Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı. :A

@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar :A @Çiğdem-
Demek Sıla'yı düşürdün :A

Oylarımı kullandım. Güzel şarkılar vardı. Geçen haftaya göre listemde toparlananlar oldu. Ama düşenler de oldu. Özellikle bir iki şarkı da hiç keyif alamadım dinlerken.

O halde 1 puan Pink Floyd'a gitti diyebiliriz. :)

Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı. :A

@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar :A @Çiğdem-

Sağlık olsun ne diyelim aslında tek başına oldukça anlamlı bir eser fakat hareketli pop müziklerin yanında gerçekten ister istemez ağır kalabiliyor. Yine de sırf klipteki anarşi sahnesi için bile yarışmaya değerdi. :)

O halde 1 puan Pink Floyd'a gitti diyebiliriz. :)

Sağlık olsun ne diyelim aslında tek başına oldukça anlamlı bir eser fakat hareketli pop müziklerin yanında gerçekten ister istemez ağır kalabiliyor. Yine de sırf klipteki anarşi sahnesi için bile yarışmaya değerdi. :)
Bilakis geçen haftaya göre yükseldi bence. :D

Ettiğim laflar işe yaramış demek ki. :A Zaten şarkımı sevse bile max verebileceği puan o kadar, ortalama puan yani. :A

Bu hafta hiç umudum yok kendisinden. :A
ama şöyle bir durumda var ilk 12 ye kesin girer şarkın :) yani kenan doğuluyu geçersin büyük ihtimal :)

Şarısın değil 'Sarışın' dikkatini çekeyim önce. :F :F :F Eğer denize ve bullye beğendirirsek herkes beğenir birde @destere var. :A :A :A
senin şarkın hangisi? sarışınsa pek bişeye benzemiyor :)