Ama senin için en güzel resmini seçtim videodaseviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyorbirazda yanına çerez lazım
![]()
Ama senin için en güzel resmini seçtim videodaseviyorum sevmesine ama t(s)ek gitmiyorbirazda yanına çerez lazım
![]()
Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldumberbat
rezalet
idare eder![]()
Önce bir tebrik etseydin keşke o kadar birinci oldumYaptığın algı operasyonları ters etki yapıyor gibi, halk Tarkan'ı iyice sahipleniyor.
)
Ama senin için en güzel resmini seçtim videodaEn azından 6 almalı senden
![]()
İyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur.aa bu arada şarkılarını gönderenler @Bully @mrt-06 @vadikızı @Billy Kane @Harunnn60 @denizz19
göndermeyenler @EFE UYSAL @GunesinOglu @EnveR @xemrexxx @Tolstoyevski
yarın salı akşamı 20:00 son süre geç gönderenler -5 puanı alıcaktır daha süreniz var ama yarın gün içinde yollayın çok krıtık geçiyor haftalar - puan almayın bence![]()
@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlarİyi ki sana 2 haftalık göndermişim eğer elenmezsem haftaya 3 haftalık gönderirim kafam rahat olur.![]()
@GunesinOglu yılanı gıcıklığına göndermiyordur.@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar![]()
@Tolstoyevski @GunesinOglu @xemrexxx kaldılar bu arada yarın gün içinde nekadar erken yollarsalar oylama okadar erken başlar![]()
mabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acabadiğer şakıcılardan aşağı yukarı haberimiz var, onlardan büyük sürprizler beklemiyorum ? mesela mabel matiz en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamak zorunda kalıyor çünkü devamında pek ümit yok gibi o yüzden @MayısKralı nın işi zor
ben sadece pink floyd un şarkılarından haberdar değilim? onun için her hafta @Tolstoyevski nin yayınlayacağı floyd a ait şarkı iyi veya kötü yönde sürpriz olacak benim açımdan![]()
yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyimmabelin 3 şarkısı var zaten iyi olan ikisini harcadı sonuncuyuda harcayında ne halt yiyecek acaba
yıldız tilbeyi merak etmiyormusun![]()
Ya hiç sorma ya nereden anladın.yıldızın şarkılarının çoğunu biliyor gibiyimatiye pek izlememiştim daha önce onunda tüm şarkıları değilde bazıları sadece güzel baktım youtubedan derinlemesine
yani o da tehlikede gibi
@Harunnn60 yine kitapların üstünde kuluçkaya yattı sanırımbugün piyasada yok lady gaga
![]()
Ya hiç sorma ya nereden anladın.![]()
Sertab Erener (Rengarenk Albümü )
Bir Varmışım Bir Yokmuşum - Teaser
@destere @Bully @OzaN @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL
@GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Doğu @Berkan Tazegül
@MEnes @Forumdash @Titanium @yiğit_00 @Castei @Maskeli Fedai
@soo @Aserat @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici @yatutarsa @Çiğdem-
Böyle dediğine göre yine senden yüksek puan alacağım.fok gibi !
klip klip diyorduk çıka çıka bu mu çıktıhanı nerde klip? üç beş sabit resimle bizi oyalamışsın
![]()
Böyle dediğine göre yine senden yüksek puan alacağım.![]()
![]()
desteree.bu lafla birlikte sondaki üçlü arasında yerini garantiledin bence)
bu haftaki şarkım :yalan mı
genelde 2 kadın 1 adam diye biliniyi şarkı @mrt-06 tam senin asla vazgeçmemi anlatıyor yani tam puan vermezsen şovuna ihanet etmiş olursun
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Forumdash @turkuazz @OzaN @Doğu @Maskeli Fedai (melun ) @GunesinOglu (pisler davulcusu) @Bully @EnveR