TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
İtiraf 2'yi okumamıştım, olayı yeni anladım. Zamanında Çiğdem'e de aynı şeyler yapıldı, çok büyük terbiyesizlikler gördük. Ki o zaman da sert tepkimi vermiştim, işin hakarete varması hiç hiç hoş değil. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, haz etmek zorunda değil. Hepimiz farklı insanlarız. Tartışma olacak mı tabi ki olacak, insanın olduğu her yerde olur. Ama hakarete, tehdide varmadan sürmeli bu. Bir insana, bir kadına bu hakaret kabul edilemez. İnsanların içi önemli, keşke yapılmasa ama yapılıyorsa da yayınlanmamalı diye düşünüyorum. @Dosi takmaya değmez diyeceğim ama insan takıyor, hak veriyorum... Umarım bir daha karşılaşmayız böyle şeylerle. :(

@Ahmed bu konularda hassas, kötü niyetle yayınladığını zaten düşünmüyorum. Daha fazla dikkat eder Ahmet de inanıyorum ki, bu konuda hassas olalım hepimiz...

Yönetimde olan yönetimde kalır, buna uymayan da atılır çok net. Orada bahsi geçen yönetici talihsiz bir laf etmiş ama herhangi bir eylem söz konusu değil. Kendisi de hatasının farkında ve bir kez olan ve sadece laftan ibaret bir durumun iki haftada bir gündeme getirilmesinin anlamı yok.

Cezaları görmeyi ben kaldırmadım. Forum sisteminin yeni versiyonuyla birlikte o eklenti kalktı ve geri getirmenin bir yolu yoktu. Fakat @mrt-06'nın başlattığı sistemle manuel olarak konu açarak biz ekliyoruz artık cezaları. Yani cezaları saklamak gibi bir niyetimiz olmadı hiçbir zaman.
Orada bahsettiğim yönetim konusu değildi ama Ozan. Yanlış hatırlamıyorsam dizi haberi konusuydu.

İtiraflar arasında tek eleştiri yapmak istediğim 2. itiraf. Çok çok çirkin, argo kelime kullanmak, yıldızlanmış olsa dahi oldukça kötü bir davranış Ahmed'in gözünden kaçmıştır, zaten fark edince hemen kaldırdı o paylaşımı. Bunun bir bilişim suçu olduğunu da belirteyim eğer yazılan kişi şikayetçi olursa davalık olacak tarzda bir paylaşım yazan kişi için. Hiç hoş olmamış, küfür etmek, argo kullanmak en hafif tabirle alçaklıktır.

Ellerine sağlık @Ahmed

Benimle ilgili algı yapılıyor. Aslında tam aksi bir durum var. Yapılan itiraflarda sürekli bahsedilen " Yönetim konularında konuşulanları ortaya dökmekle " tehdit ettiğim mesaj şu:
Sana o kadar iyi niyet göstermeme rağmen yine de zorla kendini dışlanmış gibi göstermeye çalışıyorsun. Sana kim yukarıdan bakıyor? Yok öyle bir şey ama. Yapma bunu. Yönetime karşı savaşan muhalif kahraman rolünü ısrarla oynamaya devam ediyorsun.

Forumda yöneticiyken yaptığın bir çok hata var. Bunların çoğu gün yüzüne çıkmadı. Ben eski günlerin hatrına susuyorum. Sen herşeyi ortaya döküyorsun. Hala kendini haklı görüyorsun ne diyeyim bilmiyorum Yiğit. :D
Burada bahsettiğim konu yönetim konusu değil, yönetimle bir alakası da yok. Normal, herkesin görebildiği bir konuda bir üyeyle @Yiğitt yönetici iken yaşadığı sorun. Üye sorun yaşadığını bana söyledi. Ben de halletmeye çalıştım. Yönetim konusunu dışarıya üstü kapalı da olsa bahsetme gibi durum kesinlikle söz konusu değil.
''Forumda yöneticiyken yaptığın bir çok hata var. Bunların çoğu gün yüzüne çıkmadı. Ben eski günlerin hatrına susuyorum. Sen herşeyi ortaya döküyorsun. '' bu ne demek? Allah aşkına sen bunları ortalığa döksen kaç yazar, yaptığın her türlü iğrenç bir şey. Bir insan benimle ilgili problemimi sana yazmış, sen de nasıl halletmeye çalışmışsın onu da anlamadım? Geçip onun sana yazdığı şeyi ortalığa dökmekle mi tehdit ediyordun? Ozan bile üstte yazmış zaten hatanın farkında olduğunu.

