7 kişi bir adamı bekliyor Oklavayı yuttursan da gelecek kaçarı yokkonumdan adam çalma oklavayı indiririm kafana
7 kişi bir adamı bekliyor Oklavayı yuttursan da gelecek kaçarı yokkonumdan adam çalma oklavayı indiririm kafana
Beğenmediğin yarışmacı 4 kişiyi falan yolladı, demekki bir adım öndeymişim.ilk ve son kez aldığın final puanı kutlu olsun tebrikler
kutlama bittiyse gerçeklere dönelim hemen türkiyede başka hiçmi bir şarkıcı bulamadında gittin misket kafalıyı seçtin yarışmak için )
boşver @Doğu yu, sıkıntıdan bamyasıyla oynasın dursun kimsesiz konuda biz burda iyiyiz yer değişmeyelim )Geldim de ortalığı birbirine katamadan durumu kurtarmışlar. Berkay'a final puanı vermişler. Daha neler neler yapmışlar arkamızdan.
Aldım canım hadi eyvallah biz kaçtık haxeboşver @Doğu yu, sıkıntıdan bamyasıyla oynasın dursun kimsesiz konuda biz burda iyiyiz yer değişmeyelim )
sakız gibi yapıştın millete kaç gündür seni kırmamak için bu hafta şuna bir kaç puan verelimde sevinsin demişlerdir arkadaşların iyiniyetini suistimal etme hemen berkayın yeri sonunculuktur daima! haa pardon, murat kozalakla sonunculuk için büyük çekişme yaşarlar )Beğenmediğin yarışmacı 4 kişiyi falan yolladı, demekki bir adım öndeymişim.
kaç haftadır barış akarsu haksız kazanç sağlıyordu bu hafta yamultmuşuz barışı @xemrexxx topacına bundan sonra beleşe su yokBen yine her türlü final puanımı alıyordum sen Barış Akarsu'ya darbe vurup Berkay'a final puanı aldırmış oldun.
Ohh iyi ki de kullanmamışsın.
Kimseden oy istememe rağmen 3. oldum.sakız gibi yapıştın millete kaç gündür seni kırmamak için bu hafta şuna bir kaç puan verelimde sevinsin demişlerdir arkadaşların iyiniyetini suistimal etme hemen berkayın yeri sonunculuktur daima! haa pardon, murat kozalakla sonunculuk için büyük çekişme yaşarlar )
muratta son anda kurtuldu bu haftasakız gibi yapıştın millete kaç gündür seni kırmamak için bu hafta şuna bir kaç puan verelimde sevinsin demişlerdir arkadaşların iyiniyetini suistimal etme hemen berkayın yeri sonunculuktur daima! haa pardon, murat kozalakla sonunculuk için büyük çekişme yaşarlar )
Kimseden oy istememe rağmen 3. oldum.
Her yerden oy toplayan, kötü olunca trip atıp bozuntuya veren tiplerden değilim ben. Eğlenmeye geldim buraya.
Barış alamamış ama Berkay almış sevinmekle üzülmek arasında bir yerde kalmışsındır artık.sakız gibi yapıştın millete kaç gündür seni kırmamak için bu hafta şuna bir kaç puan verelimde sevinsin demişlerdir arkadaşların iyiniyetini suistimal etme hemen berkayın yeri sonunculuktur daima! haa pardon, murat kozalakla sonunculuk için büyük çekişme yaşarlar )
kaç haftadır barış akarsu haksız kazanç sağlıyordu bu hafta yamultmuşuz barışı @xemrexxx topacına bundan sonra beleşe su yok
Bi kötü yüzlü diyorsun, bir çirkin diyosun şimdi de gülyüzlü diyosun.tabii yalandan kim ölmüş herkes berkunt un gülyüzü hatrına oy verdi bu hafta )
demeti sevmemde onun yerine murat gitse daha mutlu olurdum demet çok kıl bir kadın demet sayesinde ilk defa bir kadına bu kadar gıcık kapıyorum bu bir ilk benim açımdan yoksa bayanlara yediden yetmişe saygımız vardır demet hariçmuratta son anda kurtuldu bu hafta
olsun bu hafta darbeyi yedi barış dahada kendine gelemez berkayınki ise tamamen tesadüfi puan ondan bir tehlike gelmez )Barış alamamış ama Berkay almış sevinmekle üzülmek arasında bir yerde kalmışsındır artık.
