Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Forumun zevki karışık bu şarkıyı hiç kullanmadım bu güne kadar ama gerçekten müzikten anlayanların hak ettiği değeri vereceğini umuyorum. Bu şarkı Gol'den 2 gömlek üstün çünkü. :D
:D Ben isimden çıkaramadım dinlemem lazım belki de dinlemişimdir de hatırlamıyorumdur. :A

@OzaN @Tolstoyevski @Bully @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @MEnes @yigit_00 @Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @Yiğitt @sokak sanati @tolgab @Felon @Forumdash @Tzira @Titanium @turkuazz @eskici

Bu haftaki şarkımız akustik bir şarkı. Ama çok derin anlamların yattığı bir şarkı. Umarım beğenirsiniz. Sıla klasiklerine adını yazdırabilecek bir şarkıdır. :)

keşke şarkıda sıla kadar güzel olsaydı yine olmamış deniz :)

tolstoyevski bu sefer olmadı sanki ?geçen seferki kadar güzel değil şarkı ne yazıkki ?

Bu haftaki şarkımız hepimizin bildiği popüler bir şarkı aslında. :) Sözü ve müziği Mazhar Alanson'a ait olan "Yandım" şarkısıyla yarışıyoruz bu hafta, herkese başarılar. :)

@OzaN @Tolstoyevski @yigit_00 @mrt-06 @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Harunnn60 @xemrexxx @GunesinOglu @EFE UYSAL @vadikızı @EnveR @destere @Doğu @Tzira @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Castei @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @turkuazz @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Berkan Tazegül @MEnes @soo
:)