Hangi olay çok merak ettim, yönetimle forumla alakan bile yok. Yönetici kim diye sorsanlar inan bana en sona senin adını söylerler yani, hangi üye ne sorununu sana sordu çok şaşırtıcı. Ben yönetimden ayrıldım, aylar oldu. Hala onlarca kişi (abartmıyorum) özelden bana yazıp forumla, yönetimle ilgili sorunlarını yönetiyor. Ben bununla mutlu oluyorum, çünkü verdiğim emeğin karşılığını hala alıyorum. Gurur da duyuyorum. Her türlü kendinle çelişiyorsun bu durumda.

• Harika
Reactions: sokak sanati
İtiraflar arasında tek eleştiri yapmak istediğim 2. itiraf. Çok çok çirkin, argo kelime kullanmak, yıldızlanmış olsa dahi oldukça kötü bir davranış Ahmed'in gözünden kaçmıştır, zaten fark edince hemen kaldırdı o paylaşımı. Bunun bir bilişim suçu olduğunu da belirteyim eğer yazılan kişi şikayetçi olursa davalık olacak tarzda bir paylaşım yazan kişi için. Hiç hoş olmamış, küfür etmek, argo kullanmak en hafif tabirle alçaklıktır.
şuan Ahmed'i zan altınma bırakmak değil niyetim ama ben anında silinmesini talep ettim neyse
Sherlock'un söylemesiyle silindi.
ben şuan hiç iyi değilim. Kendimi toparlayayım gerekenler neyse yapmayi düşünüyorum (forum içi tabiki)
ki bu ilkkez degil. sokak sanatı bana dıskısi benzetmesi yapmıştı ve 14 ay durdu o mesaj. bir önceki sayfada deyindim. Kafamı toparlayıp gereken herşeyi yazacağım. 3 sene sonra sabrımı taşirdılar tebrikler

'Yöneticiyken yaptığın bir çok hata var. Bunlar gün yüzüne çıkmadı.'

Eğer üye ile alakalı olsa herkes her konuda kavga ediyor. Gizlenemezdi. Gizli kalamazdı. Demek ki gizli bir yerde konuşulmuş. Bunu düşünen herkes çözer. Forumun gizli yeri neresi yönetim.
#AklımızlaDalgaGeçmeyin

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
İtiraf 2'yi okumamıştım, olayı yeni anladım. Zamanında Çiğdem'e de aynı şeyler yapıldı, çok büyük terbiyesizlikler gördük. Ki o zaman da sert tepkimi vermiştim, işin hakarete varması hiç hiç hoş değil. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, haz etmek zorunda değil. Hepimiz farklı insanlarız. Tartışma olacak mı tabi ki olacak, insanın olduğu her yerde olur. Ama hakarete, tehdide varmadan sürmeli bu. Bir insana, bir kadına bu hakaret kabul edilemez. İnsanların içi önemli, keşke yapılmasa ama yapılıyorsa da yayınlanmamalı diye düşünüyorum. @Dosi takmaya değmez diyeceğim ama insan takıyor, hak veriyorum... Umarım bir daha karşılaşmayız böyle şeylerle. :(

@Ahmed bu konularda hassas, kötü niyetle yayınladığını zaten düşünmüyorum. Daha fazla dikkat eder Ahmet de inanıyorum ki, bu konuda hassas olalım hepimiz...
Aynen arkadaşlar. Ben zaten 1 sözü yıldızlamıştım o da bu tarz söz idi, diğeri kaynamış araya, çünkü yayınlamak için geç kalıyordum.
O sorunlu kısmı belirterek @Sherlock tarafından söylendiği an kaldırdım. Neden böyle bir ifadenin sorun olacağını bile bile itiraflarda paylaşarak kendime ekstra sorun açayım ki? Eskiden kaç defa bu sorunu yaşamışdım. Daha dikkatli olacağım yayınlamazdan önce.
Benim @Dosi ile asla bir sorunum yok hatta az önce özelden de konuştuk, halletdik.

