Tapelerde oynama yapıyor bel altı vuruyor Gerçi o sever bel altı vurmayı Mağdur olan biziz ilahi adalet tecelli edecektirOoo hedef biz olunca hiç üşenmez. Daha bu neler ki Biz neler gördük.
Tapelerde oynama yapıyor bel altı vuruyor Gerçi o sever bel altı vurmayı Mağdur olan biziz ilahi adalet tecelli edecektirOoo hedef biz olunca hiç üşenmez. Daha bu neler ki Biz neler gördük.
o f yaktın beni çarşı ikinci kez sihirli annemi yaktılar şimdide hedefini halkın polisine diktiTapelerde oynama yapıyor bel altı vuruyor Gerçi o sever bel altı vurmayı Mağdur olan biziz ilahi adalet tecelli edecektir
evet @Çiğdem- akşamki konuşmaların hepsini kaydetmiştim yukardaki alıntıladığım mesajlara tek tek bak bakalım kim senin hakkında ne dedikodular yapmış ben nasıl seni savunmuşum biliyordum bugün mesajlarını silip beni suçlu çıkaracaklarını ama gerçekleri karartmak öyle kolay değil gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkıyor böyle bakalım dedikoducu akşam baykuşları @Çiğdem- in oklavasından nasıl kurtulacaklar
hahahah ayy bunlar ne böyle gözlerim neler görüyor
sen önce oyunu gönder ayoll hak et@Çiğdem- hanım gör bunları gör Halk beni istiyor
Sen de benim kaliteli oylarıma ne kadar meraklısınhahahah ayy bunlar ne böyle gözlerim neler görüyor
@Harunnn60 senin mesajların çok göze batıyor gerçekçilikte 😵😵😵
aa bilemiyorum harun @destere yazdı diye yazı gösteriyor inanıyorumda burda @destere sizlerin nickiyle gösteriyor neden inanmayalım diyede geçiyor içimden @Doğu ile beni çekiştir @Bully da silsin temizlesin iyi iş birliği vlla @destere ise nasıl savunuyor beni kıyamam
sen önce oyunu gönder ayoll hak et
gönder bu akşam birazdan şu juriyi özelden rahatsız etmeye başlayaym bukadar rahatlık yeter sizlereSen de benim kaliteli oylarıma ne kadar meraklısın
Sen senaryodaki siyasi düşünceye göre puan veriyormusunSen de benim kaliteli oylarıma ne kadar meraklısın
ne senaryosu .s.s.Sen senaryodaki siyasi düşünceye göre puan veriyormusun
Valla beni o kadar iyi taklit etmiş ki bir an ben mi yazdım bunu dedim cidden.hahahah ayy bunlar ne böyle gözlerim neler görüyor
aa bilemiyorum harun @destere yazdı diye yazı gösteriyor inanıyorumda burda @destere sizlerin nickiyle gösteriyor neden inanmayalım diyede geçiyor içimden @Doğu ile beni çekiştir @Bully da silsin temizlesin iyi iş birliği vlla @destere ise nasıl savunuyor beni kıyamam
konuda o mesajı yazdımmı diye kesinlikle kontrol ettiğini düşünüyorumValla beni o kadar iyi taklit etmiş ki bir an ben mi yazdım bunu dedim cidden.
Yalnız ben korkmaya başladım. Bugün bunu yapan, yarın başka bir şeyde yapabilir.konuda o mesajı yazdımmı diye kesinlikle kontrol ettiğini düşünüyorum
ama şaka bir yana cnm sen sadece yazı gösteriyorsun destere dedi diye ona inanıpta buna inanmazsam @destere ye haksızlık yaparım inanmak zorundayımYalnız ben korkmaya başladım. Bugün bunu yapan, yarın başka bir şeyde yapabilir.
@Harunnn60 şüpheli zaten 😵😵😵@Çiğdem- kız saf mısın nesin ya ne kadar kolay seni kandırmak.
@Harunnn60 destere seni iyi taklit etmiş ama evet ben dilbilgisi hatası yapmam yine de başarılı bir kumpas kurmuş saf Çiğdem hemen ilk ona inanıyor biz gerçeği anlatana kadar canımız çıkıyor.
kumpas falan değil gerçekler bunlar ) aslında ispiyonlamayı hiç sevmem tarzıma uygun değil ama @Çiğdem- kadar değerli arkadaşımızın dedikodusunu yapmış olmanız incitti beni o yüzden sizi ele vermek zorunda kaldım yani yaptığınız hata büyüktü )
Yoo hiçte olmadım.noldu bin pişman oldun dimi dünyazdıklarından ) @Çiğdem- artık siz ne derseniz deyin inanmayacaktır bir bir yaptıklarınızı ifşa etmişimki hemde delilleriyle birlikte
tek savunmanız yok orda nokta yokmuş orda virgül yokmuş hiç boşuna itiraz etmeyin battınız resmen )
@Çiğdem- kız saf mısın nesin ya ne kadar kolay seni kandırmak.
@Harunnn60 destere seni iyi taklit etmiş ama evet ben dilbilgisi hatası yapmam yine de başarılı bir kumpas kurmuş saf Çiğdem hemen ilk ona inanıyor biz gerçeği anlatana kadar canımız çıkıyor.
hahahah ayy bunlar ne böyle gözlerim neler görüyor
şarkılar çıkmışken hazır oylarımı yollayayım bakarsın yarın açıklama saatinde burda olmayız birde hogathanın oklavasına katlanamamYoo hiçte olmadım.
Sadece benim mesajlarıma birebir taklit etmene şaşırdım.
hahah aa evet oylarını bu gece gönder cnm sadece senin bahaneni kabul etmem başkansın çünküakşam kız burda yokken bol bol dedikodusunu yapıyordun mutlu ve mesut bir şekilde ) şimdi çırpın durki kendini affettiresin )
sağol çiğdem bana inanacağına adım gibi emindim , ama sadece inanmak yetmez bundan sonra hakkımda ileri geri konuştukları hiçbirşeye güvenme her zaman yazılan mesajları not tutamıyorum her gün her gün sana delilmi göstereceğim yeter valla )
şarkılar çıkmışken hazır oylarımı yollayayım bakarsın yarın açıklama saatinde burda olmayız birde hogathanın oklavasına katlanamam
aha )Sen senaryodaki siyasi düşünceye göre puan veriyormusun
herkesin derdi başka vlla hahahaha )
aha işte günün sorusu ) @pompy nin bu sorusuna biri cevap versin ben şarkıları değerlendirmekle meşgulum )