Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Tam uyuyordum yine gaipten bir ses ''oy ver'' dedi :A Oylarımı kullandım herkese başarılar :)

oylarımı kullandım..zor bir oylama olduğunu söylemek mümkün..düşük oylamak zorunda kaldıklarım kusura bakmasınlar onlarında şarkıları iyiydi ama zor bir hafta olduğu kanısındayım. şarkıların performanslarının çoğu birbiri ile yakındı..tüm yarışmacılara başarılar diliyorum:)

Bu hafta çoğu kişi kötü gelmiş bence. Geçen hafta ne güzel şarkılar vardı. Puanlamada bile zorlanmıştım.

Ya o değilde @Tolstoyevski fark etmiş sanırım şimdi bende fark ettim. :F

Şimdi Tarkan 55 görüntüleme almış sonra Sertab 42 galiba ondan sonra genel bür düşüş var. Bir ara Gülşen içlerinden fırlamış 36 görüntüleme almış. Yani görüntülenmelerde dengesizlik var. Ya birileri hiç dinlemiyor yada Youtube hesaplayamıyor. :A @Çiğdem- ne diyorsun bu işe. :A

Bu hafta çoğu kişi kötü gelmiş bence. Geçen hafta ne güzel şarkılar vardı. Puanlamada bile zorlanmıştım.

Ya o değilde @Tolstoyevski fark etmiş sanırım şimdi bende fark ettim. :F

Şimdi Tarkan 55 görüntüleme almış sonra Sertab 42 galiba ondan sonra genel bür düşüş var. Bir ara Gülşen içlerinden fırlamış 36 görüntüleme almış. Yani görüntülenmelerde dengesizlik var. Ya birileri hiç dinlemiyor yada Youtube hesaplayamıyor. :A @Çiğdem- ne diyorsun bu işe. :A
derin araştırmalarım sonucunda sorunu çözdüm @Bully parayla videosunu dinlettiriyormuş meğerse sonuclarda bir ceza uygulanacak :A:A:A @destere

Oylarımı kullandım. :) Ancak @Harunnn60 a katılıyorum pek iyi değil şarkılar.

Sezen Aksu iyi gelmiş @mrt-06 Sıla, Atiye,Pink Floyd da iyiydi. @denizz19 @EnveR @Tolstoyevski

Onun dışındada 1-2 iyi var. Ama sonra kopuyor geçen hafta 3 verdiğime üzülürken bu hafta 7-8 puanımı verdiğim şarkıya çok buldum. :(

Sertab'ı çok çok sevmeme, İkimiz Bir Fidanın şarkısınıda sevmeme rağmen ikisini uyumlu bulamadım. :( @Harunnn60

Oylarımı kullandım. :) Ancak @Harunnn60 a katılıyorum pek iyi değil şarkılar.

Sezen Aksu iyi gelmiş @mrt-06 Sıla, Atiye,The Wall da iyiydi. @denizz19 @EnveR @Tolstoyevski

Onun dışındada 1-2 iyi var. Ama sonra kopuyor geçen hafta 3 verdiğime üzülürken bu hafta 7-8 puanımı verdiğim şarkıya çok buldum. :(

Sertab'ı çok çok sevmeme, İkimiz Bir Fidanın şarkısınıda sevmeme rağmen ikisini uyumlu bulamadım. :( @Harunnn60
Teşekkürler kanaldaş. Sonunda Sezen'i beğenen çıktı. :Z @Çiğdem-

@EnveR @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06 @EFE UYSAL oylarınız bekleniyor çocuklar akşama kadar yollarsanız yeterli oy sayımız var açıklıcam akşama ama yollamazsanız yarına kalıcak mecbur bugün oylarını bekliyorum oylar elim ulaşırsa akşam geç saattede olsa açıklarım benim terciiğim 20:00 kadar yollamanız yönünde olucak bir yemek işlerine bakıp gelirim akşama görüşürüz şimdirik :F:F:F