Bu hafta Atiye'yle herkese Korma dicez.
Recap: 1:52-2:52
berbat bir şarkı rezalet resmen ..
diğer konuda övmüştüm @EnveR ama her iki konuyada aynı mesaj yazılmazki burdaki biraz farklı olsun bence )
Bu hafta Atiye'yle herkese Korma dicez.
Recap: 1:52-2:52
yorumunu dikkate alıp 1 verenler olabilir ama başkansın sonucta cnm bir bildiği vardır derlerberbat bir şarkı rezalet resmen ..
diğer konuda övmüştüm @EnveR ama her iki konuyada aynı mesaj yazılmazki burdaki biraz farklı olsun bence )
yorumunu dikkate alıp 1 verenler olabilir ama başkansın sonucta cnm bir bildiği vardır derler
Orda sövseydinde burda övseydin keşke Eğer yarışmadan ayrılırsam senden bilirimberbat bir şarkı rezalet resmen ..
Bu haftaki şarkım;
Sertab Erener - İkimiz Bir Fidanın
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı
@xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu
@Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T.
@Çiğdem- @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @MEnes @destere @soo
Şu haftayıda atlatalım. İyiler gelecek. @Çiğdem-idare eder gibi duruyor ) daha güzel şarkıları vardıda neyse @Harunnn60 bu kadarını başardıysa onada razıyız
Adam etiketleri kimden alacağını çok iyi biliyor. Haliyle bildirim gelmedi bana ama beğendim yine de hadi iyisin.
Seni etiketlemem bile büyük şans senin için daha ne istiyorsunkötü örnek olmuşsun haruna bende diyorum bu harun benim ismi son sıraya atmaz demekki senden kopyala yapıştır yapınca senin art niyetli davranışında otomatikman yansımış mesaja )
iyi puan vermişti ama adamın başkanlığına okadar laf etmene rağmenSeni etiketlemem bile büyük şans senin için daha ne istiyorsun
şarısınla kaıtlmıyormusun ayoll sen
Ettiğim laflar işe yaramış demek ki. Zaten şarkımı sevse bile max verebileceği puan o kadar, ortalama puan yani.iyi puan vermişti ama adamın başkanlığına okadar laf etmene rağmen
iyi puan vermişti ama adamın başkanlığına okadar laf etmene rağmen
şarısınla kaıtlmıyormusun ayoll sen
bununla değiştiriceksen söyle şimdi cnm yoksa ilk açıkladığın şarkıyla açıklarımŞarısın değil 'Sarışın' dikkatini çekeyim önce. Eğer denize ve bullye beğendirirsek herkes beğenir birde @destere var.
0:55 - 1:55 berbat bir seçim olur şarkı hem en başından başlamıyor hem de yarım kalıyor.
Kalanların hepsi cok iddiali tek iddali olmayan ilk haftadaki ilahiydi Ambargo koyacazgayet iddalı bencede
Yine başlamış yüksekten uçmalar. Çok beklersin.Kalanların hepsi cok iddiali tek iddali olmayan ilk haftadaki ilahiydi Ambargo koyacaz
All starda final puani alamadan 4. olan kimdi kimle dans ettigine iyi bakYine başlamış yüksekten uçmalar. Çok beklersin.
Ee yani sonuç ne sen benim sıkletimde değilsin oğlum Ceceli ve Emre Aydın'a hadlerini bildirmiştik bu yarışmada da sonuç değişmeyecek.All starda final puani alamadan 4. olan kimdi kimle dans ettigine iyi bak