Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,020
- Puanı
- 1,060
Fair city'nin konusu olabilir oradada bir uyuşturucu mafyası vardı uyuşturucu satıcısının sevgilisi var uyuşturucu satıcısı erkek gidip uyuşturucu satarken kız arkadaşı olan sevgilisine yakalanıyor white chocolate mocha'nın içine uyuşturucu koyuyor erkek kız arkadaşı olduğu sevgilisine ardından bombalar satın alıyor hem bomba satıcısını patlatarak birde vuruyor sırtından treni patlatıyor trendeki herkes ölüyor çünkü uyuşturucu mafyası patronu şahit istemiyorum diyor ne bomba aldığına ne de uyuşturucu sattığına dahil hiç kimse bilmeyecek polis bile savcı bile bu Türkiyeye uyar mı yoksa yine ceza yer mi bence bundan korkuyorlar ceza yemekten @mesmeso @Bully @xemrexxxDizi çok sıkıcı bir hale büründü. Sürekli başa dönüyoruz. Cevher ekibi ha bire parmağında oynatıyor. Ali sürekli eskiye dönüyor. Bu şekilde sezon bitmez. Artık hikayenin devam etmesi gerekiyor.
Zaten olmuyormuş Arka Sokaklar için yazdığım olay ceza yermiş bu defa kanalda kapanır @xemrexxxWhiye chocolate mocha diyince aklıma Feyza Civelek geliyor reyiz![]()
Cevher reyting getiriyorHayır ben televizyon için dedim Arka Sokaklar Cevhere sıkıştı diye @xemrexxx
Seyirci senariste küfür yazmış @xemrexxxCevher reyting getiriyor![]()
Zaten ödedi bir daha ceza alırsa kanal kapanıyor @xemrexxxOldun kanal d ödesin cezayı![]()
RTÜK kanunu öyle ikinci kez ceza alırsa kanal kapanıyor İletişim hukuku dersinde okudum @xemrexxxKapanmaz reyiz siyaset izin vermez