TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Maskeli konuda benimle konuşuyor benimle yapıyor geyiği tek başına yapmıyor, o yüzden bana da söylemiş oluyorsun :A

Hayır seninle tek yapmıyorum. Yiğit var Özgür var Kerem var. Herkesle yani. Konuyu başlatan o olduğu için Maskeliye laf atmış oluyorum.:A

İtiraf 19
Forumun kemik kadrosu toplanmaya başladı biliyorsunuz bir dönemin yönetim kadrosu bu isimler hem de. mrt-06 ---- Yiğitt ---- Bully ---- sokak sanati buluştu geriye tek Çiğdem kaldı. O da gelince bu beşli forumdaki kartları yeniden dağıtacak, bir ara forumdaki olayların olma sebebide bu beşliydi bu grup dağılınca forum olaysız kaldı yıllar sonra toplandılar yine!!!!!!! (Yükleniyor.........)
-Anonim-

Kartları yeniden dağıtmaya var mıyız ALACA 5'li? Yıllar sonra toplandık beşli olarak, özel bir şeyler karıştıralım derim ben. :Z @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Çiğdem

İtiraf 19
Forumun kemik kadrosu toplanmaya başladı biliyorsunuz bir dönemin yönetim kadrosu bu isimler hem de. mrt-06 ---- Yiğitt ---- Bully ---- sokak sanati buluştu geriye tek Çiğdem kaldı. O da gelince bu beşli forumdaki kartları yeniden dağıtacak, bir ara forumdaki olayların olma sebebide bu beşliydi bu grup dağılınca forum olaysız kaldı yıllar sonra toplandılar yine!!!!!!! (Yükleniyor.........)
-Anonim-

Kartları yeniden dağıtmaya var mıyız ALACA 5'li? Yıllar sonra toplandık beşli olarak, özel bir şeyler karıştıralım derim ben. :Z @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Çiğdem

Kaç kere darbe aldık ama yine buluştuk.:Z Hoş geldin forumun kraliçesi.:bhr: @Çiğdem

Katılıyorum= ✅ Katılmıyorum= ❌

İtiraf 9= ✅
İtiraf 12= ❌
İtiraf 13= ✅ Errrrrrkek.
İtiraf 15= ❌ Tolstoyevski benim üstadımdır, ondan öğreneceğim daha çook şey var.
İtiraf 17= ❌ Dosi'nin başarılarıyla övünmediği zaman yok ki?
İtiraf 24= ✅ Böyle bir gerçek var. Sayıları atınca, adamın üstüne bir ağırlık çöktü.
İtiraf 28= ✅ "Sağlıklı bireyler" olarak sayımız iyice azaldı. Temizlik şarttttt.

İtiraf 19
-Anonim-

Kaç kere darbe aldık ama yine buluştuk.:Z Hoş geldin forumun kraliçesi.:bhr: @Çiğdem
Bu itiraf benim dönüş zamanıma denk gelseydi benim de adımı eklerdi kemik kadroya, net. :A

Kaldığımız yerden devammmm. :Z (kendi kendine gaza geliyor)

Bu itiraf benim dönüş zamanıma denk gelseydi benim de adımı eklerdi kemik kadroya, net. :A

Kaldığımız yerden devammmm. :Z (kendi kendine gaza geliyor)
Konseyden geçmen lazım ama bu kadro çok zorlu yollardan geçti. Banlandılar, emekli oldular, forumu bıraktılar, ayrıldılar... En büyük aşklar kavuşamayan aşklarmış derler ya bu ekip 3-4 yıldır bir araya gelemiyordu... Anlatabiliyor muyum Altan? :T

Konseyden geçmen lazım ama bu kadro çok zorlu yollardan geçti. Banlandılar, emekli oldular, forumu bıraktılar, ayrıldılar... En büyük aşklar kavuşamayan aşklarmış derler ya bu ekip 3-4 yıldır bir araya gelemiyordu... Anlatabiliyor muyum Altan? :T

Tüm bu yaşananlar olmasaydı. Sende bi ara küstün bende bi ara kavga ettim eğer bunlar yaşanmasaydı. Ozan forumda emekliydi o kadar diyorum :A @DarkLegenD sen oy ver. Önce insalar kaderleri ile oynamayı becer:A

Tüm bu yaşananlar olmasaydı. Sende bi ara küstün bende bi ara kavga ettim eğer bunlar yaşanmasaydı. Ozan forumda emekliydi o kadar diyorum :A @DarkLegenD sen oy ver. Önce insalar kaderleri ile oynamayı becer:A
Acı güçlendirdi bizi öyle düşünelim, şimdi her zamankinden daha güçlüyüz. Kartları dağıtıyoruz, karşıtları TEK TEK TEK gönderdik zaten. 1-2 kaldılar onlar da yalnız takılıyorlar, kimseyle uğraşamam malum emekliyim. Seni kışkırtırım özelden ama karışmam uzaktan izlerim anlaşalım baştan :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
3-4 yıldır nasıl beraber değildiniz? Çevirmediğiniz dümen kalmadı forumda. :A

Oy kadar başına taş düşsün. :A Oy peşinde koşan adamın kemik kadroda ne işi var? :A