kullanabilirsin bak bu şarkı olabilir hiçbir mahsuru yok benim açımdanAteşli sahneli şarkılarını mı kullanayım tam almak için Emre Aydının sesi senin sesini 5e çarpar 2ye böler
kullanabilirsin bak bu şarkı olabilir hiçbir mahsuru yok benim açımdanAteşli sahneli şarkılarını mı kullanayım tam almak için Emre Aydının sesi senin sesini 5e çarpar 2ye böler
Bu olur mu?kullanabilirsin bak bu şarkı olabilir hiçbir mahsuru yok benim açımdan
lady gaga bana diyordu yaz günü yoksun şimdi kendisini bulamıyoruz final dedi anladık bütünleme dedi anladık şimdi ne iş karıştırıyor belli değilaaa seninde ne mal olduğunu gördük @MEnes tırnağı olamadın bu sezon
9 kişiye düştü sayımız artık bu haftayla birlikte oylarını bekliyorum bir işe yarma zamanı geldi bence
sen nerelerdesin ayoll
berkunt un düzgün şarkısı yokki ? bu konuda @Yiğitt e fazla yüklenmemek lazım malzeme budur evir çevir her tarafı kurtlanmış neresini satışa çıkarsınkiBi düzgün şarkıyla gelmiyorsun ki bebek
olur olurBu olur mu?
Senle aramız iyileşecek diyorsun yanilady gaga bana diyordu yaz günü yoksun şimdi kendisini bulamıyoruz final dedi anladık bütünleme dedi anladık şimdi ne iş karıştırıyor belli değil
berkunt un düzgün şarkısı yokki ? bu konuda @Yiğitt e fazla yüklenmemek lazım malzeme budur evir çevir her tarafı kurtlanmış neresini satışa çıkarsınki
olur olur
finale safi cıbıl dolaştığı şarkıyı sakla tam pointim sana gider
unutuldu ya arada bir hatırlatmaya çalışıyor kendisini ona rağmen yinede pek hatırladığımız yok efeyiBu da her hafta gelip aynı şeyi yazıyor.
Bu sezon katılaydın iyi olurdu pis, Yalın senin puanlarından mahrum kalıyor. ss
sistemin temelinde ben varım beni çıkar tüm sistem domino etkisiyle çökerdi @Çiğdem- de bu durumun farkında sistemin optiğini çekip koparamaz size güveni sıfırİmzamı atarım. Kesinlikle @destere yi aratmaz hatta sistemi daha da yukarılara çıkarırdık. Ama kıymetimiz bilinmedi. Bak başkaları nasıl da yarı yolda bırakıp gitti.
Zaten @destere sadece bir araçtı bizim için. Bizim hedefimiz hep yukarılarda. Biz sistemi ele geçirip gerçek güç sahibi olmak için varız.
Bunlar hep onların oyunu zaten. Büyük oyunu gördüler ve önümüzü kestiler.
Postmodern darbe ile @destere düşecekti ve forumun sinir hücrelerine ulaşacaktık Siyonistler tarafından önümüz kesildi
Allah seni davul etsin bir mesajın içinde hem spoiler hem de ağır ithamlar var Seni şiddetle kınıyorum inşallah yarın spoiler manyağı olursununutuldu ya arada bir hatırlatmaya çalışıyor kendisini ona rağmen yinede pek hatırladığımız yok efeyi
sistemin temelinde ben varım beni çıkar tüm sistem domino etkisiyle çökerdi @Çiğdem- de bu durumun farkında sistemin optiğini çekip koparamaz size güveni sıfır
hayatta asla kesemeyecekleri şey önümdür kafamı kesebilirler ama önümü asla ! önünüz kesildiyse kabahatli sizsiniz bir insanın karizmasının temeli önüdür onu kestirmemek lazım
mesela GOT da teon greyjoy önü kaptırdı ramsay çipine, karizma yerlerde sürünüyor taht kavğasında esamesi okunmuyo?r ablasının gölgesinde bir garip kaldı yavrucak
sen çoktan bitirmişsindir diyordum burda kabahatin yarısı sende? got u bitirmeyen biri cümlenin içinde ön kesimini kullanmamalı )Allah seni davul etsin bir mesajın içinde hem spoiler hem de ağır ithamlar var Seni şiddetle kınıyorum inşallah yarın spoiler manyağı olursun
Yok daha bitmedi ama az kaldı 7. sezona yetişirim Direk o aklına geldiyse demek ki o sahne sende derin bir yara bırakmış neden acabasen çoktan bitirmişsindir diyordum burda kabahatin yarısı sende? got u bitirmeyen biri cümlenin içinde ön kesimini kullanmamalı )
hemde nasıl etkiledi o sahne o sahneyi izledikten sonra ilk iş önüme kaynakla demirden bariyer yaptım sonra baktım bu sefer bende kullanamıyorum geri vazgeçip demiri söktürtmek zorunda kaldık ama gerçekten o sahnenin etkisi büyük oldu bende )Yok daha bitmedi ama az kaldı 7. sezona yetişirim Direk o aklına geldiyse demek ki o sahne sende derin bir yara bırakmış neden acaba
Tabii insan varlığın kıymetini anlıyor Bu arada oylama başladıysa oy kullanayım boş boş oturuyorum Başladı mı mr.President ?hemde nasıl etkiledi o sahne o sahneyi izledikten sonra ilk iş önüme kaynakla demirden bariyer yaptım sonra baktım bu sefer bende kullanamıyorum geri vazgeçip demiri söktürtmek zorunda kaldık ama gerçekten o sahnenin etkisi büyük oldu bende )
sanırım başlamadı ben daha o yeni açılan sayfayı bulamadımki ? belkide hogatha başlatmıştırTabii insan varlığın kıymetini anlıyor Bu arada oylama başladıysa oy kullanayım boş boş oturuyorum Başladı mı mr.President ?
Ulan geldin yine ortalığı birbirine katmışsın. Gelmeden haber ver böyle aniden çıkıp bizi de değişik duygular içerisine sokma.sanırım başlamadı ben daha o yeni açılan sayfayı bulamadımki ? belkide hogatha başlatmıştır
yarım saattir davul çalıyorum geldim diye sen yeni yeni haberdar oluyorsun sende kabahat )Ulan geldin yine ortalığı birbirine katmışsın. Gelmeden haber ver böyle aniden çıkıp bizi de değişik duygular içerisine sokma.
Yemekteydim çok meşguldüm. Göremedim senin çıkıp geldiğini.yarım saattir davul çalıyorum geldim diye sen yeni yeni haberdar oluyorsun sende kabahat )
hahah @Harunnn60 çok değişti umarım çok daha fazla yükselmeden normale döner sende yardımcı ol çocuğa nasihat verlady gaga bana diyordu yaz günü yoksun şimdi kendisini bulamıyoruz final dedi anladık bütünleme dedi anladık şimdi ne iş karıştırıyor belli değil
berkunt un düzgün şarkısı yokki ? bu konuda @Yiğitt e fazla yüklenmemek lazım malzeme budur evir çevir her tarafı kurtlanmış neresini satışa çıkarsınki
olur olur
finale safi cıbıl dolaştığı şarkıyı sakla tam pointim sana gider
Aman o yardım etmesin işler daha da karışır. Senin nasihat vermen daha doğru olur.hahah @Harunnn60 çok değişti umarım çok daha fazla yükselmeden normale döner sende yardımcı ol çocuğa nasihat ver