Ben iyi kalpli bir adamım..
Adını Maskeli Pollyanna olarak değiştirelim o zaman.
Ben iyi kalpli bir adamım..
Kaosa son verip foruma huzuru, sohbeti, geyiği getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün ilk adımı @Maskeli Fedai ve @serhatt nikahıyla başlattık, bu barış çemberimizi genişleteceğiz. Bizi bölmek isteyen, ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Fav10 artık daha güçlü, daha özgür, daha hür!![]()
(Seçim konuşması gibi oldu.)
Seni öldürürüm..
Alamancı korona bulaştırırım sanaAhahahaha bildiğin mutlu sonlu final bölümü bu.@serhatt
Kaosa son verip foruma huzuru, sohbeti, geyiği getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün ilk adımı @Maskeli Fedai ve @serhatt nikahıyla başlattık, bu barış çemberimizi genişleteceğiz. Bizi bölmek isteyen, ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Fav10 artık daha güçlü, daha özgür, daha hür!![]()
(Seçim konuşması gibi oldu.)
EvetAdını Maskeli Pollyanna olarak değiştirelim o zaman.![]()
Maskesini yediğim deme öyle şeyler.Seni öldürürüm..
Ben ilk başlarda ''bebüşüm'' diyerek arkadaşın sinirlerini almaya başladım, sinir oluyordu ilk dönem. Sonra bebüşten aşkıma döndük ama özelden gidiyordu öyle. Şimdi aşmış kendini, açık açık her yerde konuşuyor.@Maskeli Fedai görmeyeli çok değişmiş. Delikanlılık kitabı yazıyordu ben bıraktığımda şimdi ki hale bak Şiir yazıp evleniyor.![]()
Düğün bu sonuçta, korona morona dinlemez gelinle damadı pardon damatlara sarılıp tebrik etmek boynumuzun borcudur.Alamancı korona bulaştırırım sana![]()
EvetEski kaos, sinirli halimden eser yok artık
![]()
Ben ilk başlarda ''bebüşüm'' diyerek arkadaşın sinirlerini almaya başladım, sinir oluyordu ilk dönem. Sonra bebüşten aşkıma döndük ama özelden gidiyordu öyle. Şimdi aşmış kendini, açık açık her yerde konuşuyor.@Maskeli Fedai
Çok tuhaf oldu şimdi bu, sen ve çiçek böceği yan yana düşünemiyorum.Sana katılıyorum. Çiçek böceğe bakıp şiir yazacağım bende bundan sonra.![]()
Yasak Elma'ya başlasın.Bende şuan şaşkınım. Kurtlar Vadisi Pusu erkek dizisi artık girme oraya @Maskeli FedaiPusuyu artık ben savunacağım. Harbi @takas nerde
![]()
Ben ilk başlarda ''bebüşüm'' diyerek arkadaşın sinirlerini almaya başladım, sinir oluyordu ilk dönem. Sonra bebüşten aşkıma döndük ama özelden gidiyordu öyle. Şimdi aşmış kendini, açık açık her yerde konuşuyor.@Maskeli Fedai
Ben madem bu hikayenin sonunda ölüyorum, tek gitmemDüğün bu sonuçta, korona morona dinlemez gelinle damadı pardon damatlara sarılıp tebrik etmek boynumuzun borcudur.![]()
Çok tuhaf oldu şimdi bu, sen ve çiçek böceği yan yana düşünemiyorum.![]()
Kaktüs ile başlayayım diyorum. Şuan en yakın onu hissediyorum kendime@Yiğitt
İstemeden ortalığı karıştırdım sabahtan, ay mükemmelim yine.Ben madem bu hikayenin sonunda ölüyorum, tek gitmemSizi de götürürüm yanımda
![]()
Boş boş konuşuyorlarKendini kandır. 3 gün sonra nerede o eski kavgalar feryadını dinlemek için sabırsızlanıyorum. Böyle yaşanmaz hele nikahlandığın kişi ile hiç yaşanmaz. Yazık ettin gençliğine.![]()
Yasak Elma'ya başlasın.![]()
Boş boş konuşuyorlarÖyle bir şey yok
![]()
Kaktüs ile başlayayım diyorum. Şuan en yakın onu hissediyorum kendime@Yiğitt
@Maskeli Fedai Yasak Elma mı izleyecekmiş. Yılın bombası resmen. 😱 Hemen vadicileri bilgilendirmemiz gerek.Ben madem bu hikayenin sonunda ölüyorum, tek gitmemSizi de götürürüm yanımda
![]()
@Maskeli Fedai Yasak Elma mı izleyecekmiş. Yılın bombası resmen. 😱 Hemen vadicileri bilgilendirmemiz gerek.![]()