Sen bile tam karar veremiyorsan.pazartesi diye açıklamıştım ama yarın akşam açıklamak istiyorum bu gece yada yarın gün içinde yollarsan çok iyi olur cnm
Sen bile tam karar veremiyorsan.pazartesi diye açıklamıştım ama yarın akşam açıklamak istiyorum bu gece yada yarın gün içinde yollarsan çok iyi olur cnm
pazar 20:00 diyeyim ozamanSen bile tam karar veremiyorsan.
@Harunnn60 göndermedi aa bu sefer ceza var -15 puan
vakit bitmiş artık yapacak bişey yok - 15 le başlıyorsun geçmiş olsunKaça kadar vaktimiz var?
hahah ayy öyle bir oylamışsınki cnm kim kaç puan aldığını biliyormuşsun gibi bukadar olur dengeleri çok değiştirdin@Çiğdem- oylarımı gönderdim sakın karambolden kaybetme puanlarımı ) yarın belki foruma geç saatlere kadar giremem sonra oyunu göndermedinde şöylede oldu böylede oldu bahanelere sığınmayasın )
hahah ayy öyle bir oylamışsınki cnm kim kaç puan aldığını biliyormuşsun gibi bukadar olur dengeleri çok değiştirdin
kimseye yollama o yarışmacı cnm sonuclar açıklanırken burda olmazsan ben oylarımı açıklarım sen geldiğinde doğrularsın nasılsagüzel oylamışım demekki umarım son sırada yer verdiklerim elenir
bu arada senin bana yolladığın oyları akşam burda olamayacağım için bende @Harunnn60 a yollayacağım o açıklasın
kimseye yollama o yarışmacı cnm sonuclar açıklanırken burda olmazsan ben oylarımı açıklarım sen geldiğinde doğrularsın nasılsa
Geceye doğru yollarımoylarını gönderen yarışmacılar @denizz19 @Bully @Tolstoyevski @vadikızı @OzaN @Billy Kane
oyunu göndermeyen yarışmacılar @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Harunnn60 @EFE UYSAL @mrt-06 @xemrexxx oylarınızı yarın 20:00 kadar gönderirseniz sonuçlar yarın açıklanır şuanlık puan durumu inanılmaz bir rekabet var
ve syaın juri başkanımız @destere ve yardımcısı @Doğu oyları bekleniyor
1 100
2 93
3 91
4 89
5 84
6 83
7 83
8 77
9 74
10 62
11 47
12 46
13 37
Geceye doğru yollarım
Geçen yollayamıyordum az daha Tam uykuya dalacam önümde bir oklava belirdi zıpladım yataktan açtım laptopu yolladım Bu sefer erken yollarım merak etmesincesaretin varsa yollama hogatha insanı sudan çıkmış balığa çevirir
bir an gerçekten hogathanın oylarını sana yollayacağımı sandın değilmi hadi itiraf etDestereee
Evetbir an gerçekten hogathanın oylarını sana yollayacağımı sandın değilmi hadi itiraf et
Jüri başkanı olduktan sonra çok havalandın farkında mısın?@mrt-06 herzamanki gibi sıvamış resmen batırmış klibin içine etmiş zaten onu yarışmaya alanda kabahat kafasına oklavayı geçir buralara sokma konuyu kirletiyor )
çok çabuk kanıyorsun )
ne sandın ya koskoca jüri başkanıyım öyle küçümsenecek bişey değil? millet başkan olmak için üstüste seçim yeniliyor trafoya kedi sokuyor bense tereyağından kıl çeker gibi cumburlop başkan oldum ) artık o kadar havamızda olacak yaniJüri başkanı olduktan sonra çok havalandın farkında mısın?
Kalbim temiz çünkü.çok çabuk kanıyorsun )
ne sandın ya koskoca jüri başkanıyım öyle küçümsenecek bişey değil? millet başkan olmak için üstüste seçim yeniliyor trafoya kedi sokuyor bense tereyağından kıl çeker gibi cumburlop başkan oldum ) artık o kadar havamızda olacak yani