oylama yarın akşam başlayacak 2 günde süresi olucak yani zaman çok kullanırsın ekliyorum juri listesineOlmak isterdim de çıkmak zorundayım şuan.
Tamamdır o zaman.oylama yarın akşam başlayacak 2 günde süresi olucak yani zaman yok kullanırsın ekliyorum juri listesine
ıyy sayemde bir jüri kazandın .ssoylama yarın akşam başlayacak 2 günde süresi olucak yani zaman çok kullanırsın ekliyorum juri listesine
fesat!Bu hafta kesinlikle oy kullansın sakın kaçırma onu.
Kendin ettin kendin buldun adam jüri bile değildi.fesat!
hahah aa ben onu aktif görmüyordum forumda oyüzden soramamıştım @Billy Kane ekleyince gördüm hemen juri kadrosuna ekledikKendin ettin kendin buldun adam jüri bile değildi.
Ohh planın elinde patladı.
sana benden düşük verirse görürüm seni.Kendin ettin kendin buldun adam jüri bile değildi.
Ohh planın elinde patladı.
Boşuna uğraşma bu hafta düşüşün kaçınılmaz.@yatutarsa iyi seçim olmuş Zamanında şarkısını da sever o kaliteden anlıyor
Forumun zevki karışık bu şarkıyı hiç kullanmadım bu güne kadar ama gerçekten müzikten anlayanların hak ettiği değeri vereceğini umuyorum. Bu şarkı Gol'den 2 gömlek üstün çünkü.Boşuna uğraşma bu hafta düşüşün kaçınılmaz.
Ben isimden çıkaramadım dinlemem lazım belki de dinlemişimdir de hatırlamıyorumdur.Forumun zevki karışık bu şarkıyı hiç kullanmadım bu güne kadar ama gerçekten müzikten anlayanların hak ettiği değeri vereceğini umuyorum. Bu şarkı Gol'den 2 gömlek üstün çünkü.
Maziye dönük bir şarkı. Ağır da bir şarkıdır şimdi. İlk 5 içinde olsam yeterBen isimden çıkaramadım dinlemem lazım belki de dinlemişimdir de hatırlamıyorumdur.
@OzaN @Tolstoyevski @Bully @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @yigit_00 @Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @tolgab @Felon @Forumdash @Tzira @Titanium @turkuazz @eskici
Bu haftaki şarkımız akustik bir şarkı. Ama çok derin anlamların yattığı bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. Sıla klasiklerine adını yazdırabilecek bir şarkıdır.
Hafta II: Hey you!
Mümkünse kulaklıkla dinlemeniz tavsiye edilir, sinek etkisi ancak kulaklıkla hissedilir.
@OzaN @Tolstoyevski @Bully @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @yigit_00
@Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @tolgab @Felon @Forumdash @Tzira @Titanium @turkuazz @eskici
Bu haftaki şarkımız hepimizin bildiği popüler bir şarkı aslında. Sözü ve müziği Mazhar Alanson'a ait olan "Yandım" şarkısıyla yarışıyoruz bu hafta, herkese başarılar.
@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo