Laf olsun diye demiştim, ciddi ciddi izliyormuş... Gökhan Alkan'ın geldiğini duyunca ayrı heyecan yapmıştır şimdi.@Maskeli Fedai
Bence sen çokta güvenme her an kavga çıkabilirAy bayılıyorum size, geyik yaparken de ortalık kızışıyor. İşte böyle samimi insanlar lazım bize, hadi yiyin biraz birbirinizi canlarım.![]()
![]()
Bu nasıl bir zevksizlik, botokslu mu seviyorsun![]()
Tüvana Türkay @serhatt'ın bile parlakçılık özelliklerini törpüledi
Bence sen çokta güvenme her an kavga çıkabilir@sokak sanati
Sen yaptın bak kanıtı. Burada Maskeli benimle dalga geçti sende onayladın![]()
Burada bana da laf attığını anlamamak aptallık olur, geyiği benimle yapıyor
Nefret ediyorum kendisinden bu nasıl KURU BİR İFTİRA öğğğğgggggggğgğğgğ 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 😱 😱 😱 😱Tüvana Türkay @serhatt'ın bile parlakçılık özelliklerini törpülediAdamı fabrika ayarlarına geri döndürüyoruz
![]()
Laf olsun diye demiştim, ciddi ciddi izliyormuş... Gökhan Alkan'ın geldiğini duyunca ayrı heyecan yapmıştır şimdi.@Maskeli Fedai
İkinizi de döverim@Maskeli Fedai kendi benliğini buldu sonunda. Terapi gibi bi bölüm yaptık yiğit.![]()
Nefret ediyorum kendisinden bu nasıl KURU BİR İFTİRA öğğğğgggggggğgğğgğ 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 😱 😱 😱 😱
Seninle o bile yapılmazSeninle ciddi kavga edilmez anca saç baş yolunur stres atmalıksın sen@Yiğitt
Ne istediniz gül gibi kızdan..
Ne gülü be dikenNe istediniz gül gibi kızdan..
Ay adamı kaçıracan forumdan en sonunda
Herkes flörtüne sahip çıksın, dişiliğini kullanıp ne yapiyimAy dur aklıma geldi şimdi, @Maskeli Fedai ile bir ara @xBUGRAx flört ediyordu. 😱 Nasıl unuttum ben bu detayı, oha gelin şimdi de bunu tartışalım.@sokak sanati @serhatt
Botokslunla mutluluklar sana, patlarsa sana ödetir ben sana söyleyeyim
@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...Herkes flörtüne sahip çıksın, dişiliğini kullanıp ne yapiyimYemeyenin malını yerler
![]()
Herkes flörtüne sahip çıksın, dişiliğini kullanıp ne yapiyimYemeyenin malını yerler
![]()