Oh olsun hepinize, sonuç olarak ben 3. oldum hacceye değil necceye bakacan.
@MEnes beni düşündü, düşünceli çocuk.
Gelecek hafta yüksek vermen için seni baskı altına almaya çalışıyor gelme oyununa.Iyy hiç ciddi surat yapma hem yakışmıyor hem ciddiye alamıyorum ayrıca geçen hafta verdiğim puan benim müzkalitemde hak ediyordu. Duygulanmiştim bile bu haftaki şarkısı yine ilk haftaki gibiydi. Hani benim seviceğim türde çok şarkı vardı?
@Bully la bu harbiden kinci midir nedir? Adama olmamiş bastık diye hemen olmamişsa basmiş
Aynen sılada da yapmaya çalişti. Psikolojik baskı yapmaya çalişiyor bana ama yemezler survivor izliyoruz gelmeyiz o oyunlaraGelecek hafta yüksek vermen için seni baskı altına almaya çalışıyor gelme oyununa.
Benim oylar açıklanmadı. Bunu @MEnes in gönderdiğine emin misin benim olması lazım bu oylar
Hadi ya senin miydi ben de MEnes'ten ilk defa yüksek oy aldım diye sevindiydim. ss
1 puanla kurtarmışsın Hep o @MEnes yüzünden bu hafta oy kullanmayacağı tutmuş 😡 O oylasa Barış 3. olurdu banko
Yahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere.Oh olsun hepinize, sonuç olarak ben 3. oldum hacceye değil necceye bakacan.
@MEnes beni düşündü, düşünceli çocuk.
Bu hafta izin vermedik sana, geçit yok ahah.Yahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere.
Ben yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun.Yahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere.
haftaya tek hedef berkayı şutlamak ) berkay gitmeden rahat bir uyku haram bizeYahu tam ortalığı karıştırmaya gelecektim 'YALANNN bunlar benim oylarım değil' diye olayı çözmüşsünüz. Bu hafta oy kullanmadığıma sevinmekte haklısınız. Resmen sıralamada uçmuşsunuz. Ama haftaya olayı bitireceğiz öyle değil mi @destere.
Haftaya olayları değiştiririz meraklanma.Bu hafta izin vermedik sana, geçit yok ahah.
Evet sen aradan sıyrılıyormuşsun. Berkay iyi yırttı bu sayede. Ama ne yapalım @Çiğdem- in bi dediği bi dediğini tutmuyor ki. Pazar'a ertelendi dedi baktık bugün açıklamış. Ben şimdi eve gelince yollayacaktım.Ben yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun.
Ohh iyi ki de kullanmamışsın.
Bu kutlu yolda amacımıza ulaşana kadar her türlü manipülasyon serbesttir.haftaya tek hedef berkayı şutlamak ) berkay gitmeden rahat bir uyku haram bize
Haftaya kötü şarkıyla gelecem, her türlü düşüş yaşarım zaten. Bu hafta göremedik sizi, oh olsun.Haftaya olayları değiştiririz meraklanma.
Evet sen aradan sıyrılıyormuşsun. Berkay iyi yırttı bu sayede. Ama ne yapalım @Çiğdem- in bi dediği bi dediğini tutmuyor ki. Pazar'a ertelendi dedi baktık bugün açıklamış. Ben şimdi eve gelince yollayacaktım.
duyanda vatandaşın iyi şarkısı varda yiğit yarışmada kullanmıyor sanacak milleti kandırmana gerek yok zaten tüm şarkılar foktan ne seçersen seç pek bir şey değişmeyecektirHaftaya kötü şarkıyla gelecem, her türlü düşüş yaşarım zaten. Bu hafta göremedik sizi, oh olsun.
Sen o yüzden bu hafta bu kadar sevindin. Haftaya eleneceğini bildiğin için en azından bir hafta daha yer almanın ve final puanı kazanmanın mutlaki sevinci bu anladım.Haftaya kötü şarkıyla gelecem, her türlü düşüş yaşarım zaten. Bu hafta göremedik sizi, oh olsun.
Sen o yüzden bu hafta bu kadar sevindin. Haftaya eleneceğini bildiğin için en azından bir hafta daha yer almanın ve final puanı kazanmanın mutlaki sevinci bu anladım.
Ayda yılda bir final puanı aldım, hemen eleştirin laf sokun.duyanda vatandaşın iyi şarkısı varda yiğit yarışmada kullanmıyor sanacak milleti kandırmana gerek yok zaten tüm şarkılar foktan ne seçersen seç pek bir şey değişmeyecektir
harunla menes oy göndermeyince @xemrexxx 1 puanla puanı kaçırdı bu seferduyanda vatandaşın iyi şarkısı varda yiğit yarışmada kullanmıyor sanacak milleti kandırmana gerek yok zaten tüm şarkılar foktan ne seçersen seç pek bir şey değişmeyecektir
Geldim de ortalığı birbirine katamadan durumu kurtarmışlar. Berkay'a final puanı vermişler. Daha neler neler yapmışlar arkamızdan.@MEnes nerdesin la millet seni bekliyor çabuk gel
ilk ve son kez aldığın final puanı kutlu olsun tebriklerAyda yılda bir final puanı aldım, hemen eleştirin laf sokun.
İnsan bir tebrik eder.