O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları
O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları
Biz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler.Ooo sıvacılık alırım bi dal Ama bu işin üstadı Malatyalı @destere'dir onun üstüne sıvacı tanımam çok iyi sıvar
@Bully Çiko'ya uyarı cezası verme zamanı geldi gibi. Ne dersin.hhahaha yazılış sırasıda önemli bencede tarkandan önce yazmış diyor
Adam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyorBiz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler.
Aslında amacım sıvacılık değildi, @destere'ye Tarkan adam gibi adamdır Karma albümü efsanedir demen için ortam oluşturmaktı ama maalesef hayal kırıklığına uğrattın beni.
Çido @Çiğdem- yarın pazar evde mayışcamıza sonuçlar açıklansın oyalancak bişeyimiz olur p.tesi geç gibi.
İsviçreli moderatör burada olsaydı çoktan cezalar alırdı da neyse ki sana dua etsin.
@Çiğdem-
pazar açıklanabilir ozaman ben herkesi bir rahatsız ederim bugün yeterli oy alırsak açıklarız yarın akşam @vadikızı @destereAdam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyor
Şu an şarkıları dinliyorum son şarkıya geçtim birazdan geliyor oylar.pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur
şuanlık puan durumu şöyle 🙂🙂🙂
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR
1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
31 ya da 33 ben olabilirim.pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR
1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
Biz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler.
Aslında amacım sıvacılık değildi, @destere'ye Tarkan adam gibi adamdır Karma albümü efsanedir demen için ortam oluşturmaktı ama maalesef hayal kırıklığına uğrattın beni.
Tarık Mengüç'e benziyor Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararkenzaten vatandaşı ilk keşfetmemiz @xemrexxx sayesinde olmuştu sanırım forumun haberi yoktu azisten emre koleksiyonundan azis parçaları çıkarıp forumu süsleyince böyle bir yomoşun yaşadığını farkettik
arifin attığı golle azis ne alaka ben o işi çözemedimTarık Mengüç'e benziyor Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararken
pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur
1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
ben genelde google da herhangi bişey aramaya başlayınca sonu hep hep +18 le bitiyor ) demekki olay virallerden kaynaklıBi aralar viraldi o YouTube'un algoritması diyelim Müzik dinlemeye diye girersin olay çok başka yerlere gider
31 ya da 33 ben olabilirim.
@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti. Uğurdaşsınız.ben genelde google da herhangi bişey aramaya başlayınca sonu hep hep +18 le bitiyor ) demekki olay virallerden kaynaklı
31 güzel bir rakam uğurlu sayım