilirim:)
herkese iyi geceler :))

@Harunnn60 @xemrexxx @Doğu oylarınızı göndermeyi unutmayın :))

Oylarımı kullandım. Çok da zayıf bir hafta değilmiş aslında 3-4 şarkı vasattı, diğerleri iyiydi bence. :D

Bu akşam 20:00 son oy gönderme tarihi 7 yarışmacı göndermedi -15 ceza puanı var içinizden oy göndermedi diye final puanı alamıcak yada oy göndermedi diye elenecek kişilerde bulunuyor ceza almayın yollayın bence 4.hafta 3 gün aradan sonra pazartesi başlayacak ve biraz soluklanıcaz :Z:Z:Z

Oy yollamayan yarışmacılar @mrt-06 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
Oy Göndermeyen juriler @Doğu @Aserat @Yiğitt @Forumdash @Titanium @yatutarsa @Tzira @turkuazz @MEnes @Felon @S.G.A.T. @eskici

Şuanlık Puan Durumu
1 124
2 99
3 96
4 88
5 86
6 81
7 76
8 68
9 55
10 54
11 49
12 39

Pink Floyd

@Tolstoyevski şarkını çok beğendim. :D

@vadikızı sana rağmen Deniz Seki'nin bu şarkısını çok beğendim. :A İşte adaletim şaşmıyor görüyorsun. :A

@xemrexxx sen sıralı bir şekilde gidiyorsun dimi?(b) Kötüden - iyiye doğru yani?
en kötüsü buydu bence zayıf şarkıcılar elenmeden elinden çıkarması çok iyi olmuş böyle haftayı daha bulamazdı :F:F:F

Bu akşam 20:00 son oy gönderme tarihi 7 yarışmacı göndermedi -15 ceza puanı var içinizden oy göndermedi diye final puanı alamıcak yada oy göndermedi diye elenecek kişilerde bulunuyor ceza almayın yollayın bence 4.hafta 3 gün aradan sonra pazartesi başlayacak ve biraz soluklanıcaz :Z:Z:Z

Oy yollamayan yarışmacılar @mrt-06 @Harunnn60 @Tolstoyevski @MayısKralı @EFE UYSAL @Billy Kane @GunesinOglu
Oy Göndermeyen juriler @Doğu @Aserat @Yiğitt @Forumdash @Titanium @yatutarsa @Tzira @turkuazz @MEnes @Felon @S.G.A.T. @eskici

Şuanlık Puan Durumu
1 124
2 99
3 96
4 88
5 86
6 81
7 76
8 68
9 55
10 54
11 49
12 39

hadi jürileri anladık onlar sorumsuz sorumlu oy vermeyi unutsalardakaybedecekleri bişey yok :) peki ya yarışmacılar ? :) yarışmacıların oy yollamaması ilginç :) @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @Billy Kane umarım elenirsiniz :)

@Forumdash @Titanium oy atmayı unutmayın çiğdemin oklavası geliyor :)

@Doğu dün konuda bir kamyon laf yapıyordu hala oy atmamışmı çiğdem ? :)

Sonuçlar bu akşam mı acıklanacak. :D
evek :) senin sertaba güle güle partisi düzenleyeceğiz? kadın ne ciyaklamış ama :))