Demet de gitmiş ona da sevinmişsindir.
Sen böyle başkalarıyla uğraşınca ben ne mutlu oluyorum bir bilsen, Tarkan'la az çekmemiştik senden.demeti sevmemde onun yerine murat gitse daha mutlu olurdum demet çok kıl bir kadın demet sayesinde ilk defa bir kadına bu kadar gıcık kapıyorum bu bir ilk benim açımdan yoksa bayanlara yediden yetmişe saygımız vardır demet hariç
olsun bu hafta darbeyi yedi barış dahada kendine gelemez berkayınki ise tamamen tesadüfi puan ondan bir tehlike gelmez )
ama tarkan sonunda yıpratıcı darbelerimden pes etti bayağıda direndi ama yarı finali geçemedi )Sen böyle başkalarıyla uğraşınca ben ne mutlu oluyorum bir bilsen, Tarkan'la az çekmemiştik senden.
Çeyrek finalde ne güzel oy kullanamamıştın, Kuzu Kuzu ile geçmiştik turu.ama tarkan sonunda yıpratıcı darbelerimden pes etti bayağıda direndi ama yarı finali geçemedi )
tarkanın bir tane şarkısı gerçekten harikaydı ona zaten yüksek puanda vermiştim tarkandan güzel şarkı çıkacağını hiç tahmin etmezdim o şarkı sürpriz olduÇeyrek finalde ne güzel oy kullanamamıştın, Kuzu Kuzu ile geçmiştik turu.
Ama yarı finalde 1'leri yağdırdılar. ss Nefesimiz finale yetmedi sağlık olsun yine iyi götürdüm Tarkan'ı.
yabancı bir şarkıcıyla gelsene sende 3.sezon olursa selena gomez diyordun rihannadan tut istediğin yabancı şarkıcıyı seçebilirsin istersen erkek bileama tarkan sonunda yıpratıcı darbelerimden pes etti bayağıda direndi ama yarı finali geçemedi )
selena gomeze baktımda iki üç şarkısı kulağa hoş geliyor onlarda farklı albümlerde ... diğer şarkıları anca gümezin görüntüsü kurtarıryabancı bir şarkıcıyla gelsene sende 3.sezon olursa selena gomez diyordun rihannadan tut istediğin yabancı şarkıcıyı seçebilirsin istersen erkek bile
hahahah ayy sen yeterki iste ayolll ben sana güzel bir albüm bulurum birkaç haftada ite kaka sürüklerimselena gomeze baktımda iki üç şarkısı kulağa hoş geliyor onlarda farklı albümlerde ... diğer şarkıları anca gümezin görüntüsü kurtarır
en az bir albümün yarısı iyi şarkıdan oluşmalıki gönül rahatlığıyla yarışalım yoksa berkunt un durumuna düşeriz
Aynen sayende 1 puanla elenmekten kurtulmuştuk şaka gibi.tarkanın bir tane şarkısı gerçekten harikaydı ona zaten yüksek puanda vermiştim tarkandan güzel şarkı çıkacağını hiç tahmin etmezdim o şarkı sürpriz oldu
yoksa kuzu kuzu, muck muck falan filan ıvır zıvır? oldum olası nefret ettiğim bir tarz
sağol ama senin bulacağın albümden bana hayır gelmezhahahah ayy sen yeterki iste ayolll ben sana güzel bir albüm bulurum birkaç haftada ite kaka sürüklerim
buydu işte harikaydı hatta bazı yerleri indilanın şarkısını çağrıştırdığı için kulağa harika geliyorAynen sayende 1 puanla elenmekten kurtulmuştuk şaka gibi.
Al dinle bir daha.