Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Pink Floyd

@Tolstoyevski şarkını çok beğendim. :D

@vadikızı sana rağmen Deniz Seki'nin bu şarkısını çok beğendim. :A İşte adaletim şaşmıyor görüyorsun. :A

@xemrexxx sen sıralı bir şekilde gidiyorsun dimi?(b) Kötüden - iyiye doğru yani?

canımsınnnn tşk ederimm ben zaten beni sevdiğin için değil şarkıyı beğenip
puan vermeni isterim her zaman🙂

hadi jürileri anladık onlar sorumsuz sorumlu oy vermeyi unutsalardakaybedecekleri bişey yok :) peki ya yarışmacılar ? :) yarışmacıların oy yollamaması ilginç :) @Tolstoyevski @MayısKralı @GunesinOglu @Billy Kane umarım elenirsiniz :)

@Forumdash @Titanium oy atmayı unutmayın çiğdemin oklavası geliyor :)

@Doğu dün konuda bir kamyon laf yapıyordu hala oy atmamışmı çiğdem ? :)

evek :) senin sertaba güle güle partisi düzenleyeceğiz? kadın ne ciyaklamış ama :))
Fetolaşma daha süre var. :tearsofjoy:

Oylarımı gönderdim. Bu haftaki şarkıları hiç beğenmedim doğruya doğru :A Çok zor bir seçim oldu herkese başarılar :)

Sonuçlar bu akşam 20:00'da mı @Çiğdem- :)
Fetullah-laşma daha süre var. :tearsofjoy:
@xemrexxx nin bu haftayı çıkardığına eminmisin ? :)
evet @denizz19 gerçi ilk 2 haftaya oranla bu hafta oy sayımız düşük gibi ama bu akşam açıklıcam 20:00 itibaren 🙂🙂🙂

@Billy Kane -15 almak istemezsin emin ol oyları gönder :A:A:A

@destere hahah aa doğru söylüyorsun fırsatı bulmuşken şutlayacam @xemrexxx i bu hafta
:Z:Z:Z

evet @denizz19 gerçi ilk 2 haftaya oranla bu hafta oy sayımız düşük gibi ama bu akşam açıklıcam 20:00 itibaren 🙂🙂🙂

@destere hahah aa doğru söylüyorsun fırsatı bulmuşken şutlayacam @xemrexxx i bu hafta

ıyyy kaknem şey beni yollarsan guneşinoğluşu gibi reytingin yarıya düşer :A

İlk 2 hafta yoğunluğumdan dolayı jüri üyeliği görevimi yerine getirememiştim, ama artık ben de oylarımı kullanacağım. Hatta bu haftanın puan listesini az önce gönderdim. :X

aslında yarışmayı daha heyecanlı hale getirmen lazım, mesela her oy verme işleminin bittiği saatten itibaren konuyla ilgili 2 saat sürecek tahmin yarışması açman lazım:) sonra konuyu açman lazım ? tahminlerde elenecek ismi veya birinci olacak ismi doğru tahmin eden birincileree ödül olarak haftanın altın oklavası, ikincilere haftanın gümüş oklavası ve üçüncülere haftanın bronz oklavası şeklinde ödül dağıtman lazım :))

iyi fikir dimi la işe yaramaz yardımcılarım @Doğu ile @Harunnn60 :) sizde bişey söyleyinde hogatha yı ikna edelim :)) ses seda çıkmıyorki adamlarda ne işe yararlar anlamadım :)

@Forumdash oy vermeyi unutma sakın :))

aslında yarışmayı daha heyecanlı hale getirmen lazım, mesela her oy verme işleminin bittiği saatten itibaren konuyla ilgili 2 saat sürecek tahmin yarışması açman lazım:) sonra konuyu açman lazım ? tahminlerde elenecek ismi veya birinci olacak ismi doğru tahmin eden birincileree ödül olarak haftanın altın oklavası, ikincilere haftanın gümüş oklavası ve üçüncülere haftanın bronz oklavası şeklinde ödül dağıtman lazım :))

iyi fikir dimi la işe yaramaz yardımcılarım @Doğu ile @Harunnn60 :) sizde bişey söyleyinde hogatha yı ikna edelim :)) ses seda çıkmıyorki adamlarda ne işe yararlar anlamadım :)

La ben oy gönderirken üşeniyorum bi de onla mı uğraşayım :A Sen istiyorsan swarovski taş kaplamalı oklavayı yiyebilirsin :A

@Çiğdem- verdim özelden zaten :X Çiğdem- bu işte başarılı, hep hatırlatma yapıyor:thumbsup:

La ben oy gönderirken üşeniyorum bi de onla mı uğraşayım :A Sen istiyorsan swarovski taş kaplamalı oklavayı yiyebilirsin :A

katılmak şart değil ki sadece @Çiğdem- e böyle bir fikir verip ortamı terkedeceğiz eline yüzüne bulaştırsın hogatha :))

@Çiğdem- verdim özelden zaten :X Çiğdem- bu işte başarılı, hep hatırlatma yapıyor:thumbsup:

kız özelden çalışıyor bizim haberimiz yok :) bende saf gibi milleti yarışmaya davet ediyorum :))

neyse oy kullanmayan kalmadığına göre çiğdemin yarışmacılara verdiği oyları açıklayayım şimdiden :)

katılmak şart değil ki sadece @Çiğdem- böyle bir fikir verip ortamı terkedeceğiz eline yüzüne bulaştırsın hogatha :))

kız özelden çalışıyor bizim haberimiz yok :) bende saf gibi milleti yarışmaya davet ediyorum :))

neyse oy kullanmayan kalmadığına göre çiğdemin yarışmacılara verdiği oyları açıklayayım şimdiden :)
Kızı uğraştırma zaten herkesten tek tek oy istiyor :A @Çiğdem- bak nasıl sıvacılık yapıyorum görüyor musun :A