Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. Geçen hafta iyi verdiğim Yıldız Tilbe ve Mustafa Ceceli'yi bu hafta çok zayıf buldum. Sıla ve Tarkan yine üst sıralarımdalar :)

ben tabi ikide bir konuyu batırıyorum o yüzden durumu düzeltmek zorunda kalanlar yardımcılarım :) ne kadar çok olurlarsa bana o kadar faydaları var :))
tabi @Doğu ile @Harunnn60 benden daha çık sıvıyor konuyu orasıda ayrı tabi:) öyle olunca imam cemaat ilişkisi aklıma geldi ister istemez :))
Ben istifa ettim zaten :A Foruma 5 günde bir uğrayan başkan mı olur lan :A

Ben istifa ettim zaten :A Foruma 5 günde bir uğrayan başkan mı olur lan :A
aslında bu durumda otomatikman başkan yerine geçmiş oluyorsun:)hem başkan gibi elin şeyinde! yani elin belinde:) sallana sallana gezersin konuda, hemde sorumluluğun daha çok artıyor :) ben olsam bu durumdan daha çok mutlu olurdum :)

aslında bu durumda otomatikman başkan yerine geçmiş oluyorsun:)hem başkan gibi elin şeyinde! yani elin belinde:) sallana sallana gezersin konuda, hemde sorumluluğun daha çok artıyor :) ben olsam bu durumdan daha çok mutlu olurdum :)
:F Vallaha @Çiğdem- destere de destere diyor başka bir şey demiyor :A Biz koltuk kapmaca gibi sen kalkıp zencilerle muhabbete gittiğin an oturmaya çalışıyoruz ama senin deyiminle hogatha oklavayı kafamıza indiriyor :A İş ahlakı bu olsa gerek :)

Oylama Başlamıştır : 14 nisan perşembe 20:00 son gönderme tarihi oyları göndermeyenler -15 ceza puanı alıcaktır . Recap videosu ilk sayfa sunucular üstünde🙂
İrem Derici 0:30-1:58 racap süresi iremi bu aralıktan siz seçersiniz diğerleri hazır racaplı
Bu haftada değerli oylarınızı ilginizi bekliyorum imkanı olan yollasın lütfen:bhr:

@Bully @OzaN @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa @MEnes @Forumdash @Titanium @yigit_00
Çok hızlı gidiyoruz Çiko ya. :D Böyle gidersek 2 haftada biter bence ilk sezon. :D

:F Vallaha @Çiğdem- destere de destere diyor başka bir şey demiyor :A Biz koltuk kapmaca gibi sen kalkıp zencilerle muhabbete gittiğin an oturmaya çalışıyoruz ama senin deyiminle hogatha oklavayı kafamıza indiriyor :A İş ahlakı bu olsa gerek :)

helal olsun kıza ben yokken bile beni koruyup kolluyor:) sadece giresunun ve türkiyenin değil dünyanın en güzel kızı:) iyiki çiğdemi bulmuşum ne kadar şanslı biriyim :))

Çok hızlı gidiyoruz Çiko ya. :D Böyle gidersek 2 haftada biter bence ilk sezon. :D
daha iyi ya heyecan kesintisiz devam ediyor bence zamanlaması mükemmel :)

Son düzenleme:
napsın kız elinde tek ben kaldım benide kaçırırsa evde kalacak:) o kadar ısrar etmesi boşuna değil:) son şansını iyi değerlendirmek istiyor demekki :)) yalnız ben yanmışım? yakında bolivyaya falan yerleşmeyi düşünüyorum belki oraya gelmez :))

helal olsun kıza ben yokken bile beni koruyup kolluyor:) sadece giresunun ve türkiyenin değil dünyanın en güzel kızı:) iyiki çiğdemi bulmuşum ne kadar şanslı biriyim :))

daha iyi ya heyecan kesintisiz devam ediyor bence zamanlaması mükemmel :)
Ulan bugün sağlam güldüm bir de sen gelip cilasını attın üstüne :A Neyse size Bolivyanın ormanlarında mutluluklar ben gidip rüyalara dalayım hayırlı geceler selam ve dua ile :A

Ulan bugün sağlam güldüm bir de sen gelip cilasını attın üstüne :A Neyse size Bolivyanın ormanlarında mutluluklar ben gidip rüyalara dalayım hayırlı geceler selam ve dua ile :A

sanada iyi geceler
ayrıca @Çiğdem- e de iyi geceler :) ne kadar güzel bir kız aynaya bakınca ayna çatlıyordur eminim :))

