Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

keşke şarkıda sıla kadar güzel olsaydı yine olmamış deniz :)

tolstoyevski bu sefer olmadı sanki ?geçen seferki kadar güzel değil şarkı ne yazıkki ?

:)
Çok beğendin demek sevindim. :) Geçen hafta ortalama bir puan vermiştin bu hafta tama yakın bekliyorum. :)

yıldız teyze yine dinamik duruyor:) keşke danslı oynak bir klip seçseydin emre :))

Çok beğendin demek sevindim. :) Geçen hafta ortalama bir puan vermiştin bu hafta tama yakın bekliyorum. :)

yok çok pis yorum yapacaktım aslında:) sonra dedim nasıl olsa bully tarkana karşı olan hislerimi biliyor :) niye kendimi yorayım uzun uzadıya bir mesaj yazayım :) hem bana hem sana yazık :))

Forumun zevki karışık bu şarkıyı hiç kullanmadım bu güne kadar ama gerçekten müzikten anlayanların hak ettiği değeri vereceğini umuyorum. Bu şarkı Gol'den 2 gömlek üstün çünkü. :D
ne zaman pis bir şarkıyla gelsen yok forumun zevki yok bilmem ne ? :) forumun zevki oynak değil senin seçimin yanlış onu birkere başta kabul et bu ne la sılanın en pis şarkısıyla gelmiş ondan sonra forumun cacığı şuyu buyu:)) resim harika şarkı kötü sevmedim :) nşallah forumun zevki çok karışıktırda dediğin gibi kadın haftayı atlatır :)

Son düzenleme:
yıldız teyze yine dinamik duruyor:) keşke danslı oynak bir klip seçseydin emre :))

yok çok pis yorum yapacaktım aslında:) sonra dedim nasıl olsa bully tarkana karşı olan hislerimi biliyor :) niye kendimi yorayım uzun uzadıya bir mesaj yazayım :) hem bana hem sana yazık :))

ne zaman pis bir şarkıyla gelsen yok forumun zevki yok bilmem ne ? :) forumun zevki oynak değil senin seçimin yanlış onu birkere başta kabul et bu ne la sılanın en pis şarkısıyla gelmiş ondan sonra forumun cacığı şuyu buyu:)) resim harika şarkı kötü sevmedim :) nşallah forumun zevki çok karışıktırda dediğin gibi kadın haftayı atlatır :)
hahah ayy bende @destere övgü yazısı yazmış sandım bir an :F:F:F

Sen görmedin tabii @destere şarkımı bir övdü bir övdü anlatamam sana. :) Ama sonra Tarkan'ın şarkısını beğenmeyi yediremedi işte kendine mesajını gülücük işaretiyle değiştirmiş. :)

yine herzamanki gibi olmayan şeyleri iddia ediyorsun :) allahtan @Çiğdem- mesajları nasıl değiştirdiğini nasıl tuzak hazırladığını biliyor :)

albümde hiç kötü şarkı yok galiba yada en iyilerimi erken harcıyorsun dur şu albüme bir göz atayım ben :F:F:F

geçen seferde öyle yapmıştı sonra çuvalladı ya :)
taktik bilmiyor güldeste :)

aa evet yatmadan önce şarkısını göndermeyenlere tekrar hatırlatıp öyle yatayım:A

9 yarışmacı şimdiden yolladılar 4 yarışmacı kaldı göndermeyen @GunesinOglu @EFE UYSAL @mrt-06 ve @EnveR özellikle enver sen gündüz olmuyorsun bu gece gelirsen mutlaka gönder yarın 20:00 kadar süre var geç gönderenlere -5 puanı işleyecek ona göre çocuklar iyi geceler herkese :F:F:F

Son düzenleme:
albümde hiç kötü şarkı yok galiba yada en iyilerimi erken harcıyorsun dur şu albüme bir göz atayım ben :F:F:F
yine herzamanki gibi olmayan şeyleri iddia ediyorsun :) allahtan @Çiğdem- mesajları nasıl değiştirdiğini nasıl tuzak hazırladığını biliyor :)

geçen seferde öyle yapmıştı sonra çuvalladı ya :)
taktik bilmiyor güldeste :)
bana göre 1 y,tane zayıf şarkım var ne zaman kullansam diye düşüniyim.ss

sen şarkıdan anlamazsınki :) belkide o kötü dediğin kadının en iyi şarkısıdır :))

''Çabuk Olalım Aşkım'' şarkısını sona bırak :)

o şarkıyı bende seviyorum :) özellikle ismindeki etki müthiş ? çabuk olalım aşkım diyor yani aradaki ıvır zıvırı geçelim direk olaya girişelim manasında değerli bir mesaj var orda :) zaten aradaki teferruatlardan nefret ediyorum:) yok nişan yok evlilik yok bilmem evi döşe onu yap bunu yap ki halvete giresin :) insanı soğutuyorlar olaydan :)

sen şarkıdan anlamazsınki :) belkide o kötü dediğin kadının en iyi şarkısıdır :))

o şarkıyı bende seviyorum :) özellikle ismindeki etki müthiş ? çabuk olalım aşkım diyor yani aradaki ıvır zıvırı geçelim direk olaya girişelim manasında değerli bir mesaj var orda :) zaten aradaki teferruatlardan nefret ediyorum:) yok nişan yok evlilik yok bilmem evi döşe onu yap bunu yap ki halvete giresin :) insanı soğutuyorlar olaydan :)
Bunun için evlenmene gerek yok ki :A Ama üç kelimeden çıkardığın sonuçlar taktire şayan cidden :A

@destere Valla hiç öyle bir art niyetlilik gütmem ben eğer öyle olsaydı bu şarkıyı ilk haftaya koyardım dimi :D Şarkıma güveniyorum. Şarkı dediğin sadece dıptıs dıptıs değildir. Bazen bizi ufak söylemlerle geçmişe yolculuğa çıkarmakta bir marifet :)

@yatutarsa tahmin ediyordum zaten. Senin gibi müzik eleştirmenleriyle oylaşmak çok güzel :F

Bugün göndermeye çalışıcam. :)
bekliyorum cnm 20:00 olmadan göndermeni @mrt-06 ilk haftayıda iyi götürdün bence😉

@xemrexxx ilk hafta kullanıcaktın tabikide ayoll adelenin bukadar zayıf geldiği haftada ayrıca madem kullanmadım 2.hafta kullanmalıydın hadi yine kullanmadın 3.hafta mutlaka elinden çıkar 5.hafta 2 eleme olucak 5.haftayla birlikte hep güçlü şarkılara ihtiyacınız olucak 3 yada 4.hafta çıkar elinden o şarkıyı :F:F:F