Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Sen öyle biride değilsin tabii biz senin masumluğunu biliyoruz merak etme yani gücenmene gerek yok :A
Çiko her gün beni soruyor sen zıbarırken, yarışmaya neden gelmedin diye oy kullan diye herkes beni soruyor yanlışın var yanlış algı çabasındasın :A Ceceli dandik değil :A
dandik değildide niye hep ilk haftalarda şutlanıyor :)
b,irde tamam keçeliyi sevebilirsin onu anladıkta onunla bir kere zaten yarıştın başka hiç mi şarkıcı yoktu her yarışmaya keçeliyle gelmenmi gerekiyordu yani :)
arada bir değiş aynı donu bile üstüste iki gün insan giyerse bu sıcakta pişik olur :) yani değişim şart :)

Hogatha seni napsın :A
seviyor bilmem artık ben kendimi ona teslim ettim ister dağa kaldırır ister ovaya onun bileceği iş ? :) hem sen niye sevenlerin arasına giriyorsun kara ördek gibi kenara çekil :))

dandik değildide niye hep ilk haftalarda şutlanıyor :)
b,irde tamam keçeliyi sevebilirsin onu anladıkta onunla bir kere zaten yarıştın başka hiç mi şarkıcı yoktu her yarışmaya keçeliyle gelmenmi gerekiyordu yani :)
arada bir değiş aynı donu bile üstüste iki gün insan giyerse bu sıcakta pişik olur :) yani değişim şart :)
Zamanında Emre Aydınla geldim zaten Ceceliyle All Starda 4. oldum sana nanik yaparak bazı şeyleri unutuyorsun :A Hadise ile gelecem :A

Zamanında Emre Aydınla geldim zaten Ceceliyle All Starda 4. oldum sana nanik yaparak bazı şeyleri unutuyorsun :A Hadise ile gelecem :A
emre aydını fittiret gitsin :) sen hadiseyle gel hadise güzel olur bendende bol puan alabilirsin :) ama emre memre katarsan işin içine benim puanı unut :)

Ne güzel eşbaşkanlık sistemiyle yönetecektik hatta seni ihrac edecektik kuyunu kazıp :A @Çiğdem-'in öngörüleri sayesinde hala o koltuktasın eeyyy monşer @destere
eşbaşkanlık eşbaşkanlardan biri dişi biri erkek olunca güzel olur:) iki sapın eşleşmesinden ortaya hiçbir fok çıkmaz doğaya aykırı birkere :))

emre aydını fittiret gitsin :) sen hadiseyle gel hadise güzel olur bendende bol puan alabilirsin :) ama emre memre katarsan işin içine benim puanı unut :)

eşbaşkanlık eşbaşkanlardan biri dişi biri erkek olunca güzel olur:) iki sapın eşleşmesinden ortaya hiçbir fok çıkmaz doğaya aykırı birkere :))
Eğer o dişi @Çiğdem- gibi feministse o eş başkanlık olmaz dikta rejimi olur :A Gıkını çıkartırsan oklavayı yersin :A İyisi mi o oklava mantı açılmak için kullanılmalı :A

Ateşli sahneli şarkılarını mı kullanayım tam almak için :A Emre Aydının sesi senin sesini 5e çarpar 2ye böler :A

@destere eyyamcısı yokken tahtı en çok hak eden ben ve sıvacılar derneği eş genel başkanı sayın @MEnes'e vermezsen böyle olur :A Beter ol :A
İmzamı atarım. Kesinlikle @destere yi aratmaz hatta sistemi daha da yukarılara çıkarırdık. :A :A Ama kıymetimiz bilinmedi. Bak başkaları nasıl da yarı yolda bırakıp gitti. :A :A

Ne güzel eşbaşkanlık sistemiyle yönetecektik hatta seni ihrac edecektik kuyunu kazıp :A @Çiğdem-'in öngörüleri sayesinde hala o koltuktasın eeyyy monşer @destere
Zaten @destere sadece bir araçtı bizim için. Bizim hedefimiz hep yukarılarda. :A Biz sistemi ele geçirip gerçek güç sahibi olmak için varız. :A :A

İmzamı atarım. Kesinlikle @destere yi aratmaz hatta sistemi daha da yukarılara çıkarırdık. :A :A Ama kıymetimiz bilinmedi. Bak başkaları nasıl da yarı yolda bırakıp gitti. :A :A

Zaten @destere sadece bir araçtı bizim için. Bizim hedefimiz hep yukarılarda. :A Biz sistemi ele geçirip gerçek güç sahibi olmak için varız. :A :A
Postmodern darbe ile @destere düşecekti ve forumun sinir hücrelerine ulaşacaktık :A Siyonistler tarafından önümüz kesildi :A

Bunlar hep onların oyunu zaten. :A Büyük oyunu gördüler ve önümüzü kestiler. :A :A
Büyük resme baktılar :A Bunlar hep algı operasyonu. @Çiğdem- ve avaneleri tekeeeer tekeeer gidecekler :A (Survivor Semih ile fuatavniyi beynimde convert ettim. :A Bu avatar beni çok fena bozdu. 2 gram ciddiyet vardı o da gitti :A)

Büyük resme baktılar :A Bunlar hep algı operasyonu. @Çiğdem- ve avaneleri tekeeeer tekeeer gidecekler :A (Survivor Semih ile fuatavniyi beynimde convert ettim. :A Bu avatar beni çok fena bozdu. 2 gram ciddiyet vardı o da gitti :A)
Valla avatarı gördükçe gülüyorum lannnnn. :A :A @destere gel buraya bizim bu halimizden anca sen anlarsın. :A :A

@Çiğdem- Yeni hafta bekliyoruz :Z

Bu haftayı atlatmak için gelmiştim zaten ve atlatmışım elimde 6 tane bomba gibi şarkılar kaldı bu hafta büyük ihtimal İki Medeni İnsan ya da yine sonerden bir şarkı Sallana Sallana ile gelicem:Z

Son düzenleme:
Yüksek oylayan tüm arkadaşlara teşekkürler oylamayı takip edemediğim için isimleri yazamadım ama yüksek Oylayıp bu hafta ilk sırada olmamızı sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkürler:)

@destere eyyamcısı yokken tahtı en çok hak eden ben ve sıvacılar derneği eş genel başkanı sayın @MEnes'e vermezsen böyle olur :A Beter ol :A
aaa seninde ne mal olduğunu gördük @MEnes tırnağı olamadın bu sezon :A :A :A

9 kişiye düştü sayımız artık bu haftayla birlikte oylarını bekliyorum bir işe yarma zamanı geldi bence :F :F :F

Beklediğim isimler gidiyor hep. @Çiğdem-

Katy Perry iyi gidiyor bence. Daha cok popüler şarkıları kullanılmadi. Benim desteğim ile iyi yerlere gelecek. :A Bu haftalik affet beni. :( @OzaN
sen nerelerdesin ayoll :F :F :F