Benim Albümüm 3.Hafta Oylama Başladı

@Harunnn60 4 günde bitiyor 1 hafta ne hızlısı ayol mesala bu sonuclar açıklandımı 1 gün sonra cuma açılıcak yeni konu 1 gün şarkı gönderme cumartesi oylama baslıcak 2 günde sonuclar pazartesine açıklanıcak 4 gün bir sonuc için her hafta 4 gün bekleniyor 1 haftaya zaten yakın :F:F:F

ayy vlla çocuklar ben birşey anlamadım @destere hep övgü dolu sözler kullanmış iltifatlardan başka birşey yokki :F:F:F
Yok artık @destere senin için saf diyordu ama ben karadeniz kızı olduğun için pekte saf olmadığını düşünüyordum. :F Demek ki doğruymuş. :A

Bence hızlı gidiyoruz. 3.haftaya geldik direk. Yarışmayı sende hızlıca tüketiyorsun sanki. :D

Yok artık @destere senin için saf diyordu ama ben karadeniz kızı olduğun için pekte saf olmadığını düşünüyordum. :F Demek ki doğruymuş. :A

Bence hızlı gidiyoruz. 3.haftaya geldik direk. Yarışmayı sende hızlıca tüketiyorsun sanki. :D
ne demişse silip temizlemiş ayoll nerden bileyim öncesinde ne yazmış konuda yokki caps alın bari bundan sonra :F:F:F

@Çiğdem- ben bulurum. :F

@destere hadi görüşürüz. :A Ben birkaç gün yokum forumda. :A

napsın kız elinde tek ben kaldım benide kaçırırsa evde kalacak:) o kadar ısrar etmesi boşuna değil:) son şansını iyi değerlendirmek istiyor demekki :)) yalnız ben yanmışım? yakında bolivyaya falan yerleşmeyi düşünüyorum belki oraya gelmez :))

sanada iyi geceler
ama niye benden alıntı yaptınki? bizi yakmayımı düşünüyorsun :)) ben spoiler içindekileri silecektim birazdan yarına ortada delil kalmamalı :))

@Çiğdem- ben bulurum. :F

@destere hadi görüşürüz. :A Ben birkaç gün yokum forumda. :A

napsın kız elinde tek ben kaldım benide kaçırırsa evde kalacak:) o kadar ısrar etmesi boşuna değil:) son şansını iyi değerlendirmek istiyor demekki :)) yalnız ben yanmışım? yakında bolivyaya falan yerleşmeyi düşünüyorum belki oraya gelmez :))

sanada iyi geceler
ama niye benden alıntı yaptınki? bizi yakmayımı düşünüyorsun :)) ben spoiler içindekileri silecektim birazdan yarına ortada delil kalmamalı :))
aaaa ne bunlar @destere :ppp::ppp::ppp:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Evet efendim oylarımı kullandım şarkılar güzeldi umarım
güzel bir oylama olur😉

Bu sonuçlardan sonra 3 günlük kısa bir ara verilicek pazartesi 4.hafta ile devam edecez Yarın Perşembe 20:00 son oy gönderme tarihi @vadikızı yolladı sadece yarışmacılardan yollamayanlara -15 ceza puanı var oyları bekliyorum sayın jurilerimizinde :Z
oylarımı sayın juri başkanımıza yolladım @destere ye :F:F:F
1.hafta bomba gibiydik 2 ve 3.haftalarda düşüş var ama bu yarışmanın özelliğide bu survivorda tercih edilmeyen şarkıları kullanmanızı sağlıyorum aynı şarkıcılar ama kullanılmayan tercih edilmeyen şarkılarını kullmasını sağladığımız bir yarışma bir tık düşük şarkılarıda olsa farklı şarkılar duymak iyidir :Z:Z:Z

deniz seki , fink floyd ve atiye düşük bulduklarım oldu
yıldız tilbe , sezen aksu, mustafa ceceli haftanın idare edenleriydi
tarkanı ve gülşeni iyi buldum
irem derici, sertab erener, sıla ve mabel matizi çok başarılı buldum

Şuanlık Puan Durumu
1 56
2 48
3 42
4 40
5 39
6 39
7 36
8 36
9 25
10 21
11 20
12 15

@Bully @denizz19 @xemrexxx @Harunnn60 @GunesinOglu @EFE UYSAL @mrt-06 @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Tolstoyevski @Aserat @Doğu @DarkLeqenD @Tzira @yatutarsa @Titanium @Felon @Maskeli Fedai @turkuazz @S.G.A.T. @Yiğitt @eskici @MEnes

@vadikızı

Son düzenleme:
Dinlemeye çalışacağım en kısa sürede. Vizeler uğraştırıyor malum :D Ama süre dolmadan oylarımı yollarım :)

Dün de dinledim bugün de bir kez daha dinledim ve oylarımı kullandım. Yıldız Tilbe'nin şarkısını severim iyi bir puan aldı benden. İrem Derici'nin şarkısını sevmekle sevmemek arasında kaldım orta karar bir puan aldı. Geçen haftaya göre Sezen Aksu listemde yükseldi. Pink Floyd sanki hep aynı müziklerle geliyor gibi hissettiğimden düşüş yaşadı ama kötünün iyileri kısmındaydı. Yeter bu kadar. :D

