izleyeceğimbu bölüm çok iyiydi vlla izle bir an önce sezon finaline kadar daha tempo düşmez inş![]()
izleyeceğimbu bölüm çok iyiydi vlla izle bir an önce sezon finaline kadar daha tempo düşmez inş![]()
Bu haftaki şarkımız muhteşem alt yapısıyla 'BOŞVER' olacak. Beğeneceğinizi düşünüyorum.
@Bully @OzaN @Tolstoyevski @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @Forumdash @Titanium @yigit_00 @Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa
Bu hafta albümün iddialı slow parçalarından "Verme" ile karşınızdayız.
Verme, akıl verme, vereceksen huzur ver...
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo
Bu hafta 'Bir Hadise Var' diyoruz, en az geçen hafta kadar iddialıyız.
Recap: 0:41-2:11
@denizz19 @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @destere @GunesinOglu @Felon @Doğu @Maskeli Fedai @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @Castei @EnveR @Billy Kane @yigit_00 @OzaN @Aserat @MEnes @Berkan Tazegül @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @soo @Titanium @Yiğitt @tolgab @eskici @EFE UYSAL @Tolstoyevski @mrt-06
@Forumdash
haha napıyorsun sen ayoll senin görevin huzuru sağlamakberbat
rezalet
idare eder![]()
işte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorumhaha napıyorsun sen ayoll senin görevin huzuru sağlamak![]()
klip nerde klipSağlık olsun![]()
klip olmasada şöyle bir yöntem olabilir @Harunnn60 sertabın senlik fotolarını koymuş mesala puanıda kaptı hahahhaişte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorumbir jüri başkanı böyle günler içindir
)
klip nerde klipsen klipsiz geldikçe daha çok saydıracağım
![]()
fotolar kurtarmıyor :9klip olmasada şöyle bir yöntem olabilir @Harunnn60 sertabın senlik fotolarını koymuş mesala puanıda kaptı hahahha![]()
Albümde kliplenmeyen şarkılar var mecburen o güne kadar senden düşük alacaz.işte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorumbir jüri başkanı böyle günler içindir
)
klip nerde klipsen klipsiz geldikçe daha çok saydıracağım
![]()
hahah ayy tamam sen davet et haftayada sunucuları ozamanfotolar kurtarmıyor :9
ayrıca o baş sayfayı parlaklarla doldurmuşsun yine yakında senide sunuculuktan atacağız haberin olsun bu şekilde konu hiç çekilmiyor
geçen hafta @Harunnn60 ne güzel donatmıştı sayfayı![]()
Albümde kliplenmeyen şarkılar var mecburen o güne kadar senden düşük alacaz.![]()
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacakhahah ayy tamam sen davet et haftayada sunucuları ozaman![]()
tamam cnm ozaman yanınada luciferi ekleyelim ikisini çağıralımo güne kadar umarım elenirsin)
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacak![]()
chloe yeterli bencetamam cnm ozaman yanınada luciferi ekleyelim ikisini çağıralım![]()
tamam o ikisini senin davetlin olarak getiricem ama sen gezdiriceksin onları ben ağırlamamchloe yeterli benceama bir sunucu yetmez diyorsan maze de gelebilir
![]()
tamam o ikisini senin davetlin olarak getiricem ama sen gezdiriceksin onları ben ağırlamam
diğer haftada kendi sunucularımı getiricem tekrar![]()
Ayıp be Sıla'yı sevdiğini sanıyordum terbşyesizo güne kadar umarım elenirsin)
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacak![]()
seviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyorAyıp be Sıla'yı sevdiğini sanıyordum terbşyesiz![]()