bu sefer konuda güller açıyor
melissa ile sansa tam bahar havasına uygun seçimler![]()
hahahah ayy @Harunnn60 sayesinde bu haftanın tadını çıkart @destere çünkü haftaya yine benim davet ettiğim sunucular gelecekEvet o.
Hayret bana rağmen nasıl beğendin.![]()
çok sevinirim cnmBu hafta oy kullanabileceğim inşallah, herkese başarılar.'
hahahah ayy @Harunnn60 sayesinde bu haftanın tadını çıkart @destere çünkü haftaya yine benim davet ettiğim sunucular gelecek
çok sevinirim cnm![]()
oylama başlamadı zaten cnm ama sen haftaya neden yoksun 😱😱😱haftaya zaten ben yokum istediğin kadar parlak doldur konuya
şarkıları pek inceleyemedim şu kösem bitsin tekrar bir kontrol ederim ayrıntılı bir şekilde![]()
oylama başlamadı zaten cnm ama sen haftaya neden yoksun 😱😱😱
aaa olmazzz sen o hakkını çoktan doldurdun 3-4 ay gelmeyerek daha kaybolamazsınyoruldum forumda biraz dinleneceğim @sokak sanati gibi![]()
bu smileyi çok sevdim
ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için@destere şaka mı yaptın yoksa gerçek mi? Valla üzüldüm biraz şimdi.
racap aralığınıda söyle cnm gerçi senin videoları o aralığı tıklayıp öyle izlicekelr mecbur çünkü bu albüme racap yapılmıyorBu haftaki şarkımız albümün en beğenilen slowlarından;
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Bully @MayısKralı @Harunnn60 @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo @yatutarsa
Peki o zaman.ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için![]()
yok yok en azından günde bir saat forumdayım
İşi gücü vardır senin yarışmanla mı uğraşacak boşver.
@Doğu kime gülcek o zaman.ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için![]()
bizi göndermeye dünden razıİşi gücü vardır senin yarışmanla mı uğraşacak boşver.
Bak mesela kaç haftadır film bile izleyemiyor.![]()
Ben bu şarkıyı sevmiyorum.Bu haftaki şarkımız albümün en beğenilen slowlarından;
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Bully @MayısKralı @Harunnn60 @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo @yatutarsa
bu hafta oy kullanma o zaman.Ben bu şarkıyı sevmiyorum.![]()