Benim Albümüm 2.Sezon 4.Hafta Sonuçları

puan durumu geldi @xemrexxx sen @Yiğitt için boy abdesti almaya gidiyor 1.olucak demiştinya gerçekten uğurlu geldi ayol :A 10 dakıka kalmıs 3.sendin birden eskicinin oan puanı geldi ve yiğit sonunda 1 puanı kaptı :A

Puan Durumu
1- Zara 150
2- Yalın 137
3- Berkay 126
4- Barış Akarsu 125
5- Aşkın Nur Yengi 119
6- Kıvırcık Ali 114
7- Haluk Levent 101
8- Katy Perry 94
9- Murat Boz 91
10 Demet Akalın 85

Final Puanı Alanlar
Zara 3 Puan
Yalın 2 Puan
Berkay 1 Puan

Elenen @tolgab Demet Akalın - Kusursuz 19 Albümü

Final puanı alamadım ve 6.olmuşum sağlık olsun. :) Bu türküye düşük puan verenlere teessüf ediyorum, destekleyip iyi verenlere de teşekkürler.

Final puanı alan @turkuazz @Bully ve @Yiğitt sizlere de tebrikler. Şarkılarınız gayet güzeldi benden de iyi puan almıştınız zaten. :)

İki ileri bir geri gidiyorum bakalım nereye kadar sürdüreceğim bu savaşı. :D

@MEnes oyları
10 Barış Akarsu - Ben
9 Haluk Levent - Derule
8 Yalın - İstanbul Benden Büyük
7 Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam
6 Zara - Dostum Dostum
5 Katy Perry - Leqendary Lovers
4 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
3 Berkay - Sen Varsın
2 Demet Akalın - Alçak
1 Murat Boz - Para Yok

Benim oylar açıklanmadı. Bunu @MEnes in gönderdiğine emin misin benim olması lazım bu oylar :A

Sonunda final puanını aldık, destekleyen herkese teşekkürler. :D

@turkuazz @Yiğitt sizlere de tebrikler. :D

@tolgab geçmiş olsun. :( Geçen haftaya göre vitesi düşürmesen Murat gidiyordu ne güzel. :A

Barış Akarsu'nun final puanı alamamasına da çok sevindim ayrıca. :A

Sonunda final puanını aldık, destekleyen herkese teşekkürler. :D

@turkuazz @Yiğitt sizlere de tebrikler. :D

@tolgab geçmiş olsun. :( Geçen haftaya göre vitesi düşürmesen Murat gidiyordu ne güzel. :A

Barış Akarsu'nun final puanı alamamasına da çok sevindim ayrıca. :A
Bozuşurum ulan senle doğru konuş :F

İşte kankilerin gücü bee. :Z
Teşekkürler @Forumdash :bhr:
Sen niye hemen kullandın bu şarkıyı:X Çok şaşırdım. Bu haftaki şarkılar kötüydü ama iyi hamle yapmişsin:X
@Forumdash gözün çıkmasın kaybol gerçi zaten yoksun ortalarda birazdan gelir güldürdün butonuna basar saçma bir açıklama yapıp gidersin :A
Bi kere de hakkımda bişeyi doğru bil be:F Al olmamişa bastım hani gülmeye basıcaktım:F
Hadi başkalarını anlarım da yabancı müzik dinleyen 5-6 kişiyiz zaten forumda. Geriye kalan son yabancı şarkıcıyı elemeye çalışman hiç hoş değil @Forumdash :A
Sen şimdilik bunla idare et. Daha albümünde 10'luk kaç şarkın var gözün doysun:F