Ama senin için en güzel resmini seçtim videoda En azından 6 almalı sendenseviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyor birazda yanına çerez lazım
Ama senin için en güzel resmini seçtim videoda En azından 6 almalı sendenseviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyor birazda yanına çerez lazım
Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldum Yaptığın algı operasyonları ters etki yapıyor gibi, halk Tarkan'ı iyice sahipleniyor. )berbat
rezalet
idare eder
Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldum Yaptığın algı operasyonları ters etki yapıyor gibi, halk Tarkan'ı iyice sahipleniyor. )
Ama senin için en güzel resmini seçtim videoda En azından 6 almalı senden
İyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur.aa bu arada şarkılarını gönderenler @Bully @mrt-06 @vadikızı @Billy Kane @Harunnn60 @denizz19
göndermeyenler @EFE UYSAL @GunesinOglu @EnveR @xemrexxx @Tolstoyevski
yarın salı akşamı 20:00 son süre geç gönderenler -5 puanı alıcaktır daha süreniz var ama yarın gün içinde yollayın çok krıtık geçiyor haftalar - puan almayın bence
@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlarİyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur.
@GunesinOglu yılanı gıcıklığına göndermiyordur.@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar
@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar
mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acabadiğer şakıcılardan aşağı yukarı haberimiz var, onlardan büyük sürprizler beklemiyorum ? mesela mabel matiz en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamak zorunda kalıyor çünkü devamında pek ümit yok gibi o yüzden @MayısKralı nın işi zor
ben sadece pink floyd un şarkılarından haberdar değilim? onun için her hafta @Tolstoyevski nin yayınlayacağı floyd a ait şarkı iyi veya kötü yönde sürpriz olacak benim açımdan
yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyim atiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine yani o da tehlikede gibimabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba
yıldız tilbeyi merak etmiyormusun
Ya hiç sorma ya nereden anladın.yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyim atiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine yani o da tehlikede gibi
@Harunnn60 yine kitapların üstünde kuluçkaya yattı sanırım bugün piyasada yok lady gaga
Ya hiç sorma ya nereden anladın.
Sertab Erener (Rengarenk Albümü )
Bir Varmışım Bir Yokmuşum - Teaser
@destere @Bully @OzaN @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL
@GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Doğu @Berkan Tazegül
@MEnes @Forumdash @Titanium @yiğit_00 @Castei @Maskeli Fedai
@soo @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa @Çiğdem-
Böyle dediğine göre yine senden yüksek puan alacağım.fok gibi !
klip klip diyorduk çıka çıka bu mu çıktı hanı nerde klip? üç beş sabit resimle bizi oyalamışsın
Böyle dediğine göre yine senden yüksek puan alacağım.
desteree. Birkezde bana destek çık ya.bu lafla birlikte sondaki üçlü arasında yerini garantiledin bence )
bu haftaki şarkım :yalan mı
genelde 2 kadın 1 adam diye biliniyi şarkı @mrt-06 tam senin asla vazgeçmemi anlatıyor yani tam puan vermezsen şovuna ihanet etmiş olursun
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Forumdash @turkuazz @OzaN @Doğu @Maskeli Fedai (melun ) @GunesinOglu (pisler davulcusu) @Bully @EnveR