Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

Sen kimi beğendin sahi bu hafta herkese kötü diyon :F

geçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim:) bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık :))

tarkozu sevmediğimi biliyorsun nasıl olsa, sırf beni çatlatmak için bilerek etiketliyorsun zaten :)
Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki :) Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalım :)

Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki :) Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalım :)

iyi iyi :)
bende oylama yaparken etikettteki sıralamamla paralel bişeyler düşünürüm artık :)

geçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim:) bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık :))
Bekleyelim o halde kötü puanını :D SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun için :A

Hâlbuki sırf bu şarkıyı beğendiğin için seçmiştim, birkaç hafta önce bu şarkı için çok güzel demiştin, ben de bu hafta bunu seçeyim o halde dedim. :) Bence bu şarkı da en az ilk haftaki kadar etkileyici, çarpıcı, karşıt. Elenirsek bile böyle mükemmel bir şarkıyla elenmiş olurum, içim rahat olur. :)
geçen haftaya göre pek hoşuma gitmedi bu seferki :) yinede berbat diyemem sadece kötü diyebilirim şarkı için :))

@mrt-06 ayy bakalım @destere sezen aksunun klibini gördüğünde ne diyecek yaşlı dediği için pişman olucak bence :F:F:F

@mrt-06 in artık alışkanlıklarını garip karşılamıyoruz :) bizide alıştırdı nerde bir moruk teyze amca var onu seçer :) yinede büyüklere olan saygımızdan sezen teyzeye ilk hafta güzel puan vermiştim :)

Bekleyelim o halde kötü puanını :D SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun için :A

sıla için klip önemsiz olabilirde puanı veren sıla değilki ben puan veriyorum benim için klip önce gelir :))

Tesadüfen sonlara denk gelmişsindir iyi puan vereceksen başlara alırız :A
geçti artık hiç boşuna yorulma :) şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz :))

sıla için klip önemsiz olabilirde puanı veren sıla değilki ben puan veriyorum benim için klip önce gelir :))

geçti artık hiç boşuna yorulma :) şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz :))
Neyse haftaya gidiyordum sanırım? :) Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten senin :)

Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı. :A

@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar :A @Çiğdem-
geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin :) yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var :))

Neyse haftaya gidiyordum sanırım? :) Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten senin :)

sırf foruma girip bir saat boyunca şarkıları yorumlayıp(kalaylayıp ) çıkacağım, rahat ol :))

geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin :) yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var :))
Keşke öyle bir açıklama yapmasaydım :) Herkes beni mi kastettin diye sordu ben de sizi kastetmedim dedim düşük verdiğim kişi hemen hemen açığa çıktı zaten oylarımı ve açıklamalarımı takip eden bulabilir :))

yok gönderdiler cecelinin recap videosu yerine normal videosunu yüklemişim yanlışlıkla şimdi sen diyince fark ettim değiştirdim :F:F:F

ama irem dericinin normal videoları olucak hep telif istiyorlar bu albüme racap yapamıyorum 1.sayfada irem dericinin racabını yanına yazdım videodan siz seçip bakıcaksınız artık irem öyle idare edicek :F:F:F
şimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz:) noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadım :)

Keşke öyle bir açıklama yapmasaydım :) Herkes beni mi kastettin diye sordu ben de sizi kastetmedim dedim düşük verdiğim kişi hemen hemen açığa çıktı zaten oylarımı ve açıklamalarımı takip eden bulabilir :))
ben niye benimi kastettin diye sorayım :) yarışmıyorumki o yüzden rahatım :) ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı :))

şimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz:) noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadım :)

ben niye benimi kastettin diye sorayım :) yarışmıyorumki o yüzden rahatım :) ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı :))
@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş dur :A

Ama sen jürisin senden intikam da alamaz gönül rahatlığıyla verebilirsin Deniz'e düşük puanını :A

@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş dur :A

Ama sen jürisin senden intikam da alamaz gönül rahatlığıyla verebilirsin Deniz'e düşük puanını :A

zaten geçen hafta bayağı bir stres atmıştım 3 puan vererek:) bu haftada bir puanı patlatırız mutlu ve mesud bir şekilde dolaşsın deniz :))

Sıla'ya 1 puanı yakıştırabiliyorsan senin müzikal zevksizliğinden kaynaklıdır o :A
müzikal pek sevmem zaten:) benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalı :)

müzikal pek sevmem zaten:) benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalı :)
İyi işte klip dışında tüm özellikler var şarkımda aman kaç verirsen ver ya geçen hafta da 3 verdin zaten ne kadar düşürebilirsin sonuçta en fazla 1 :D

yok ayoll onumu diyorum ben birşeyide anla beee :F:F:F

irem dericinin videosunu kesip ekleyemiyorum engelliyorlar telif için oyüzden irem dericiyi kesmeden normal videosunu koyuyorum racap videosu üstünde irem derinin karşısında racap süresini yazdım o aralıktan siz bakın artık :F:F:F

yok ayoll onumu diyorum ben birşeyide anla beee :F:F:F

irem dericinin videosunu kesip ekleyemiyorum engelliyorlar telif için oyüzden irem dericiyi kesmeden normal videosunu koyuyorum racap videosu üstünde irem derinin karşısında racap süresini yazdım o aralıktan siz bakın artık :F:F:F
Eğer görüntü yoksa SoundCloud'a yükleyebilirsin :)