Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

puan durumu şimdi gelicek :A kim elendi bakalım :A

@eskici oyları
10 Berkay
09 Zara
08 Murat Boz
07 Kivircik Ali
06 Yalin
05 Baris Akarsu
04 Demet Akalin
03 Askin Nur Yengi
02 Katy Perry
01 Haluk Levent

Harikasın kardeşim. :Z eskici

Geçmiş olsun @tolgab 6 vermiştim ama elenmişsin:(

Oh olsun hepinize, sonuç olarak ben 3. oldum hacceye değil necceye bakacan. :A

@MEnes beni düşündü, düşünceli çocuk. :Z

Bu arada şunu da söyleyeyim. Murat'la Demet'in şarkılar o kadar berbattı ki senin Berkay bile onların arasında ışıl ışıl parladı resmen :A 3 puanı sonuna kadar hakettin yani bu hafta :A Ama neyse ki Demet gitti haftaya Murat'la 2 puan için kapışacaksınız :A

Iyy hiç ciddi surat yapma hem yakışmıyor hem ciddiye alamıyorum:F ayrıca geçen hafta verdiğim puan benim müzkalitemde hak ediyordu. Duygulanmiştim bile:T: bu haftaki şarkısı yine ilk haftaki gibiydi. Hani benim seviceğim türde çok şarkı vardı? :F

@Bully la bu harbiden kinci midir nedir? Adama olmamiş bastık diye hemen olmamişsa basmiş:A
Gelecek hafta yüksek vermen için seni baskı altına almaya çalışıyor gelme oyununa. :A

Benim oylar açıklanmadı. Bunu @MEnes in gönderdiğine emin misin benim olması lazım bu oylar :A

Hadi ya senin miydi ben de MEnes'ten ilk defa yüksek oy aldım diye sevindiydim. ss

1 puanla kurtarmışsın :T: Hep o @MEnes yüzünden bu hafta oy kullanmayacağı tutmuş 😡 O oylasa Barış 3. olurdu banko :A

Oh olsun hepinize, sonuç olarak ben 3. oldum hacceye değil necceye bakacan. :A

@MEnes beni düşündü, düşünceli çocuk. :Z
Yahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. :A :A Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. :A Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere. :A :A

Yahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. :A :A Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. :A Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere. :A :A
Bu hafta izin vermedik sana, geçit yok ahah. :A

Ben yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun. :A

Ohh iyi ki de kullanmamışsın. :Z

haftaya tek hedef berkayı şutlamak :)) berkay gitmeden rahat bir uyku haram bize :)

Bu hafta izin vermedik sana, geçit yok ahah. :A
Haftaya olayları değiştiririz meraklanma. :A
Ben yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun. :A

Ohh iyi ki de kullanmamışsın. :Z
Evet sen aradan sıyrılıyormuşsun. Berkay iyi yırttı bu sayede. Ama ne yapalım @Çiğdem- in bi dediği bi dediğini tutmuyor ki. :A Pazar'a ertelendi dedi baktık bugün açıklamış. Ben şimdi eve gelince yollayacaktım. :A

haftaya tek hedef berkayı şutlamak :)) berkay gitmeden rahat bir uyku haram bize :)
Bu kutlu yolda amacımıza ulaşana kadar her türlü manipülasyon serbesttir. :A :A

Haftaya olayları değiştiririz meraklanma. :A

Evet sen aradan sıyrılıyormuşsun. Berkay iyi yırttı bu sayede. Ama ne yapalım @Çiğdem- in bi dediği bi dediğini tutmuyor ki. :A Pazar'a ertelendi dedi baktık bugün açıklamış. Ben şimdi eve gelince yollayacaktım. :A
Haftaya kötü şarkıyla gelecem, her türlü düşüş yaşarım zaten. Bu hafta göremedik sizi, oh olsun. :Z :A

Haftaya kötü şarkıyla gelecem, her türlü düşüş yaşarım zaten. Bu hafta göremedik sizi, oh olsun. :Z :A
duyanda vatandaşın iyi şarkısı varda yiğit yarışmada kullanmıyor sanacak :) milleti kandırmana gerek yok zaten tüm şarkılar foktan ne seçersen seç pek bir şey değişmeyecektir :)

Sen o yüzden bu hafta bu kadar sevindin. :A Haftaya eleneceğini bildiğin için en azından bir hafta daha yer almanın ve final puanı kazanmanın mutlaki sevinci bu anladım. :A :A
duyanda vatandaşın iyi şarkısı varda yiğit yarışmada kullanmıyor sanacak :) milleti kandırmana gerek yok zaten tüm şarkılar foktan ne seçersen seç pek bir şey değişmeyecektir :)
Ayda yılda bir final puanı aldım, hemen eleştirin laf sokun. :T:

İnsan bir tebrik eder. :T:

harunla menes oy göndermeyince @xemrexxx 1 puanla puanı kaçırdı bu sefer :A

ertelicektim normalde @MEnes ama yeterli oy sayısına ulasınca açıkladık yarışmacılarımızı kıramadım :A

Ayda yılda bir final puanı aldım, hemen eleştirin laf sokun. :T:

İnsan bir tebrik eder. :T:
ilk ve son kez aldığın final puanı kutlu olsun tebrikler :)
kutlama bittiyse gerçeklere dönelim hemen :) türkiyede başka hiçmi bir şarkıcı bulamadında gittin misket kafalıyı seçtin yarışmak için :))