Sen kimi beğendin sahi bu hafta herkese kötü diyon
geçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık )
Sen kimi beğendin sahi bu hafta herkese kötü diyon
Ziynet candır ya. Türkiye de en kaliteli pop müzik yapan isimlerden biri.
Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalımtarkozu sevmediğimi biliyorsun nasıl olsa, sırf beni çatlatmak için bilerek etiketliyorsun zaten
Aksine aslında etiketlememem gerekiyor kim olumsuz yorum duymak ister ki Ama hatrın var bende bu yüzden sonlarda da olsa etiketleyecez artık napalım
Seni de kastetmedim biraz düştün ama iyisin yineBilmiyorum ama sanki benim gibime geldi. Öyle hissettim.
Bekleyelim o halde kötü puanını SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun içingeçen hafta mesela pink floyd harikaydı ilk dinleyişte anında bunu birinciliğe yazayım demiştim bu hafta öyle bişey yok kötüler arasında sıralama yapacağız artık )
geçen haftaya göre pek hoşuma gitmedi bu seferki yinede berbat diyemem sadece kötü diyebilirim şarkı için )Hâlbuki sırf bu şarkıyı beğendiğin için seçmiştim, birkaç hafta önce bu şarkı için çok güzel demiştin, ben de bu hafta bunu seçeyim o halde dedim. Bence bu şarkı da en az ilk haftaki kadar etkileyici, çarpıcı, karşıt. Elenirsek bile böyle mükemmel bir şarkıyla elenmiş olurum, içim rahat olur.
Tesadüfen sonlara denk gelmişsindir iyi puan vereceksen başlara alırıziyi iyi
bende oylama yaparken etikettteki sıralamamla paralel bişeyler düşünürüm artık
Bekleyelim o halde kötü puanını SILA da klibe bakma şarkıya bak çünkü o şarkı yazıp söylüyor klip önemsiz onun için
geçti artık hiç boşuna yorulma şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz )Tesadüfen sonlara denk gelmişsindir iyi puan vereceksen başlara alırız
Neyse haftaya gidiyordum sanırım? Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten seninsıla için klip önemsiz olabilirde puanı veren sıla değilki ben puan veriyorum benim için klip önce gelir )
geçti artık hiç boşuna yorulma şimdi durumu düzeltme çabalarını kimse yutmaz )
geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var )Oylarımı kullandım ben de. 4 şarkı hariç güzel şarkılar vardı. Geçen hafta düşük verdiğim 2 şarkı bu hafta listemde baya yükselirken, geçen hafta yüksek verdiğim bir şarkı baya düşüş yaşadı.
@EFE UYSAL @Billy Kane şarkılarınız güzeldi de sizin şarkıların niye tamamını dinledik la recap süresi yollamadı mı bunlar @Çiğdem-
Neyse haftaya gidiyordum sanırım? Foruma günde bir saat gireceksen oylamalarla uğraşmazsın herhalde oy kullanmak 1 saatini alır zaten senin
Keşke öyle bir açıklama yapmasaydım Herkes beni mi kastettin diye sordu ben de sizi kastetmedim dedim düşük verdiğim kişi hemen hemen açığa çıktı zaten oylarımı ve açıklamalarımı takip eden bulabilir )geçen hafta sılaya yüksek puan vermiştin yoksa onamı bu sefer bir puan verdin açıklamanda sanki öyle bişey var )
şimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadımyok gönderdiler cecelinin recap videosu yerine normal videosunu yüklemişim yanlışlıkla şimdi sen diyince fark ettim değiştirdim
ama irem dericinin normal videoları olucak hep telif istiyorlar bu albüme racap yapamıyorum 1.sayfada irem dericinin racabını yanına yazdım videodan siz seçip bakıcaksınız artık irem öyle idare edicek
ben niye benimi kastettin diye sorayım yarışmıyorumki o yüzden rahatım ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı )Keşke öyle bir açıklama yapmasaydım Herkes beni mi kastettin diye sordu ben de sizi kastetmedim dedim düşük verdiğim kişi hemen hemen açığa çıktı zaten oylarımı ve açıklamalarımı takip eden bulabilir )
@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş durşimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadım
ben niye benimi kastettin diye sorayım yarışmıyorumki o yüzden rahatım ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı )
@denizz19'a 1 puan verirsem 1 yıl trip atar bana sonra uğraş dur
Ama sen jürisin senden intikam da alamaz gönül rahatlığıyla verebilirsin Deniz'e düşük puanını
Sıla'ya 1 puanı yakıştırabiliyorsan senin müzikal zevksizliğinden kaynaklıdır ozaten geçen hafta bayağı bir stres atmıştım 3 puan vererek bu haftada bir puanı patlatırız mutlu ve mesud bir şekilde dolaşsın deniz )
müzikal pek sevmem zaten benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalıSıla'ya 1 puanı yakıştırabiliyorsan senin müzikal zevksizliğinden kaynaklıdır o
İyi işte klip dışında tüm özellikler var şarkımda aman kaç verirsen ver ya geçen hafta da 3 verdin zaten ne kadar düşürebilirsin sonuçta en fazla 1müzikal pek sevmem zaten benimkiler daha çok solo tarzı olmalı birde kulağı yormamalı belli bir ahengi olmalı söyleyen kızın şarkısı klipli olmalı
yok ayoll onumu diyorum ben birşeyide anla beeeşimdi recepte dinlediğim irem dericinin şarkısı farklımı yani asıl yarışmadaki şarkıyı youtube danmı arayıp buluyoruz noluyor orda neler karıştırdın hiçbişey anlamadım
ben niye benimi kastettin diye sorayım yarışmıyorumki o yüzden rahatım ben direk yoksa @denizz19 e mi bir puan verdin inşallah öyle yapmışsındır diye yorumladım o mesajı )
Eğer görüntü yoksa SoundCloud'a yükleyebilirsinyok ayoll onumu diyorum ben birşeyide anla beee
irem dericinin videosunu kesip ekleyemiyorum engelliyorlar telif için oyüzden irem dericiyi kesmeden normal videosunu koyuyorum racap videosu üstünde irem derinin karşısında racap süresini yazdım o aralıktan siz bakın artık