iremide tam versiondan idare edin artık cnm 1 videodan birşey olmaz aralığınıda belirttim zatenEğer görüntü yoksa SoundCloud'a yükleyebilirsin
iremide tam versiondan idare edin artık cnm 1 videodan birşey olmaz aralığınıda belirttim zatenEğer görüntü yoksa SoundCloud'a yükleyebilirsin
Gerçi oraya yüklesen @destere isyan çıkarır burda Kendileri görüntüyü esas alıyoriremide tam versiondan idare edin artık cnm 1 videodan birşey olmaz aralığınıda belirttim zaten
Gerçi oraya yüklesen @destere isyan çıkarır burda Kendileri görüntüyü esas alıyor
şimdi neden açıklıyorsun be manyakevet saygıdeğer hogatha kılıklı sunucumuz @Çiğdem- in berbat oylarını açıklıyorum )
6 puan Sezen Aksu - Gülümse Albümü
6 puan Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
6 puan Pink Floyd - The Wall Albümü
4 puan Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
4 puan Atiye - Soygun Var Albümü
4 puan Gülşen - Bangır Bangır Albümü
4 puan Kenan Doğulu FESTİVAL Albümü
2 puan Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
2 puan Mustafa Ceceli - Es Albümü
2 puan İrem Derici - Gizli Sevda Albümü
1 puan sertab Erener - Rengarenk Albümü
1 puan Tarkan - Karma Albümü
1 puan Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
@Bully senden gelen bir puanı görünce nasılda sevinmiştir şimdi bu hafta hapı yutacağını anlamıştırşimdi neden açıklıyorsun be manyak
aaa olurmu öyle şeyyy rahat dinleyin diye güzel şekilde ayarladım rahatça hepsini burdan dinleevet saygıdeğer hogatha kılıklı sunucumuz @Çiğdem- in berbat oylarını açıklıyorum )
ben zaten artık recebi falan açmıyorum kendi çabamla youtube dan izliyorum çiğdem batırmış recebi
sana yüksek puanlar gelmiş hogathadan sevinmen lazım en kötü çarpılan @Bully olmuş diğerleri için sürpriz olduğunu sanmıyorum
İnşallah öyledir yahu
halkın puanları bir puan olarak yağmur gibi yağmaya başladı ama sen elendiğini görmeden rüyadan uyanmayacaksın gibi neyseki bu hafta kurtuluyoruz sendende önümüzdeki hafta artık foruma girmeme bile gerek kalmayacak@Çiğdem- in bana 1 puan verdiğini anca rüyanda görürsün. Bu algı operasyonlarıyla Tarkan'ı düşüremeyeceksin sana inat halk Tarkan'a destek çıkacaktır yine
Çiko bana bu puanı verse 10 gün konuşmam onunla.evet saygıdeğer hogatha kılıklı sunucumuz @Çiğdem- in berbat oylarını açıklıyorum )
ben zaten artık recebi falan açmıyorum kendi çabamla youtube dan izliyorum çiğdem batırmış recebi
Seçim yasağı kalkmadan oyları açıklayan Halk Tv yürekli adam gibi adamevet saygıdeğer hogatha kılıklı sunucumuz @Çiğdem- in berbat oylarını açıklıyorum )
sen bana güven öyle diyorsam öyledir ne zaman yalan söylediğime rastladın )
halkın puanları bir puan olarak yağmur gibi yağmaya başladı ama sen elendiğini görmeden rüyadan uyanmayacaksın gibi neyseki bu hafta kurtuluyoruz sendende önümüzdeki hafta artık foruma girmeme bile gerek kalmayacak
Çok bekleyeceksin. Benim arkamda kapı gibi @Doğu var geçen haftaki gibi iyi bir puan bekliyorum kendisinden.sen bana güven öyle diyorsam öyledir ne zaman yalan söylediğime rastladın )
halkın puanları bir puan olarak yağmur gibi yağmaya başladı ama sen elendiğini görmeden rüyadan uyanmayacaksın gibi neyseki bu hafta kurtuluyoruz sendende önümüzdeki hafta artık foruma girmeme bile gerek kalmayacak
Çiko bana bu puanı verse 10 gün konuşmam onunla.
Seçim yasağı kalkmadan oyları açıklayan Halk Tv yürekli adam gibi adam
Çok bekleyeceksin. Benim arkamda kapı gibi @Doğu var geçen haftaki gibi iyi bir puan bekliyorum kendisinden.
Müzik zevki olan insanın hali bir başka oluyor.
@Çiğdem- ne diyor bu.