@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti. Uğurdaşsınız.
Biri bana mantı yapsın ya canım nasıl çekiyor.
@denizz19 e başvur birinciliğini kurufasulye ve mantılı yemekle kutluyor şu an )
@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti. Uğurdaşsınız.
@denizz19 öğrenci adam mantı yapmayı nerden bilsin. Bir makarnasını yeriz ama üstüne yoğurt dökerim mantı gibi.@denizz19 e başvur birinciliğini kurufasulye ve mantılı yemekle kutluyor şu an )
Öyle birşey dediğimi sanmıyorum@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti. Uğurdaşsınız.
başvurduğun kişilerden hiç ümit yok biri giresunda fındık bahçesinde parlak avlıyor diğeri nişan hazırlıklarıyla meşgul
aa sen iste yeterki cnm lafı olmaz üstünede bizim inekten güzel bir köy yoğurtu ohh mis vlla
Ben sonuncumuyum?pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur
şuanlık puan durumu şöyle 🙂🙂🙂
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR
1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
evet sonuncusunBen sonuncumuyum?
2.sezonuda yapmayı düşünüyorum albüm yarışması olduğundan uzun sezonlar yapılabilir bu sezon biraz aceleye geldi sayımızda çok fazla değil 2.sezona katılabilirsin tabikide😉
puan durumu nekadar krıtık görüyorsun bakalım kimleri yerinden ediceksin cnmşimdi izledim hepsini son kararımı verdim birazdan muhteşem puanlarımı yollarım @Çiğdem-
puan durumu nekadar krıtık görüyorsun bakalım kimleri yerinden ediceksin cnm
ip ucu veremem cnm sen hislerine güven
ip ucu veremem cnm sen hislerine güven
@Harunnn60 göndermedi aa bu sefer ceza var -15 puanlady gaga oylarını gönderdimi ? yoksa o damı bekliyor hala
pazartesi diye açıklamıştım ama yarın akşam açıklamak istiyorum bu gece yada yarın gün içinde yollarsan çok iyi olur cnmKaça kadar vaktimiz var?