Kalbim temiz çünkü.
aslında hogatha oklavayı tepemde sallamasaydı nerdeyse göndermiştim oyları
Kalbim temiz çünkü.
Listeye daha bakmadım ama birazdan bakacağım dinleyip detaylı yorumumu yaparım@turkuazz Sıla'nın bu şarkısını belki ilk kez dinlemiş olabilirsin ama beğeneceğini düşünüyorum ben.
derin araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm @Bully parayla videosunu dinlettiriyormuş meğerse sonuclarda bir ceza uygulanacak @destereBu hafta çoğu kişi kötü gelmiş bence. Geçen hafta ne güzel şarkılar vardı. Puanlamada bile zorlanmıştım.
Ya o değilde @Tolstoyevski fark etmiş sanırım şimdi bende fark ettim.
Şimdi Tarkan 55 görüntüleme almış sonra Sertab 42 galiba ondan sonra genel bür düşüş var. Bir ara Gülşen içlerinden fırlamış 36 görüntüleme almış. Yani görüntülenmelerde dengesizlik var. Ya birileri hiç dinlemiyor yada Youtube hesaplayamıyor. @Çiğdem- ne diyorsun bu işe.
Teşekkürler kanaldaş. Sonunda Sezen'i beğenen çıktı. @Çiğdem-Oylarımı kullandım. Ancak @Harunnn60 a katılıyorum pek iyi değil şarkılar.
Sezen Aksu iyi gelmiş @mrt-06 Sıla, Atiye,The Wall da iyiydi. @denizz19 @EnveR @Tolstoyevski
Onun dışındada 1-2 iyi var. Ama sonra kopuyor geçen hafta 3 verdiğime üzülürken bu hafta 7-8 puanımı verdiğim şarkıya çok buldum.
Sertab'ı çok çok sevmeme, İkimiz Bir Fidanın şarkısınıda sevmeme rağmen ikisini uyumlu bulamadım. @Harunnn60
ayolll sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun cnm yoksa senden başka sevmedim diyen yokTeşekkürler kanaldaş. Sonunda Sezen'i beğenen çıktı. @Çiğdem-
Yok ben de yeni buldum bu şarkıyı.Bunu MS'de kullanmışmıydın?
Elenirsem bu mesajını göstercem sana.ayolll sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun cnm yoksa senden başka sevmedim diyen yok
elendin diyememya suratına cnm sen oyunu gönderde akşam açıklansınYok ben de yeni buldum bu şarkıyı.
Elenirsem bu mesajını göstercem sana.
ben bilmem rahatsız olanlar var yarışmacılardanHalk en çok Tarkan'ı dinlemek istemiş demek ki benle bir alakası yok
Ne diyeyim ki kıskananlar çatlasınben bilmem rahatsız olanlar var yarışmacılardan
@destere nin algı operasyonu işe yaramış sanırım tarkandan rahatsız olanlar çıkmaya başladı hahahaNe diyeyim ki kıskananlar çatlasın