Ben o eski püskü üyenin alnından öpeceğim gelsin desen eskicinin son anda gönderdiği oya şükret tm sen banyoya giderken yolladı
Ben o eski püskü üyenin alnından öpeceğim gelsin desen eskicinin son anda gönderdiği oya şükret tm sen banyoya giderken yolladı
Her haft final puanı alıp duruyor gözünüz doysun. ssBozuşurum ulan senle doğru konuş
Ben öyle dersem zaten basmazsın ama demeseydim basardınSen niye hemen kullandın bu şarkıyı Çok şaşırdım. Bu haftaki şarkılar kötüydü ama iyi hamle yapmişsin
Bi kere de hakkımda bişeyi doğru bil be Al olmamişa bastım hani gülmeye basıcaktım
Sen şimdilik bunla idare et. Daha albümünde 10'luk kaç şarkın var gözün doysun
Aslında öyle çok iyi şarkısı da sayılmazdı.Sen niye hemen kullandın bu şarkıyı Çok şaşırdım. Bu haftaki şarkılar kötüydü ama iyi hamle yapmişsin
Bi kere de hakkımda bişeyi doğru bil be Al olmamişa bastım hani gülmeye basıcaktım
Sen şimdilik bunla idare et. Daha albümünde 10'luk kaç şarkın var gözün doysun
adam hak ediyor sen de alıcan inşallah beğendiğim parça olsa direk tam puanHer haft final puanı alıp duruyor gözünüz doysun. ss
Yazıklar olsun Demet albumüyle o dönemler fırtına estirdiğini bilmiyorsunuz heralde? İlkokulama mı gidiyordunuz laa başka bahaneniz olamaz Kıvırcık Ali varken Demetin elenmesi şikedir @tolgab geçmiş olsun.Puan Durumu
1- Zara 150
2- Yalın 137
3- Berkay 126
4- Barış Akarsu 125
5- Aşkın Nur Yengi 119
6- Kıvırcık Ali 114
7- Haluk Levent 101
8- Katy Perry 94
9- Murat Boz 91
10 Demet Akalın 85
Final Puanı Alanlar
Zara 3 Puan
Yalın 2 Puan
Berkay 1 Puan
Elenen @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü
Geçen hafta verdiğin o yüksek puanın bu hafta fazlasıyla eksileceğini anlamıştım zaten.Yazıklar olsun Demet albumüyle o dönemler fırtına estirdiğini bilmiyorsunuz heralde? İlkokulama mı gidiyordunuz laa başka bahaneniz olamaz Kıvırcık Ali varken Demetin elenmesi şikedir @tolgab geçmiş olsun.
ben bile tam puan verdim nasıl iyi şarkısı sayılmazdıAslında öyle çok iyi şarkısı da sayılmazdı.
Neyse elenmeden final puanı aldık, içimizde kalmasın.
Ben aldım ya la bu hafta baksana sonuçlara.adam hak ediyor sen de alıcan inşallah beğendiğim parça olsa direk tam puan
Demet Akalın'a yazık oldu.ben bile tam puan verdim nasıl iyi şarkısı sayılmazdı
Şaka mı yapıyorsun canısı resmen albümün en iyi şarkısıydı. Klipsiz bir şarkıyı koyaydın keşke final şansın artardı. ssAslında öyle çok iyi şarkısı da sayılmazdı.
Neyse elenmeden final puanı aldık, içimizde kalmasın.
Aman tatile gidecem zaten, gitmeden elenmem makbul olur.Şaka mı yapıyorsun canısı resmen albümün en iyi şarkısıydı. Klipsiz bir şarkıyı koyaydın keşke final şansın artardı. ss
Iyy hiç ciddi surat yapma hem yakışmıyor hem ciddiye alamıyorum ayrıca geçen hafta verdiğim puan benim müzkalitemde hak ediyordu. Duygulanmiştim bile bu haftaki şarkısı yine ilk haftaki gibiydi. Hani benim seviceğim türde çok şarkı vardı?Geçen hafta verdiğin o yüksek puanın bu hafta fazlasıyla eksileceğini anlamıştım zaten.
Haftaya bayramda ben de gidiyom la tatile.Aman tatile gidecem zaten, gitmeden elenmem makbul olur.
Ben amacıma ulaştım zaten.
Tatilde buradayım zaten, sıkıntı yok her türlü ortam böyle.Haftaya bayramda ben de gidiyom la tatile.
3 tane de yarışmada yarışıyoz mecbur foruma girip verecez oyları, tatilde bile rahat vermiyor şu forum. ss
Haftaya bilmem ki sever misin neyse ben 1 bölüm Lost izleyeyim de uyuyayım yarın erken kalkacağım.Iyy hiç ciddi surat yapma hem yakışmıyor hem ciddiye alamıyorum ayrıca geçen hafta verdiğim puan benim müzkalitemde hak ediyordu. Duygulanmiştim bile bu haftaki şarkısı yine ilk haftaki gibiydi. Hani benim seviceğim türde çok şarkı vardı?
@Bully la bu harbiden kinci midir nedir? Adama olmamiş bastık diye hemen olmamişsa basmiş
Sonunda final puanını kaptım, final puanından önce 3. olmak çok sevindirdi.
Bu üçüncülük benden @MEnes @MasacRE- @destere ve @Tolstoyevski dostlarıma gitsin.
Neyse 40yılın başı iyi bişey yapmaya gidiyormuşsun tutmucamHaftaya bilmem ki sever misin neyse ben 1 bölüm Lost izleyeyim de uyuyayım yarın erken kalkacağım.