Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

@Doğu nun en sevdiği şarkıcı Azis miş :) o açıdan tarkozada yüksek puan vermesi normal bence :))

1 puanı yapıştırıp kaçtı hogatha hiç boşuna çağırma tepkiler yatışana kadar gelmez buralara :)
:F O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer :kiki: Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları :A

Ooo sıvacılık alırım bi dal :A Ama bu işin üstadı Malatyalı @destere'dir onun üstüne sıvacı tanımam çok iyi sıvar :A
Biz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler. :A

Aslında amacım sıvacılık değildi, @destere'ye Tarkan adam gibi adamdır Karma albümü efsanedir demen için ortam oluşturmaktı ama maalesef hayal kırıklığına uğrattın beni. :)

Biz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler. :A

Aslında amacım sıvacılık değildi, @destere'ye Tarkan adam gibi adamdır Karma albümü efsanedir demen için ortam oluşturmaktı ama maalesef hayal kırıklığına uğrattın beni. :)
Adam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum :A O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyor :A

Çido @Çiğdem- yarın pazar evde mayışcamıza sonuçlar açıklansın oyalancak bişeyimiz olur p.tesi geç gibi.
İsviçreli moderatör burada olsaydı çoktan cezalar alırdı da neyse ki sana dua etsin. :A
@Çiğdem- :A
Büyük bir zevkle. :A Bu haftaki puanları @destere'nin dediği gibiyse muhakkak bir ceza veririz zaten hemen hemen her mesajı uygunsuz o @Çiğdem- cadısının :A
Adam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum :A O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyor :A
pazar açıklanabilir ozaman ben herkesi bir rahatsız ederim bugün yeterli oy alırsak açıklarız yarın akşam @vadikızı @destere :F:F:F

pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur :A:A:A:A
şuanlık puan durumu şöyle 🙂🙂🙂
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR

1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
Şu an şarkıları dinliyorum son şarkıya geçtim birazdan geliyor oylar. :D

Dinleme süreci bitti az sonra göndereceğim oyları. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, oynatma listesinde kimi şarkılar 25-30-50 kere gibi sayılarca tıklanmış olmasına rağmen kimi şarkılar 10-15 hatta Kenan Doğulu ile Mustafa Ceceli benle birlikte iki kere izlediğim için şuan 7 kere izlenmiş gözüküyor. Her biri net bir şekilde birbirlerine yakın oranda izlenmemiş. Acaba bu farklılık neden? :A

pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur :A:A:A:A
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR

1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
31 ya da 33 ben olabilirim. :A

:F O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer :kiki: Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları :A

zaten vatandaşı ilk keşfetmemiz @xemrexxx sayesinde olmuştu sanırım :) forumun haberi yoktu azisten emre koleksiyonundan azis parçaları çıkarıp forumu süsleyince böyle bir yomoşun yaşadığını farkettik :)

sen daha o övgü laflarını çok beklersin:)) forumda tarkana övgü dizecek iki üç kişi anca var onlardan biride @Çiğdem- di o bile bir puan vermiş :)) bu saatten sonra işin zor :)

ama @Maskeli Fedai hala senden yana onun oyuyla durumu kurtarırmısın o da zor iş :)

zaten vatandaşı ilk keşfetmemiz @xemrexxx sayesinde olmuştu sanırım :) forumun haberi yoktu azisten emre koleksiyonundan azis parçaları çıkarıp forumu süsleyince böyle bir yomoşun yaşadığını farkettik :)
Tarık Mengüç'e benziyor :A Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararken:A

Tarık Mengüç'e benziyor :A Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararken:A
arifin attığı golle azis ne alaka :) ben o işi çözemedim :)

1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22

31 le 22 puan kimin tahmin ediyorum? ama şimdi açıklayıpta milletin moralini bozacak değilim :) @Bully ile @OzaN tahminde bulunsun :)

arifin attığı golle azis ne alaka :) ben o işi çözemedim :)

31 le 22 puan kimin tahmin ediyorum? ama şimdi açıklayıpta milletin moralini bozacak değilim :) @Bully ile @OzaN tahminde bulunsun :)
Bi aralar viraldi o :) YouTube'un algoritması diyelim :A Müzik dinlemeye diye girersin olay çok başka yerlere gider :A