izleyeceğim the 100 ün de en son bölümünü daha izlemedim. ikisini bir an önce izleyeceğimbu bölüm çok iyiydi vlla izle bir an önce sezon finaline kadar daha tempo düşmez inş
izleyeceğim the 100 ün de en son bölümünü daha izlemedim. ikisini bir an önce izleyeceğimbu bölüm çok iyiydi vlla izle bir an önce sezon finaline kadar daha tempo düşmez inş
Bu haftaki şarkımız muhteşem alt yapısıyla 'BOŞVER' olacak. Beğeneceğinizi düşünüyorum.
@Bully @OzaN @Tolstoyevski @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @Forumdash @Titanium @yigit_00 @Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa
Bu hafta albümün iddialı slow parçalarından "Verme" ile karşınızdayız.
Verme, akıl verme, vereceksen huzur ver...
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo
Bu hafta 'Bir Hadise Var' diyoruz, en az geçen hafta kadar iddialıyız.
Recap: 0:41-2:11
@denizz19 @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @destere @GunesinOglu @Felon @Doğu @Maskeli Fedai @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @Castei @EnveR @Billy Kane @yigit_00 @OzaN @Aserat @MEnes @Berkan Tazegül @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @soo @Titanium @Yiğitt @tolgab @eskici @EFE UYSAL @Tolstoyevski @mrt-06
@Forumdash
haha napıyorsun sen ayoll senin görevin huzuru sağlamakberbat
rezalet
idare eder
işte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorum bir jüri başkanı böyle günler içindir )haha napıyorsun sen ayoll senin görevin huzuru sağlamak
klip nerde klip sen klipsiz geldikçe daha çok saydıracağımSağlık olsun
klip olmasada şöyle bir yöntem olabilir @Harunnn60 sertabın senlik fotolarını koymuş mesala puanıda kaptı hahahhaişte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorum bir jüri başkanı böyle günler içindir )
klip nerde klip sen klipsiz geldikçe daha çok saydıracağım
fotolar kurtarmıyor :9klip olmasada şöyle bir yöntem olabilir @Harunnn60 sertabın senlik fotolarını koymuş mesala puanıda kaptı hahahha
Albümde kliplenmeyen şarkılar var mecburen o güne kadar senden düşük alacaz.işte gerçekleri söylüyoruz bu şekilde sukuneti sağlamış oluyorum bir jüri başkanı böyle günler içindir )
klip nerde klip sen klipsiz geldikçe daha çok saydıracağım
hahah ayy tamam sen davet et haftayada sunucuları ozamanfotolar kurtarmıyor :9
ayrıca o baş sayfayı parlaklarla doldurmuşsun yine yakında senide sunuculuktan atacağız haberin olsun bu şekilde konu hiç çekilmiyor
geçen hafta @Harunnn60 ne güzel donatmıştı sayfayı
Albümde kliplenmeyen şarkılar var mecburen o güne kadar senden düşük alacaz.
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacakhahah ayy tamam sen davet et haftayada sunucuları ozaman
tamam cnm ozaman yanınada luciferi ekleyelim ikisini çağıralımo güne kadar umarım elenirsin )
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacak
chloe yeterli bence ama bir sunucu yetmez diyorsan maze de gelebilirtamam cnm ozaman yanınada luciferi ekleyelim ikisini çağıralım
tamam o ikisini senin davetlin olarak getiricem ama sen gezdiriceksin onları ben ağırlamamchloe yeterli bence ama bir sunucu yetmez diyorsan maze de gelebilir
tamam o ikisini senin davetlin olarak getiricem ama sen gezdiriceksin onları ben ağırlamam
diğer haftada kendi sunucularımı getiricem tekrar
Ayıp be Sıla'yı sevdiğini sanıyordum terbşyesizo güne kadar umarım elenirsin )
önümüzdeki haftanın ilk sunucusu lucifer in chloe olacak
seviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyor birazda yanına çerez lazımAyıp be Sıla'yı sevdiğini sanıyordum terbşyesiz