Biz @Maskeli Fedai'yi böyle seviyoruz, çok konuşma da fabrika ayarlarına geri dönmesin şimdi.Ama olmamış falanda atmamışsın. Gülücük atmışsın. Kırıtmak oluyor bu biliyorsun dimi. İstemem yan cebime koy olayı senin ki. Kendinle barış artık.![]()
Biz @Maskeli Fedai'yi böyle seviyoruz, çok konuşma da fabrika ayarlarına geri dönmesin şimdi.Ama olmamış falanda atmamışsın. Gülücük atmışsın. Kırıtmak oluyor bu biliyorsun dimi. İstemem yan cebime koy olayı senin ki. Kendinle barış artık.![]()
7 karılı hürmüzden bahsediyorsun sanırım.Bu Yasak Elma izlese kesin Halit Argun falan idolu olur. Sakın izlemesin. Öyle hayatları görüp özenir başımıza bela olur.@alperuz
Biz @Maskeli Fedai'yi böyle seviyoruz, çok konuşma da fabrika ayarlarına geri dönmesin şimdi.![]()
Ama olmamış falanda atmamışsın. Gülücük atmışsın. Kırıtmak oluyor bu biliyorsun dimi. İstemem yan cebime koy olayı senin ki. Kendinle barış artık.![]()
İkinizi de keserim.. Gidiyorum bu konudan daha da uğraşamam sizinle
Gelir gelmez saldırmaya başlama.Muhteşem bi yorum.![]()
Diyettedir belki, yaza doğru göbüşü eritmek istiyordur. İçemez mi?Ilık ılık gezsin o zaman ortalıkta. Colayıda Light içiyordur bu artık.shshs
Yasak Elma'yı Tüvana Türkay için izlediğim doğrudurIlık ılık gezsin o zaman ortalıkta. Colayıda Light içiyordur bu artık.shshs
Ama ne gelmiş bize çamurluk yapıyor bi deYalın ayak dolaşmasaydın sende.![]()
Biraz daha kötü olsan her zaman aynı fikirde oluruzİlk defa aynı fikirdeyiz![]()
Propagandaya bakKaosa son verip foruma huzuru, sohbeti, geyiği getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün ilk adımı @Maskeli Fedai ve @serhatt nikahıyla başlattık, bu barış çemberimizi genişleteceğiz. Bizi bölmek isteyen, ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Fav10 artık daha güçlü, daha özgür, daha hür!![]()
(Seçim konuşması gibi oldu.)
Tschüss, serhatta selam söyle.İkinizi de keserim.. Gidiyorum bu konudan daha da uğraşamam sizinle![]()
Gelir gelmez saldırmaya başlama.
Ben onu değil seni kıskanırım ancak
İğneli yorumu ilk kim yapmış acaba bir bak istersenBenim sana saldırdığımı ne zaman gördün. Giderken sohbetimiz bile vardı. Kocaeli ile alakalı, yaşadığın yerle alakalı bir sürü konuşmamız oldu. Sana saldırma gibi bi niyetim yok olamaz. Bana saldırmayana saldırmak gibi huyumda yok.
Sen iğneli bir yorum yaptın bende karşılık verdim hepsi bu.![]()
Bu nasıl bir zevksizlik, botokslu mu seviyorsunYasak Elma'yı Tüvana Türkay için izlediğim doğrudur![]()
Yasak Elma'yı Tüvana Türkay için izlediğim doğrudur![]()
Diyettedir belki, yaza doğru göbüşü eritmek istiyordur. İçemez mi?![]()
Yasak Elma'yı Tüvana Türkay için izlediğim doğrudur![]()
İğneli yorumu ilk kim yapmış acaba bir bak istersenSaldırmayana saldırmam diyor bi de
![]()
Ay bayılıyorum size, geyik yaparken de ortalık kızışıyor. İşte böyle samimi insanlar lazım bize, hadi yiyin biraz birbirinizi canlarım.Benim sana saldırdığımı ne zaman gördün. Giderken sohbetimiz bile vardı. Kocaeli ile alakalı, yaşadığın yerle alakalı bir sürü konuşmamız oldu. Sana saldırma gibi bi niyetim yok olamaz. Bana saldırmayana saldırmak gibi huyumda yok.
Sen iğneli bir yorum yaptın bende karşılık verdim hepsi bu.![]()
Laf olsun diye demiştim, ciddi ciddi izliyormuş... Gökhan Alkan'ın geldiğini duyunca ayrı heyecan yapmıştır şimdi.
İğneli yorumu ilk kim yapmış acaba bir bak istersenSaldırmayana saldırmam diyor bi de
![]()
Ağzına sağlık![]()