Aynen arkadaşlar. Ben zaten 1 sözü yıldızlamıştım o da bu tarz söz idi, diğeri kaynamış araya, çünkü yayınlamak için geç kalıyordum.
O sorunlu kısmı belirterek @Sherlock tarafından söylendiği an kaldırdım. Neden böyle bir ifadenin sorun olacağını bile bile itiraflarda paylaşarak kendime ekstra sorun açayım ki? Eskiden kaç defa bu sorunu yaşamışdım. Daha dikkatli olacağım yayınlamazdan önce.
Benim @Dosi ile asla bir sorunum yok hatta az önce özelden de konuştuk, halletdik.
Kötü niyetli olmadığını biliyoruz canım zaten, bu konuda daha önceleri de hassastın zaten. Daha dikkatle bundan sonra yaşanmaması için uğraşalım. :X

• Beğendim
Reactions: Ahmed
''Forumda yöneticiyken yaptığın bir çok hata var. Bunların çoğu gün yüzüne çıkmadı. Ben eski günlerin hatrına susuyorum. Sen herşeyi ortaya döküyorsun. '' bu ne demek? Allah aşkına sen bunları ortalığa döksen kaç yazar, yaptığın her türlü iğrenç bir şey. Bir insan benimle ilgili problemimi sana yazmış, sen de nasıl halletmeye çalışmışsın onu da anlamadım? Geçip onun sana yazdığı şeyi ortalığa dökmekle mi tehdit ediyordun? Ozan bile üstte yazmış zaten hatanın farkında olduğunu.

Hangi olay çok merak ettim, yönetimle forumla alakan bile yok. Yönetici kim diye sorsanlar inan bana en sona senin adını söylerler yani, hangi üye ne sorununu sana sordu çok şaşırtıcı. Ben yönetimden ayrıldım, aylar oldu. Hala onlarca kişi (abartmıyorum) özelden bana yazıp forumla, yönetimle ilgili sorunlarını yönetiyor. Ben bununla mutlu oluyorum, çünkü verdiğim emeğin karşılığını hala alıyorum. Gurur da duyuyorum. Her türlü kendinle çelişiyorsun bu durumda.
Forumda en çok konu açan, mesaj yazan üyelerden biri olduğum. Beni durduk yere yönetici yapmadılar. Aylarca foruma haber konusu açmada Top 3'deydim. Arka arkaya ayın üyesi seçildim. 9. senem forumdaki tabi ki yaptığım şeyler var. Bahsettiğim olay bu döneme. Konu yönetim konusu değil. Normal haber konusu. Ben olayın üstünü kapamaya çalıştıkça sen aylardır açmaya devam ediyorsun. Yapma Yiğit bırak böyle kalsın. Gerçekten senin iyiliğin için.

Senin yayınlaman da bir sorun ama bir sürü itiraf var orada, gözünden kaçırmış olabilirsin bu doğal. Direkt sildin zaten. Burada sorun o cümleyi yazan kişinin kendisinde. Kimse kimseye nasılsa "anonim" olarak gözükeceğim diyerek küfür etme/hakaret etme hakkına sahip değil, hele hele bunun muhatabı bir kadın ise ekstra dikkat edilmesi gerekiyor. Başta @Tolstoyevski olmak üzere birçok kişi de bunu dile getirmiş zaten, @Dosi'ye de söyledim zaten şikayet et, gereken yapılsın diye.

