Maskeli Fedai
Favori Üye
Kötüye bir şey olmazÖlürsem çok ararsın beni...
Kötüye bir şey olmazÖlürsem çok ararsın beni...
Doğru söze ne denirKötüye bir şey olmaz![]()
Eve kapatılmaktan beyni sulanmış şizofrene bağlamış @Maskeli Fedai beyBundan bizim haberimiz var mı?@serhatt
Bundan bizim haberimiz var mı?@serhatt
Yalınla bana kumpas kurdunuz..Eve kapatılmaktan beyni sulanmış şizofrene bağlamış @Maskeli Fedai bey![]()
Hadsiz..Sende daha iyi bir sanatçı seçseydin@kerem
Kaos yerine geyik yaptık işte daha ne
Kaos yerine geyik yaptık işte daha neKaos maosun kimseye bir faydası yok hem
![]()
Ağzına sağlıkKaos yerine geyik yaptık işte daha neKaos maosun kimseye bir faydası yok hem
![]()
Yalınla bana kumpas kurdunuz..
Yalın ayak dolaşmasaydın sende.Sende daha iyi bir sanatçı seçseydin@kerem
Kaos benden uzak, sevenlerine yakın olsun. Sevgi, barış, huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.
İlk defa aynı fikirdeyizAğzına sağlık![]()
Kaos benden uzak, sevenlerine yakın olsun. Sevgi, barış, huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.@Yiğitt
Kaos yerine geyik yaptık işte daha neKaos maosun kimseye bir faydası yok hem
![]()
Kaosa son verip foruma huzuru, sohbeti, geyiği getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün ilk adımı @Maskeli Fedai ve @serhatt nikahıyla başlattık, bu barış çemberimizi genişleteceğiz. Bizi bölmek isteyen, ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Fav10 artık daha güçlü, daha özgür, daha hür!Kaos benden uzak, sevenlerine yakın olsun. Sevgi, barış, huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.@Yiğitt
Ben iyi kalpli bir adamım..Demek sende sevgi pıtırcığı oldun. Yakında şiir falanda yazarsın sen.![]()
Seni öldürürüm..Kaosa son verip foruma huzuru, sohbeti, geyiği getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bugün ilk adımı @Maskeli Fedai ve @serhatt nikahıyla başlattık, bu barış çemberimizi genişleteceğiz. Bizi bölmek isteyen, ortalığı karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Fav10 artık daha güçlü, daha özgür, daha hür!![]()
(Seçim konuşması gibi oldu.)