@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti.Uğurdaşsınız.
Biri bana mantı yapsın ya canım nasıl çekiyor.![]()
@denizz19 e başvur birinciliğini kurufasulye ve mantılı yemekle kutluyor şu an
@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti.Uğurdaşsınız.
@denizz19 öğrenci adam mantı yapmayı nerden bilsin.@denizz19 e başvur birinciliğini kurufasulye ve mantılı yemekle kutluyor şu an)
Öyle birşey dediğimi sanmıyorum@RüzgarGülü'nün de uğurlu sayısı o, geçenlerde demişti.Uğurdaşsınız.
başvurduğun kişilerden hiç ümit yokbiri giresunda fındık bahçesinde parlak avlıyor diğeri nişan hazırlıklarıyla meşgul
![]()
aa sen iste yeterki cnm lafı olmaz üstünede bizim inekten güzel bir köy yoğurtu ohh mis vlla
Ben sonuncumuyum?pazartesi diye açıklamıştım son tarihi ama yeterli katılım olursa yarın 20:00 açıklamak istiyorum hafta sonu kullanabilirsiniz bence yarımacıların hepsi kullansında jurileri yine özelden rahatsız edeyim burdan görmeyen olur
şuanlık puan durumu şöyle 🙂🙂🙂
@Bully @denizz19 @Harunnn60 @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @MayısKralı @EnveR
1 51
2 51
3 50
4 49
5 47
6 46
7 43
8 39
9 38
10 37
11 33
12 31
13 22
evet sonuncusunBen sonuncumuyum?![]()
2.sezonuda yapmayı düşünüyorum albüm yarışması olduğundan uzun sezonlar yapılabilir bu sezon biraz aceleye geldi sayımızda çok fazla değil 2.sezona katılabilirsin tabikide😉
puan durumu nekadar krıtık görüyorsun bakalım kimleri yerinden ediceksin cnm
puan durumu nekadar krıtık görüyorsun bakalım kimleri yerinden ediceksin cnm
![]()
ip ucu veremem cnm sen hislerine güven
ip ucu veremem cnm sen hislerine güven![]()
@Harunnn60 göndermedi aa bu sefer ceza var -15 puanlady gaga oylarını gönderdimi ? yoksa o damı bekliyor hala![]()
Kaça kadar vaktimiz var?
pazartesi diye açıklamıştım ama yarın akşam açıklamak istiyorum bu gece yada yarın gün içinde yollarsan çok iyi olur cnmKaça kadar vaktimiz var?![]()