Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Ee yani sonuç ne sen benim sıkletimde değilsin oğlum Ceceli ve Emre Aydın'a hadlerini bildirmiştik bu yarışmada da sonuç değişmeyecek. :A
Kesin oyledir gorecez Tarkani yine gececem :A :A :F Yari finalin kapisindan donmustum antiler yuzunden elenmistim @Çiğdem- bilir 5 puan ile.sss Emre Aydin Soguk Odalar vakasi yuzunden yoksa final kacinilmazdi.ss

Kesin oyledir gorecez Tarkani yine gececem :A :A :F Yari finalin kapisindan donmustum antiler yuzunden elenmistim @Çiğdem- bilir 5 puan ile.sss Emre Aydin Soguk Odalar vakasi yuzunden yoksa final kacinilmazdi.ss
Yalnız Tarkan'ı bu sefer @Maskeli Fedai değil ben yönetiyorum arada büyük fark var. :A

İşte ben öyle strateji hataları asla yapmam. :A Neyse bu haftaki şarkın güzeldir inşallah geçen hafta gerilerde kalmışın baya. :A

keşke şarkıda sıla kadar güzel olsaydı yine olmamış deniz :)

tolstoyevski bu sefer olmadı sanki ?geçen seferki kadar güzel değil şarkı ne yazıkki ?

:)

Hâlbuki sırf bu şarkıyı beğendiğin için seçmiştim, birkaç hafta önce bu şarkı için çok güzel demiştin, ben de bu hafta bunu seçeyim o halde dedim. :) Bence bu şarkı da en az ilk haftaki kadar etkileyici, çarpıcı, karşıt. Elenirsek bile böyle mükemmel bir şarkıyla elenmiş olurum, içim rahat olur. :)

@Bully yorum yapmadı galiba. :F Yok değiştirme Sarışın ile geliyorum. :D
tamam ozaman cnm 😉😉😉

Hâlbuki sırf bu şarkıyı beğendiğin için seçmiştim, birkaç hafta önce bu şarkı için çok güzel demiştin, ben de bu hafta bunu seçeyim o halde dedim. :) Bence bu şarkı da en az ilk haftaki kadar etkileyici, çarpıcı, karşıt. Elenirsek bile böyle mükemmel bir şarkıyla elenmiş olurum, içim rahat olur. :)
ayol sen @destere söylediğine ne bakıyorsun cnm akşamada gelir başka birşey söyler
:F:F:F

Oylama başlamıştır 1.sayfada sunucular üstünde recap videosunu bulabilirsiniz
Son oy gönderme tarihi Pazartesi 20:00 daha önceden tüm yarışmacılar yollar yeterli juri katılımı olursa erkende açıklanır ilk hafta 25 katılım olmuştu ilginize teşekkürler bu haftada ilginizi oylarınızı bekliyorum iyi dinlemeler :bhr:
@OzaN @Tolstoyevski @Bully @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @EFE UYSAL @GunesinOglu @MayısKralı @EnveR @Billy Kane @Harunnn60 @destere @Doğu @Berkan Tazegül @yatutarsa @MEnes @yigit_00 @Yiğitt @Castei @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @soo @S.G.A.T. @Aserat @Forumdash @Titanium @tolgab @Felon @Tzira @turkuazz @eskici

Oylarımı kullandım. Güzel şarkılar vardı. Geçen haftaya göre listemde toparlananlar oldu. Ama düşenler de oldu. Özellikle bir iki şarkı da hiç keyif alamadım dinlerken.

Evet şarkıları inceleyelim bakalım. Daha kim ne atmış hiç bakmadım. Yine sürpriz olsun toptan bitirelim işi :D

Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı. :A

@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar :A @Çiğdem-

Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı. :A

@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar :A @Çiğdem-
yok gönderdiler cecelinin recap videosu yerine normal videosunu yüklemişim yanlışlıkla şimdi sen diyince fark ettim değiştirdim :F:F:F

ama irem dericinin normal videoları olucak hep telif istiyorlar bu albüme racap yapamıyorum 1.sayfada irem dericinin racabını yanına yazdım videodan siz seçip bakıcaksınız artık irem öyle idare edicek :F:F:F