Son düzenleme:
sanada iyi geceler
ama niye benden alıntı yaptınki? bizi yakmayımı düşünüyorsun :)) ben spoiler içindekileri silecektim birazdan yarına ortada delil kalmamalı :))
Biraz da sen oklavanın tadına bak istedim ohh :A Son şakasını yaptı ve gitti dersiniz yarın zaten gelmeyeceğim foruma :A

Biraz da sen oklavanın tadına bak istedim ohh :A Son şakasını yaptı ve gitti dersiniz yarın zaten gelmeyeceğim foruma :A
@Çiğdem- ne kadar şansız ya bir başkan seçti başkan kayıplarda üç beş yardımcıyla başkanın açığını kapatayım dedi yardımcılarda kaçacak yer arıyor:)) böyle bir şansızlık olurmu ya :)

neyse @Harunnn60 yokluğumuzu aratmayacaktır :)

@Çiğdem- ne kadar şansız ya bir başkan seçti başkan kayıplarda üç beş yardımcıyla başkanın açığını kapatayım dedi yardımcılarda kaçacak yer arıyor:)) böyle bir şansızlık olurmu ya :)

neyse @Harunnn60 yokluğumuzu aratmayacaktır :)
Alt yapıdan yeni başkan yardımcısı bul yarına yoksa bir hafta konuşur @Çiğdem- :A Mesela @DarkLeqenD bu görevi layıkıyla yapabilir :) Neyse ben kaçtım hadi eyvallah :)

Alt yapıdan yeni başkan yardımcısı bul yarına yoksa bir hafta konuşur @Çiğdem- :A Mesela @DarkLeqenD bu görevi layıkıyla yapabilir :) Neyse ben kaçtım hadi eyvallah :)

neyse ben de çıkayım artık :)

son olarak bir not düşeyim şöyle yarın kızı uyduruk mesajlarla bana karşı doldurmayın diye :)
@Çiğdem- yarın buraya uğrarsan aramızı bozmaya çalışan kötü insanlar uyduruk mesajlar yazıp benim üstüme atabilirler? hatta ben yazmışım gibi mesajlarla oynayıp güya delil olarak göstermeye çalışabilirler bana karşı kin ve nefret beslemeni sağlamak için uğraşabilirler ama biliyorum sen güzel olduğun kadar akıllı zeki bir kızsın bu tuzaklara düşmeyeceksindir:) özelikle @xemrexxx @Doğu @Bully ve @Harunnn60 gibi kötü insanlardan gelecek artniyetli mesajlara asla inanma :))

son olarak bir not düşeyim şöyle yarın kızı uyduruk mesajlarla bana karşı doldurmayın diye :)
@Çiğdem- yarın buraya uğrarsan aramızı bozmaya çalışan kötü insanlar uyduruk mesajlar yazıp benim üstüme atabilirler? hatta ben yazmışım gibi mesajlarla oynayıp güya delil olarak göstermeye çalışabilirler bana karşı kin ve nefret beslemeni sağlamak için uğraşabilirler ama biliyorum sen güzel olduğun kadar akıllı zeki bir kızsın bu tuzaklara düşmeyeceksindir:) özelikle @xemrexxx @Doğu @Bully ve @Harunnn60 gibi kötü insanlardan gelecek artniyetli mesajlara asla inanma :))
Neyse ki alıntılar duruyor mesajları sonradan düzenlemen bir şey ifade etmez. :) Çirkin ördek yavrusu olayında fena patlamıştın Çiğdem gerçek yüzünü gördü senin artık hiç boşuna çabalama sana inanması mümkün değil. :))

@Çiğdem- sonradan düzelttigin mesajları anlamayacak sanki. :F :F

@Çiğdem- sonradan düzelttigin mesajları anlamayacak sanki. :F :F
Neyse ki alıntılar duruyor mesajları sonradan düzenlemen bir şey ifade etmez. :) Çirkin ördek yavrusu olayında fena patlamıştın Çiğdem gerçek yüzünü gördü senin artık hiç boşuna çabalama sana inanması mümkün değil. :))
@Harunnn60 4 günde bitiyor 1 hafta ne hızlısı ayol mesala bu sonuclar açıklandımı 1 gün sonra cuma açılıcak yeni konu 1 gün şarkı gönderme cumartesi oylama baslıcak 2 günde sonuclar pazartesine açıklanıcak 4 gün bir sonuc için her hafta 4 gün bekleniyor 1 haftaya zaten yakın :F:F:F

ayy vlla çocuklar ben birşey anlamadım @destere hep övgü dolu sözler kullanmış iltifatlardan başka birşey yokki :F:F:F