bu sefer konuda güller açıyor
melissa ile sansa tam bahar havasına uygun seçimler
hahahah ayy @Harunnn60 sayesinde bu haftanın tadını çıkart @destere çünkü haftaya yine benim davet ettiğim sunucular gelecekEvet o.
Hayret bana rağmen nasıl beğendin.
çok sevinirim cnmBu hafta oy kullanabileceğim inşallah, herkese başarılar. '
hahahah ayy @Harunnn60 sayesinde bu haftanın tadını çıkart @destere çünkü haftaya yine benim davet ettiğim sunucular gelecek
çok sevinirim cnm
oylama başlamadı zaten cnm ama sen haftaya neden yoksun 😱😱😱haftaya zaten ben yokum istediğin kadar parlak doldur konuya
şarkıları pek inceleyemedim şu kösem bitsin tekrar bir kontrol ederim ayrıntılı bir şekilde
oylama başlamadı zaten cnm ama sen haftaya neden yoksun 😱😱😱
aaa olmazzz sen o hakkını çoktan doldurdun 3-4 ay gelmeyerek daha kaybolamazsınyoruldum forumda biraz dinleneceğim @sokak sanati gibi
bu smileyi çok sevdim
ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için@destere şaka mı yaptın yoksa gerçek mi? Valla üzüldüm biraz şimdi.
racap aralığınıda söyle cnm gerçi senin videoları o aralığı tıklayıp öyle izlicekelr mecbur çünkü bu albüme racap yapılmıyorBu haftaki şarkımız albümün en beğenilen slowlarından;
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Bully @MayısKralı @Harunnn60 @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo @yatutarsa
Peki o zaman.ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için
yok yok en azından günde bir saat forumdayım yani o arkadaşları mutlu ve mesut etmek boynumuzun borcu )
İşi gücü vardır senin yarışmanla mı uğraşacak boşver.
@Doğu kime gülcek o zaman.ya foruma ara vermemde, şöyle bir ay kadar pek giremeyeceğim günde bir saat foruma girsem yeterli benim için
bizi göndermeye dünden razı )İşi gücü vardır senin yarışmanla mı uğraşacak boşver.
Bak mesela kaç haftadır film bile izleyemiyor.
Ben bu şarkıyı sevmiyorum.Bu haftaki şarkımız albümün en beğenilen slowlarından;
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Bully @MayısKralı @Harunnn60 @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo @yatutarsa
bu hafta oy kullanma o zaman.Ben bu şarkıyı sevmiyorum.