Sıkar o biraz, kimseden korkacak değilim.@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...![]()
Sıkar o biraz, kimseden korkacak değilim.@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...![]()
Öyle bir imaj yarattı ki @Yiğitt sanki adam dünya yakışıklısı paylaşılamayan olduŞuan @Maskeli Fedai Malına sahip çıkıp paylasilamiyor![]()
İstemeden karıştırdım ortalığı, üzgünüm.Öyle bir imaj yarattı ki @Yiğitt sanki adam dünya yakışıklısı paylaşılamayan oldu![]()
Eminim öyledir aşkımİstemeden karıştırdım ortalığı, üzgünüm.![]()
Boş yaptık iyi bari stres attım biraz, güzel oldu. Yapalım ara sıra böyle.Eminim öyledir aşkım![]()
Yaparız yaparız, bende uzun zamandır bu kadar konuşmamıştımBoş yaptık iyi bari stres attım biraz, güzel oldu. Yapalım ara sıra böyle.![]()
Seni öldürürüm..Şuan @Maskeli Fedai Malına sahip çıkıp paylasilamiyor![]()
ÖdersinBotokslunla mutluluklar sana, patlarsa sana ödetir ben sana söyleyeyim![]()
Seni öldürürüm..
Yeter.. @Yiğitt inşallah aşk acısı çekersin@xBUGRAx sabahtan beri konuda zaten takip ediyor. Planları yapıyordur her an saçını başını yolabilir. Vay be, @Maskeli Fedai nasıl bir şeymişsin sen birbirine düşüreceksin insanları...![]()
AhahahahaMalında gözü var milletin. Umarım arsa tarla falandır. Diğer türlü sıkıntıdasın. Malı koru.@Yiğitt
AhahahahaPardon yanlış anladım ben
Tarlalarım var aynen
![]()
Saflaşmışsın sen görmeyeli@serhatt paragöz olduğu için tarlalarını kast ettiğini anlamalıydim pardon. Bende bedende bahse geçen maldan bahsediyor sandım.![]()
PARA HERŞEYDİR
Kendini kandır. 3 gün sonra nerede o eski kavgalar feryadını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Böyle yaşanmaz hele nikahlandığın kişi ile hiç yaşanmaz. Yazık ettin gençliğine.![]()
Saflaşmışsın sen görmeyeli![]()
Zavallı gördüm, laf soktuğunu sanmışsın kaale bile almadımYanılıyorsun.
Üstteki üye neyini değiştirmeli konusunda sana laf soktum![]()
Burda da ilk sen sataşmışsın bak, kendinle çelişiyorsun işte![]()