Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- oylarımı gönderdim sakın karambolden kaybetme puanlarımı :)) yarın belki foruma geç saatlere kadar giremem sonra oyunu göndermedinde şöylede oldu böylede oldu bahanelere sığınmayasın :))

@Çiğdem- oylarımı gönderdim sakın karambolden kaybetme puanlarımı :)) yarın belki foruma geç saatlere kadar giremem sonra oyunu göndermedinde şöylede oldu böylede oldu bahanelere sığınmayasın :))
hahah ayy öyle bir oylamışsınki cnm kim kaç puan aldığını biliyormuşsun gibi bukadar olur dengeleri çok değiştirdin :F:F:F

hahah ayy öyle bir oylamışsınki cnm kim kaç puan aldığını biliyormuşsun gibi bukadar olur dengeleri çok değiştirdin :F:F:F

güzel oylamışım demekki :) umarım son sırada yer verdiklerim elenir :)

bu arada senin bana yolladığın oyları akşam burda olamayacağım için bende @Harunnn60 a yollayacağım o açıklasın :)

güzel oylamışım demekki :) umarım son sırada yer verdiklerim elenir :)

bu arada senin bana yolladığın oyları akşam burda olamayacağım için bende @Harunnn60 a yollayacağım o açıklasın :)
kimseye yollama o yarışmacı cnm sonuclar açıklanırken burda olmazsan ben oylarımı açıklarım sen geldiğinde doğrularsın nasılsa :F:F:F

la yardımcım @Doğu yine hangi pis sitelere daldın:) ordan bir çıkta puan yolla bak sevgili kıymetli muhteşem jürimiz hogatha hanımefendi oy bekliyor bizden :))

37 puan @Bully nin beter böceği tarkanmı? :) sen onu söyle ona göre bişeyler düşüneyim düşene bir tekmede ben atacağım :))
oylarını gönderen yarışmacılar @denizz19 @Bully @Tolstoyevski @vadikızı @OzaN @Billy Kane

oyunu göndermeyen yarışmacılar @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Harunnn60 @EFE UYSAL @mrt-06 @xemrexxx oylarınızı yarın 20:00 kadar gönderirseniz sonuçlar yarın açıklanır şuanlık puan durumu inanılmaz bir rekabet var:F
ve syaın juri başkanımız @destere ve yardımcısı @Doğu oyları bekleniyor:A

1 100
2 93
3 91
4 89
5 84
6 83
7 83
8 77
9 74
10 62
11 47
12 46
13 37
Geceye doğru yollarım :)

çok çabuk kanıyorsun :))

ne sandın ya koskoca jüri başkanıyım öyle küçümsenecek bişey değil? millet başkan olmak için üstüste seçim yeniliyor trafoya kedi sokuyor bense tereyağından kıl çeker gibi cumburlop başkan oldum :)) artık o kadar havamızda olacak yani :)
Kalbim temiz çünkü. :X :A

Oylarımı daha kullanmadım sabah oylarımı kullanmaya çalışırım:)

Son düzenleme: