TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
2011'den beri forumdayım daha öncesinde de bu tarz itiraf konuları oldu fakat sansürlü, sansürsüz kimseye hakaret edilmedi. İtirafın da dozu olmalı inşallah o hakareti yapan ortaya çıkar çok haklısın.
ulu orta yerde yapılan hakaret bile 14 ay durmuştu sonra silindi. Çıkmasını sağlatacağım inşallah.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bir ara @serhatt sana aşıktı, bana yazıyordu sen tanıyorsun nasıl çocuk falan diye. Ben de seni övdüm epey, çok tatlı, çok içten biraz sinirli dedim. Serhat da sinirini yerim onu dedi, böyle başladıydı işte. :A
Ohaaa 😱 Onu benden uzak tutarak iyilik yapmışsın :A Iyyy.. @serhatt :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Yiğitt
@serhatt ve kalite mi 😱 At çöpe gitsin :A
fft99_mf6992908.Jpeg

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Bir ara @serhatt sana aşıktı, bana yazıyordu sen tanıyorsun nasıl çocuk falan diye. Ben de seni övdüm epey, çok tatlı, çok içten biraz sinirli dedim. Serhat da sinirini yerim onu dedi, böyle başladıydı işte. :A
Oha kuru iftira 😱

Yiğit saçmalama 😱 Pohpohlandırma şunu :A

Oha kuru iftira 😱

Yiğit saçmalama 😱 Pohpohlandırma şunu :A
Ne görmedim ki :A Forumu karıştırdın be git artık git :A Koronadan daha tehlikelisin :A
Tüm yazışmalar duruyor. Serhat bana dedi bu maskeli çok haşin bir tip, ben öyle tipler seviyorum diye. Sonra ben de bir arkadaşı (@Buly) araya soktum, Maskeli de Serhat'a düşüyormuş, olumlu karşılamış diye detayları aldım. Sonra Serhat'la limoni olunca olayınız kaldı yani, hazır şu an ortam mükemmel olun bence siz. :bhr: Şahitleriniz de ben ve @Bully işte :Z

Tüm yazışmalar duruyor. Serhat bana dedi bu maskeli çok haşin bir tip, ben öyle tipler seviyorum diye. Sonra ben de bir arkadaşı (@Buly) araya soktum, Maskeli de Serhat'a düşüyormuş, olumlu karşılamış diye detayları aldım. Sonra Serhat'la limoni olunca olayınız kaldı yani, hazır şu an ortam mükemmel olun bence siz. :bhr: Şahitleriniz de ben ve @Bully işte :Z
@Bully.. Bağlan yayına :T:

Bu arkadaş zamanında MS adlı yarışmada büyük bir kazık atarak şampiyonluğumu engellemişti. Alamancı @kerem ile bana kumpas kurmuşlardı. UNUTMADIM!!