Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldum :) Yaptığın algı operasyonları ters etki yapıyor gibi, halk Tarkan'ı iyice sahipleniyor. :))

tabi birinci olması harika bişey o açıdan tebrik etmek lazım ? ama içimden hiç gelmiyor nedense :))

Ama senin için en güzel resmini seçtim videoda :D En azından 6 almalı senden :F

her hafta beş puan alması bile otomatikman kıza verdiğim puanların artışını gösterir :) yarışmacı sayısı azaldıkça bir gün gelir 5 puan en üstteki puan durumuna gelmiş olur :) o yüzden her hafta bir puan düşmem lazımki istikrarı sağlamış olalım :)

aa bu arada şarkılarını gönderenler @Bully @mrt-06 @vadikızı @Billy Kane @Harunnn60 @denizz19

göndermeyenler @EFE UYSAL @GunesinOglu @EnveR @xemrexxx @Tolstoyevski

yarın salı akşamı 20:00 son süre geç gönderenler -5 puanı alıcaktır daha süreniz var ama yarın gün içinde yollayın çok krıtık geçiyor haftalar - puan almayın bence :F
İyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur. :F

@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar :F:F:F

diğer şakıcılardan aşağı yukarı haberimiz var, onlardan büyük sürprizler beklemiyorum ? mesela mabel matiz en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamak zorunda kalıyor çünkü devamında pek ümit yok gibi o yüzden @MayısKralı nın işi zor :)

ben sadece pink floyd un şarkılarından haberdar değilim? onun için her hafta @Tolstoyevski nin yayınlayacağı floyd a ait şarkı iyi veya kötü yönde sürpriz olacak benim açımdan :)

diğer şakıcılardan aşağı yukarı haberimiz var, onlardan büyük sürprizler beklemiyorum ? mesela mabel matiz en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamak zorunda kalıyor çünkü devamında pek ümit yok gibi o yüzden @MayısKralı nın işi zor :)

ben sadece pink floyd un şarkılarından haberdar değilim? onun için her hafta @Tolstoyevski nin yayınlayacağı floyd a ait şarkı iyi veya kötü yönde sürpriz olacak benim açımdan :)
mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba :A:A:A

yıldız tilbeyi merak etmiyormusun :F:F:F

mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba :A:A:A

yıldız tilbeyi merak etmiyormusun :F:F:F
yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyim :) atiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine :) yani o da tehlikede gibi :)

@Harunnn60 yine kitapların üstünde kuluçkaya yattı sanırım:) bugün piyasada yok lady gaga :)

Son düzenleme:
yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyim :) atiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine :) yani o da tehlikede gibi :)

@Harunnn60 yine kitapların üstünde kuluçkaya yattı sanırım:) bugün piyasada yok lady gaga :)
Ya hiç sorma ya nereden anladın. :D

fok gibi !

klip klip diyorduk çıka çıka bu mu çıktı :) hanı nerde klip? üç beş sabit resimle bizi oyalamışsın :)