Dün de dinledim bugün de bir kez daha dinledim ve oylarımı kullandım. Yıldız Tilbe'nin şarkısını severim iyi bir puan aldı benden. İrem Derici'nin şarkısını sevmekle sevmemek arasında kaldım orta karar bir puan aldı. Geçen haftaya göre Sezen Aksu listemde yükseldi. Pink Floyd sanki hep aynı müziklerle geliyor gibi hissettiğimden düşüş yaşadı ama kötünün iyileri kısmındaydı. Yeter bu kadar. :D

benim şarkımı beğendinmi😳

laf aramızda arkadaşlar @Çiğdem- bu işi beceremiyor eline yüzüne bulaştırdı keşke onun yerine başka biri yarışmayı düzenleseydi ayrıca yarışmaya hile kattığını düşünüyorum :A

aynı şeyi bende söyleyecektim:A yarışma tarafafsız biri tarafından düzenlenmeli, birde yarışmacılara ileri geri laflar söylüyor ama karışmak istemiyorum beni ilgilendirmez nede olsa:F

ay siz @Çiğdem- in hile yaptığını yenimi öğrendiniz:F @OzaN ı da zaten bilerek elemişti :Z

ya aynı şeyleri bende düşünüyordum, ama @Çiğdem- le aramız bozulmasın diye söylemek istememiştim hep hile yapıyor :F bu hafta büyük ihtimalle beni eleyecek:F

neyse arkadaşlar bu mesajları sileyim :D yarın birde o şirret kızla uğraşmak istemiyorum:A

sizin yaptığınız çok ayıp ama dünyalar güzeli @Çiğdem- in yüzüne karşı gülüyorsunuz arkasından dedikodu gırla gerçekten size yakıştıramadım? boşuna silmeyin tüm yazdığınız mesajları not ettim yarın bunları çiğdem görünce nereye kaçacaksınız acaba :)

hanı nerde dedikodu yaptığımıza dair mesajlar :A

endişeye gerek yok @Bully yarın ben öyle mesajlar yazarımki @destere yazmış gibi gösteririm @Çiğdem- anlamaz bile zaten saftirik bir kız:A

boşuna uğraşmayın tüm mesajlarınızı kaydettim öyle sildimde kurtuldum diye düşünmeyin boşuna :)) yarın ola hayrola @Çiğdem- gerçek yüzünüzü görecek :))

evet @Çiğdem- akşamki konuşmaların hepsini kaydetmiştim yukardaki alıntıladığım mesajlara tek tek bak bakalım kim senin hakkında ne dedikodular yapmış ben nasıl seni savunmuşum :) biliyordum bugün mesajlarını silip beni suçlu çıkaracaklarını ama gerçekleri karartmak öyle kolay değil :) gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkıyor böyle :) bakalım dedikoducu akşam baykuşları @Çiğdem- in oklavasından nasıl kurtulacaklar :)

Son düzenleme:
evet @Çiğdem- akşamki konuşmaların hepsini kaydetmiştim biliyordum bugün mesajlarını silip beni suçlu çıkaracaklarını ama gerçekleri karartmak öyle kolay değil :) gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkıyor böyle :) bakalım dedikoducu akşam baykuşları @Çiğdem- in oklavasından nasıl kurtulacaklar :)
Dün yediğin hurmalar bugün tırmalayacak :A @Çiğdem- linç edecek seni :A

sizin dün kızın hakkında yazdıklarınızı üstte tek tek ifşa ettim:) bence ben durumu kurtardım siz düşünün artık kara kara :))
Hahaha yeni gördüm :F Ulan paralelci seni :A Miamiye gidip Bharara amcandan 2 günlük eğitim aldın demi ? :A Ama @Çiğdem- akıllı kızdır. Gerçekleri görünce seni artık babasının pompalı tüfeğiyle mi vurur oklavasıyla mı pestil eder orası onun fantezisine kalmış :A

evet @Çiğdem- akşamki konuşmaların hepsini kaydetmiştim yukardaki alıntıladığım mesajlara tek tek bak bakalım kim senin hakkında ne dedikodular yapmış ben nasıl seni savunmuşum :) biliyordum bugün mesajlarını silip beni suçlu çıkaracaklarını ama gerçekleri karartmak öyle kolay değil :) gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkıyor böyle :) bakalım dedikoducu akşam baykuşları @Çiğdem- in oklavasından nasıl kurtulacaklar :)
Ya Allahım. :F Metrobüste gül gül öldüm ya. :F Bütün millet bana baktı. :F

Ahahah. :F Sen bu mesajları nasıl yaptın birde benim mesajlarımı taklit etmişsin. :A Hadi ben neyse de @Bully hiç olmamış. :F Çünkü o noktalama işaretlerine hep dikkat eder.

@Çiğdem- inanma sakın. :F @Doğu

Ya Allahım. :F Metrobüste gül gül öldüm ya. :F Bütün millet bana baktı. :F

Ahahah. :F Sen bu mesajları nasıl yaptın birde benim mesajlarımı taklit etmişsin. :A Hadi ben neyse de @Bully hiç olmamış. :F Çünkü o noktalama işaretlerine hep dikkat eder.

@Çiğdem- inanma sakın. :F @Doğu
Bi de üşenmeden hepimize kumpas kurmuş tek tek :A Çok tehlikeli adam bu @destere :A @Çiğdem- gör bu sinsilikleri :A