Aktifligim düşük değil ki günde en az 1 saat felan geçiyorum bu aralar. Oyun arasında giriyorum şimdi olduğu gibi ondan kesit kesitAman unutma diğer konuları bu aralar aktifliğin düşük olduğu için bi korkutmuyor değilsin![]()
Cidden son bilet için büyük bir çekişme var 😱Bu grupta 5 isim 5. İsim olmak için kapışıyor. İyi bir çekişme var @Bully
İki tanesi için şans kalmamış
Son şarkı etkinliğinde bir sürü turu oylayamadın şimdi aktifliğin daha iyi ama yine de belli olmuyor senin işlerAktifligim düşük değil ki günde en az 1 saat felan geçiyorum bu aralar. Oyun arasında giriyorum şimdi olduğu gibi ondan kesit kesit![]()
O sırada il dışındaydim ondan girmek de aklıma gelmediSon şarkı etkinliğinde bir sürü turu oylayamadın şimdi aktifliğin daha iyi ama yine de belli olmuyor senin işler
Oyunlara sardın demek yine![]()
Haydi o zaman güzelleri inceleyip oylarını kullanO sırada il dışındaydim ondan girmek de aklıma gelmedi
Oyunlar oluyor ya sıkılınca bırakıyorum sonra tekrar başlıyorum felan öyle![]()
Baştan savma olmasın diye hemen vermedim ya. Güzeller konusu önemli benim için değer veririm güzellereHaydi o zaman güzelleri inceleyip oylarını kullan
Sen demirbaş üyelerdensin başlarda kullanman gerekiyor.
Kurayı yavaştan çekeceğim için durumların şekillenmesi iyi olur![]()
@MasacRE de böyle demiştiBaştan savma olmasın diye hemen vermedim ya. Güzeller konusu önemli benim için değer veririm güzellere![]()
Geçen de böyle yaptım bir girdim kapanmış anket üzülmüştümm bu sefer kacirmayacam@MasacRE de böyle demişti
Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ama ben de kura çekmek için sizin oyları bekliyorum
Kullanın artık şu oyları be adamlar![]()
UTC ve Yasak Elmadan gitmişsin. Bakalım diğer gruplarda ne yaptınBi düşünmem lazım, malum forumun yüzkarası bir etkinlik.![]()