Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Ooo hedef biz olunca hiç üşenmez. :A Daha bu neler ki :A Biz neler gördük. :A
Tapelerde oynama yapıyor bel altı vuruyor :A Gerçi o sever bel altı vurmayı :F Mağdur olan biziz ilahi adalet tecelli edecektir :A

evet @Çiğdem- akşamki konuşmaların hepsini kaydetmiştim yukardaki alıntıladığım mesajlara tek tek bak bakalım kim senin hakkında ne dedikodular yapmış ben nasıl seni savunmuşum :) biliyordum bugün mesajlarını silip beni suçlu çıkaracaklarını ama gerçekleri karartmak öyle kolay değil :) gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkıyor böyle :) bakalım dedikoducu akşam baykuşları @Çiğdem- in oklavasından nasıl kurtulacaklar :)
Bi de üşenmeden hepimize kumpas kurmuş tek tek :A Çok tehlikeli adam bu @destere :A @Çiğdem- gör bu sinsilikleri :A
Ya Allahım. :F Metrobüste gül gül öldüm ya. :F Bütün millet bana baktı. :F

Ahahah. :F Sen bu mesajları nasıl yaptın birde benim mesajlarımı taklit etmişsin. :A Hadi ben neyse de @Bully hiç olmamış. :F Çünkü o noktalama işaretlerine hep dikkat eder.

@Çiğdem- inanma sakın. :F @Doğu
hahahah ayy bunlar ne böyle gözlerim neler görüyor :F:F:F

@Harunnn60 senin mesajların çok göze batıyor gerçekçilikte 😵😵😵
aa bilemiyorum harun @destere yazdı diye yazı gösteriyor inanıyorumda burda @destere sizlerin nickiyle gösteriyor neden inanmayalım diyede geçiyor içimden @Doğu ile beni çekiştir @Bully da silsin temizlesin iyi iş birliği vlla @destere ise nasıl savunuyor beni kıyamam :A:A:A

@Çiğdem- hanım gör bunları gör :A Halk beni istiyor :A
sen önce oyunu gönder ayoll hak et :A:A:A

aa bilemiyorum harun @destere yazdı diye yazı gösteriyor inanıyorumda burda @destere sizlerin nickiyle gösteriyor neden inanmayalım diyede geçiyor içimden @Doğu ile beni çekiştir @Bully da silsin temizlesin iyi iş birliği vlla @destere ise nasıl savunuyor beni kıyamam :A:A:A

Sen de benim kaliteli oylarıma ne kadar meraklısın :A

Valla beni o kadar iyi taklit etmiş ki bir an ben mi yazdım bunu dedim cidden. :F :F

@Çiğdem- kız saf mısın nesin ya ne kadar kolay seni kandırmak. :F

@Harunnn60 destere seni iyi taklit etmiş ama evet ben dilbilgisi hatası yapmam yine de başarılı bir kumpas kurmuş saf Çiğdem hemen ilk ona inanıyor biz gerçeği anlatana kadar canımız çıkıyor. :F

Ya Allahım. :F Metrobüste gül gül öldüm ya. :F Bütün millet bana baktı. :F

Ahahah. :F Sen bu mesajları nasıl yaptın birde benim mesajlarımı taklit etmişsin. :A Hadi ben neyse de @Bully hiç olmamış. :F Çünkü o noktalama işaretlerine hep dikkat eder.

@Çiğdem- inanma sakın. :F @Doğu

noldu bin pişman oldun dimi dünyazdıklarından :)) @Çiğdem- artık siz ne derseniz deyin inanmayacaktır bir bir yaptıklarınızı ifşa etmişimki hemde delilleriyle birlikte :)
tek savunmanız yok orda nokta yokmuş orda virgül yokmuş hiç boşuna itiraz etmeyin battınız resmen :))

Bi de üşenmeden hepimize kumpas kurmuş tek tek :A Çok tehlikeli adam bu @destere :A @Çiğdem- gör bu sinsilikleri :A
kumpas falan değil gerçekler bunlar :)) aslında ispiyonlamayı hiç sevmem tarzıma uygun değil ama @Çiğdem- kadar değerli arkadaşımızın dedikodusunu yapmış olmanız incitti beni o yüzden sizi ele vermek zorunda kaldım yani yaptığınız hata büyüktü :))

noldu bin pişman oldun dimi dünyazdıklarından :)) @Çiğdem- artık siz ne derseniz deyin inanmayacaktır bir bir yaptıklarınızı ifşa etmişimki hemde delilleriyle birlikte :)
tek savunmanız yok orda nokta yokmuş orda virgül yokmuş hiç boşuna itiraz etmeyin battınız resmen :))
Yoo hiçte olmadım. :X
Sadece benim mesajlarıma birebir taklit etmene şaşırdım. :A

@Çiğdem- kız saf mısın nesin ya ne kadar kolay seni kandırmak. :F

@Harunnn60 destere seni iyi taklit etmiş ama evet ben dilbilgisi hatası yapmam yine de başarılı bir kumpas kurmuş saf Çiğdem hemen ilk ona inanıyor biz gerçeği anlatana kadar canımız çıkıyor. :F

akşam kız burda yokken bol bol dedikodusunu yapıyordun mutlu ve mesut bir şekilde :)) şimdi çırpın durki kendini affettiresin :))

sağol çiğdem bana inanacağına adım gibi emindim , ama sadece inanmak yetmez bundan sonra hakkımda ileri geri konuştukları hiçbirşeye güvenme her zaman yazılan mesajları not tutamıyorum her gün her gün sana delilmi göstereceğim yeter valla :))

Yoo hiçte olmadım. :X
Sadece benim mesajlarıma birebir taklit etmene şaşırdım. :A
şarkılar çıkmışken hazır oylarımı yollayayım bakarsın yarın açıklama saatinde burda olmayız birde hogathanın oklavasına katlanamam :)

akşam kız burda yokken bol bol dedikodusunu yapıyordun mutlu ve mesut bir şekilde :)) şimdi çırpın durki kendini affettiresin :))

sağol çiğdem bana inanacağına adım gibi emindim , ama sadece inanmak yetmez bundan sonra hakkımda ileri geri konuştukları hiçbirşeye güvenme her zaman yazılan mesajları not tutamıyorum her gün her gün sana delilmi göstereceğim yeter valla :))

şarkılar çıkmışken hazır oylarımı yollayayım bakarsın yarın açıklama saatinde burda olmayız birde hogathanın oklavasına katlanamam :)
hahah aa evet oylarını bu gece gönder cnm sadece senin bahaneni kabul etmem başkansın çünkü :F:F:F