Hogatha seni napsınama o konuda yapacak bişeyi yoktu eli mahkum insan sevdiğinden kolay kolay vazgeçemiyor hogatha napsın )
dandik değildide niye hep ilk haftalarda şutlanıyorSen öyle biride değilsin tabii biz senin masumluğunu biliyoruz merak etme yani gücenmene gerek yok
Çiko her gün beni soruyor sen zıbarırken, yarışmaya neden gelmedin diye oy kullan diye herkes beni soruyor yanlışın var yanlış algı çabasındasın Ceceli dandik değil
seviyor bilmem artık ben kendimi ona teslim ettim ister dağa kaldırır ister ovaya onun bileceği iş ? hem sen niye sevenlerin arasına giriyorsun kara ördek gibi kenara çekil )Hogatha seni napsın
Zamanında Emre Aydınla geldim zaten Ceceliyle All Starda 4. oldum sana nanik yaparak bazı şeyleri unutuyorsun Hadise ile gelecemdandik değildide niye hep ilk haftalarda şutlanıyor
b,irde tamam keçeliyi sevebilirsin onu anladıkta onunla bir kere zaten yarıştın başka hiç mi şarkıcı yoktu her yarışmaya keçeliyle gelmenmi gerekiyordu yani
arada bir değiş aynı donu bile üstüste iki gün insan giyerse bu sıcakta pişik olur yani değişim şart
emre aydını fittiret gitsin sen hadiseyle gel hadise güzel olur bendende bol puan alabilirsin ama emre memre katarsan işin içine benim puanı unutZamanında Emre Aydınla geldim zaten Ceceliyle All Starda 4. oldum sana nanik yaparak bazı şeyleri unutuyorsun Hadise ile gelecem
eşbaşkanlık eşbaşkanlardan biri dişi biri erkek olunca güzel olur iki sapın eşleşmesinden ortaya hiçbir fok çıkmaz doğaya aykırı birkere )
Eğer o dişi @Çiğdem- gibi feministse o eş başkanlık olmaz dikta rejimi olur Gıkını çıkartırsan oklavayı yersin İyisi mi o oklava mantı açılmak için kullanılmalıemre aydını fittiret gitsin sen hadiseyle gel hadise güzel olur bendende bol puan alabilirsin ama emre memre katarsan işin içine benim puanı unut
eşbaşkanlık eşbaşkanlardan biri dişi biri erkek olunca güzel olur iki sapın eşleşmesinden ortaya hiçbir fok çıkmaz doğaya aykırı birkere )
Ateşli sahneli şarkılarını mı kullanayım tam almak için Emre Aydının sesi senin sesini 5e çarpar 2ye böleremre aydını fittiret gitsin sen hadiseyle gel hadise güzel olur bendende bol puan alabilirsin ama emre memre katarsan işin içine benim puanı unut
Bu da her hafta gelip aynı şeyi yazıyor.@Çiğdem- yarışmanın hiti ve sayfa sayısı düşer böyle beni almassan yarışmaya
İmzamı atarım. Kesinlikle @destere yi aratmaz hatta sistemi daha da yukarılara çıkarırdık. Ama kıymetimiz bilinmedi. Bak başkaları nasıl da yarı yolda bırakıp gitti.
Zaten @destere sadece bir araçtı bizim için. Bizim hedefimiz hep yukarılarda. Biz sistemi ele geçirip gerçek güç sahibi olmak için varız.
Postmodern darbe ile @destere düşecekti ve forumun sinir hücrelerine ulaşacaktık Siyonistler tarafından önümüz kesildiİmzamı atarım. Kesinlikle @destere yi aratmaz hatta sistemi daha da yukarılara çıkarırdık. Ama kıymetimiz bilinmedi. Bak başkaları nasıl da yarı yolda bırakıp gitti.
Zaten @destere sadece bir araçtı bizim için. Bizim hedefimiz hep yukarılarda. Biz sistemi ele geçirip gerçek güç sahibi olmak için varız.
Bunlar hep onların oyunu zaten. Büyük oyunu gördüler ve önümüzü kestiler.Postmodern darbe ile @destere düşecekti ve forumun sinir hücrelerine ulaşacaktık Siyonistler tarafından önümüz kesildi
Büyük resme baktılar Bunlar hep algı operasyonu. @Çiğdem- ve avaneleri tekeeeer tekeeer gidecekler (Survivor Semih ile fuatavniyi beynimde convert ettim. Bu avatar beni çok fena bozdu. 2 gram ciddiyet vardı o da gitti )Bunlar hep onların oyunu zaten. Büyük oyunu gördüler ve önümüzü kestiler.
Valla avatarı gördükçe gülüyorum lannnnn. @destere gel buraya bizim bu halimizden anca sen anlarsın.Büyük resme baktılar Bunlar hep algı operasyonu. @Çiğdem- ve avaneleri tekeeeer tekeeer gidecekler (Survivor Semih ile fuatavniyi beynimde convert ettim. Bu avatar beni çok fena bozdu. 2 gram ciddiyet vardı o da gitti )
aaa seninde ne mal olduğunu gördük @MEnes tırnağı olamadın bu sezon
sen nerelerdesin ayoll