TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Acı güçlendirdi bizi öyle düşünelim, şimdi her zamankinden daha güçlüyüz. Kartları dağıtıyoruz, karşıtları TEK TEK TEK gönderdik zaten. 1-2 kaldılar onlar da yalnız takılıyorlar, kimseyle uğraşamam malum emekliyim. Seni kışkırtırım özelden ama karışmam uzaktan izlerim anlaşalım baştan :A

Saçmalama. Biz güzel kalpli insanlarız. Ne derdimiz olur kışkırtma ile:F Kafalar kanalı bura😛

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
3-4 yıldır nasıl beraber değildiniz? Çevirmediğiniz dümen kalmadı forumda. :A

Oy kadar başına taş düşsün. :A Oy peşinde koşan adamın kemik kadroda ne işi var? :A

Ben yapmış olabilirim. @Yiğitt 'te dümen çevirmiş olabilir. @mrt-06 'da itiraflar için dümen çevirmiş olabilir. @Bully 'de yarışmada 1. Olmak için dümen çevirdi. @Çiğdem yarışma sunucusu. Entrikaya doyamadı. Harbiden olmuş olabilir bu dediğin :A

Kaliteye ihtiyaç var. @Maskeli Fedai 'nin oyunu falan sunuyorum. Çok kötü.:(

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ben yapmış olabilirim. @Yiğitt 'te dümen çevirmiş olabilir. @mrt-06 'da itiraflar için dümen çevirmiş olabilir. @Bully 'de yarışmada 1. Olmak için dümen çevirdi. @Çiğdem yarışma sunucusu. Entrikaya doyamadı. Harbiden olmuş olabilir bu dediğin :A

Kaliteye ihtiyaç var. @Maskeli Fedai 'nin oyunu falan sunuyorum. Çok kötü.:(
@Maskeli Fedai hahahah kafayı yiyeceğim şimdi, ben buna niye güldüm? :F Kendisinin oyları benim oylarım sayılır, gururla forum halkımıza sunabilirsin. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati