Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

@denizz19 öğrenci adam mantı yapmayı nerden bilsin. :F Bir makarnasını yeriz ama üstüne yoğurt dökerim mantı gibi. :A

@Çiğdem- ve @vadikızı'na başvurayım en iyisi, forumumuzun ev hanımı adayları, kesin mantı yapmayı biliyorlardır. :A

başvurduğun kişilerden hiç ümit yok:) biri giresunda fındık bahçesinde parlak avlıyor diğeri nişan hazırlıklarıyla meşgul :)

başvurduğun kişilerden hiç ümit yok:) biri giresunda fındık bahçesinde parlak avlıyor diğeri nişan hazırlıklarıyla meşgul :)
@denizz19 öğrenci adam mantı yapmayı nerden bilsin. :F Bir makarnasını yeriz ama üstüne yoğurt dökerim mantı gibi. :A

@Çiğdem- ve @vadikızı'na başvurayım en iyisi, forumumuzun ev hanımı adayları, kesin mantı yapmayı biliyorlardır. :A
aa sen iste yeterki cnm lafı olmaz üstünede bizim inekten güzel bir köy yoğurtu ohh mis vlla
:F:F:F

@destere ayy sen bilmiyormusun @vadikızı nişanı atmışlar herif dayanamamış daha fazla tekmeyi atmış :A:A:A

aa sen iste yeterki cnm lafı olmaz üstünede bizim inekten güzel bir köy yoğurtu ohh mis vlla

@destere ayy sen bilmiyormusun @vadikızı nişanı atmışlar herif dayanamamış daha fazla tekmeyi atmış :A:A:A

ben ona tekme attım aldattı beni beee:T

sen iste yaparım ben sana mantı :D

pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur :A:A:A:A
şuanlık puan durumu şöyle 🙂🙂🙂
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR

1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
Ben sonuncumuyum? :X

Oylarımı kullandım herkese başarılar.

@Çiğdem- 2.Sezon olacak mı belki yarışırım bende :)
2.sezonuda yapmayı düşünüyorum albüm yarışması olduğundan uzun sezonlar yapılabilir bu sezon biraz aceleye geldi sayımızda çok fazla değil 2.sezona katılabilirsin tabikide😉

la yardımcım @Doğu yine hangi pis sitelere daldın:) ordan bir çıkta puan yolla bak sevgili kıymetli muhteşem jürimiz hogatha hanımefendi oy bekliyor bizden :))

puan durumu nekadar krıtık görüyorsun bakalım kimleri yerinden ediceksin cnm

37 puan @Bully nin beter böceği tarkanmı? :) sen onu söyle ona göre bişeyler düşüneyim düşene bir tekmede ben atacağım :))

la yardımcım @Doğu yine hangi pis sitelere daldın:) ordan bir çıkta puan yolla bak sevgili kıymetli muhteşem jürimiz hogatha hanımefendi oy bekliyor bizden :))

37 puan @Bully nin beter böceği tarkanmı? :) sen onu söyle ona göre bişeyler düşüneyim düşene bir tekmede ben atacağım :))
ip ucu veremem cnm sen hislerine güven :F:F:F