bence sen köşelere kafanı çok çarptığın için ters köşeleri algılayamıyorsunKırgın Çiçekler her hafta ters köşe yapıyor ama sen git Aşk Laftan Anlamaz izle
bence sen köşelere kafanı çok çarptığın için ters köşeleri algılayamıyorsunKırgın Çiçekler her hafta ters köşe yapıyor ama sen git Aşk Laftan Anlamaz izle
haftaya kıvırcık denize aman kıvırcık aliye 1 pointini beklerimOlmamış hocam Barışa kötü verilen her oy size daha kötü olarak döner. @denizz19
Sonunda final puanını kaptım, final puanından önce 3. olmak çok sevindirdi.
@destere son 2 haftadır kendine göre en yüksek puanlarını veriyor sana 2 üstüSonunda final puanını kaptım, final puanından önce 3. olmak çok sevindirdi.
Bu üçüncülük benden @MEnes @MasacRE- @destere ve @Tolstoyevski dostlarıma gitsin.
haftaya kıvırcık denize aman kıvırcık aliye 1 pointini beklerim
Ben yarışanı tanımam, şarkıcıya bakarım.@Mr.At o hak ediyor bana 1 veriyor o şirret
@MEnes oyları
10 Barış Akarsu - Ben
9 Haluk Levent - Derule
8 Yalın - İstanbul Benden Büyük
7 Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam
6 Zara - Dostum Dostum
5 Katy Perry - Leqendary Lovers
4 Kıvırcık Ali - Hepimize Yeter Dünya
3 Berkay - Sen Varsın
2 Demet Akalın - Alçak
1 Murat Boz - Para Yok
Ay tamam fazla konuşma, havai fişek gösterisi falan yok mu hani? Yiğit birinci oldu, tören falan?@destere son 2 haftadır kendine göre en yüksek puanlarını veriyor sana 2 üstü
Ben de öyleyim zaten düşünmem öyle bir şey Ama bu hafta beğenmedim gerçekten.Ben yarışanı tanımam, şarkıcıya bakarım.
sen eskicinin son anda gönderdiği oya şükret tm sen banyoya giderken yolladıAy tamam fazla konuşma, havai fişek gösterisi falan yok mu hani? Yiğit birinci oldu, tören falan?
Hadi ya senin miydi ben de MEnes'ten ilk defa yüksek oy aldım diye sevindiydim. ssBenim oylar açıklanmadı. Bunu @MEnes in gönderdiğine emin misin benim olması lazım bu oylar
Sen niye hemen kullandın bu şarkıyı Çok şaşırdım. Bu haftaki şarkılar kötüydü ama iyi hamle yapmişsinİşte kankilerin gücü bee.
Teşekkürler @Forumdash
Bi kere de hakkımda bişeyi doğru bil be Al olmamişa bastım hani gülmeye basıcaktım@Forumdash gözün çıkmasın kaybol gerçi zaten yoksun ortalarda birazdan gelir güldürdün butonuna basar saçma bir açıklama yapıp gidersin
Sen şimdilik bunla idare et. Daha albümünde 10'luk kaç şarkın var gözün doysunHadi başkalarını anlarım da yabancı müzik dinleyen 5-6 kişiyiz zaten forumda. Geriye kalan son yabancı şarkıcıyı elemeye çalışman hiç hoş değil @Forumdash