Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

@Buily Bu şantaj işleri Cevhere uymuyor
Adem ağa ve Cevherin yaptığı iş çok kötü Merve komiserin uygunsuz fotoğrafını çekip şantaj yaptılar
@Bully

Dizi çok sıkıcı bir hale büründü. Sürekli başa dönüyoruz. Cevher ekibi ha bire parmağında oynatıyor. Ali sürekli eskiye dönüyor. Bu şekilde sezon bitmez. Artık hikayenin devam etmesi gerekiyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Dizi çok sıkıcı bir hale büründü. Sürekli başa dönüyoruz. Cevher ekibi ha bire parmağında oynatıyor. Ali sürekli eskiye dönüyor. Bu şekilde sezon bitmez. Artık hikayenin devam etmesi gerekiyor.
Fair city'nin konusu olabilir oradada bir uyuşturucu mafyası vardı uyuşturucu satıcısının sevgilisi var uyuşturucu satıcısı erkek gidip uyuşturucu satarken kız arkadaşı olan sevgilisine yakalanıyor white chocolate mocha'nın içine uyuşturucu koyuyor erkek kız arkadaşı olduğu sevgilisine ardından bombalar satın alıyor hem bomba satıcısını patlatarak birde vuruyor sırtından treni patlatıyor trendeki herkes ölüyor çünkü uyuşturucu mafyası patronu şahit istemiyorum diyor ne bomba aldığına ne de uyuşturucu sattığına dahil hiç kimse bilmeyecek polis bile savcı bile bu Türkiyeye uyar mı yoksa yine ceza yer mi bence bundan korkuyorlar ceza yemekten @mesmeso @Bully @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy