Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

bu haftaki şarkım :yalan mı
genelde 2 kadın 1 adam diye biliniyi şarkı @mrt-06 tam senin asla vazgeçmemi anlatıyor yani tam puan vermezsen şovuna ihanet etmiş olursun:A
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Forumdash @turkuazz @OzaN @Doğu @Maskeli Fedai (melun ) @GunesinOglu (pisler davulcusu) @Bully @EnveR
vıyy bu ne la ? :) yıldız teyze boşuna ağaçlara sürtmüyormuş demekki bu şarkı eşliğinde insanın anca ağaçlara sürtünesi gelir :)) çok bayık uykum geldi :)

vıyy bu ne la ? :) yıldız teyze boşuna ağaçlara sürtmüyormuş demekki bu şarkı eşliğinde insanın anca ağaçlara sürtünesi gelir :)) çok bayık uykum geldi :)
recep kısmına aldığım yer önemli tamamına bakma sen önemli olan receb :D

Beni niye etiketlemiyon la , Jüri başkan yardımcısıyım ben :bağır:
desterenin başkan olduğu yerde yardımcı mı oldun ben olsam kafamı kuma gömerdim utançtan :D

desterenin başkan olduğu yerde yardımcı mı oldun ben olsam kafamı kuma gömerdim utançtan :D
recap ta bu şarkıyı değilde başka bir şarkıyı seslendirecekse durumu kurtarma şansı var? ama bu şarkıysa foku yedi yıldız teyzen :)

ayın favori üyesi rütbem gitti :bağır: napaydım , ben de kendimi yardımcılığa atadım :A hem yarışmacılar falan beni başkan olarak görüyorlar :A kafa mı herhangi bi yere gömmeme gerek yok :A

Beni niye etiketlemiyon la , Jüri başkan yardımcısıyım ben :bağır:

@destere kaç yardımcın var senin ayoll @Doğu @Harunnn60 @DarkLeqenD cumhur başkanında bile bukadar yardımcı yoktur kesin hahaha :F:F:F
bana bakın yıldızıa yüksek point v ermezseniz size öyle şeyler yaparım aha buradaki koriş gibi kaçarsınız forumdan korkuyla:A

ayy şu ana kadar hiçbir faydanı görmedim başka yerlerde çene çalıyorsun buraya hayrın dokunmuyor elenirsen mutlu olurum :A:A:A
tam point vermezsen her yere meryemin bu resimlerini koyarım @destere yüzüne bakmaz senin evde kalırsın :A
Cf2ywP2UsAAS2zW.jpg

Oylama Başlamıştır : 14 nisan perşembe 20:00 son gönderme tarihi oyları göndermeyenler -15 ceza puanı alıcaktır . Recap videosu ilk sayfa sunucular üstünde🙂
İrem Derici 0:30-1:58 racap süresi iremi bu aralıktan siz seçersiniz diğerleri hazır racaplı
Bu haftada değerli oylarınızı ilginizi bekliyorum imkanı olan yollasın lütfen:bhr:

@Bully @OzaN @Tolstoyevski @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa @MEnes @Forumdash @Titanium @yigit_00

Başarılar diliyorum ben de yarışmacı arkadaşlara oylarımı bir ara veririm. :A

Şarkıların hepsini dinledim şarkıların geneli zayıf kalmış bence. Bakalım neler olacak. :)