Daha önce yapmadığım bir itirafın ihalesi bana kalmıştı o yüzden aynı sıkıntılar bir daha yaşanmasın diye açıklama yapıyorum, dosi itirafını ben yapmadım. Yapmam da böyle bir itiraf. @Tolstoyevski 'de biliyor.

@Ahmed Bu forumda gördüğüm kadınlara, hayvanlara ve doğaya en saygılı üyelerden birisidir, kimseyi kırmaz. Yapılan bir hata olduysa da düzeltir zaten hepimiz biliyoruz.

Senin yayınlaman da bir sorun ama bir sürü itiraf var orada, gözünden kaçırmış olabilirsin bu doğal. Direkt sildin zaten. Burada sorun o cümleyi yazan kişinin kendisinde. Kimse kimseye nasılsa "anonim" olarak gözükeceğim diyerek küfür etme/hakaret etme hakkına sahip değil, hele hele bunun muhatabı bir kadın ise ekstra dikkat edilmesi gerekiyor. Başta @Tolstoyevski olmak üzere birçok kişi de bunu dile getirmiş zaten, @Dosi'ye de söyledim zaten şikayet et, gereken yapılsın diye.

@Ahmed sürekli üst üste aynı eleştiriler geldiği için programın gölgeye düşmesi adına tepkide bulundu bizzat bana da dahil, bunu gayet doğal görüyorum ama o da bizim tepkimizi anlayışıyla karşılar diye umuyorum. Yani senelerdir üst üste gelince artık bir yere kadar durumu oldu.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Forumda en çok konu açan, mesaj yazan üyelerden biri olduğum. Beni durduk yere yönetici yapmadılar. Aylarca foruma haber konusu açmada Top 3'deydim. Arka arkaya ayın üyesi seçildim. 9. senem forumdaki tabi ki yaptığım şeyler var. Bahsettiğim olay bu döneme. Konu yönetim konusu değil. Normal haber konusu. Ben olayın üstünü kapamaya çalıştıkça sen aylardır açmaya devam ediyorsun. Yapma Yiğit bırak böyle kalsın. Gerçekten senin iyiliğin için.
Benim iyiliğim için mi? Hala tehdit etmeye devam ediyorsun. Bak ben aç diyorsam benim korktuğum bir şey yok, utandığım bir şey yok, pişman olduğum bir şey yok diyedir. Sen de kapamaya çalışıyorsan demek ki suçlusun, kaçıyorsundur. Dediğim gibi yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Bir üye üzerinden beni de yargılayamazsın, benim bu foruma/yönetime verdiğim emek de ortadadır. Sen bunlara saygısızlık yapamazsın, önce haddini bilmek zorundasın bunu belirteyim. O tehdidin yanına kar kalsın hadi, bu yaptığın hiçbir zaman unutulmayacak çünkü hala yağ gibi üste çıkıyorsun. Ben burada çoğu insanla tartışmışımdır ama kimseyle küs ayrılmadım, kimseyle kötü ayrılmadım şükür. Bu yaptığında da geri adım atmadığın sürece hakkımı helal etmeyeceğim sana, bu da burada benim açımdan ilktir. Bunu da sana belirteyim. Yazıklar olsun diyorum, o kadar sohbetimize, muhabbetimize senin yaptığın bu tavır için yazıklar olsun...

• Harika
Reactions: sokak sanati
@Ahmed sürekli üst üste aynı eleştiriler geldiği için programın gölgeye düşmesi adına tepkide bulundu bizzat bana da dahil, bunu gayet doğal görüyorum ama o da bizim tepkimizi anlayışıyla karşılar diye umuyorum. Yani senelerdir üst üste gelince artık bir yere kadar durumu oldu.
Ben dediğim gibi bir anda 3-4-den fazla direkt programı baz alan mesajlar geldiği için biraz sinirlenmişdim. Ama şu an all is okay, no problem. :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
2.itiraf çok hadsizce yapılmış bu kadarına da pes diyorum.kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Yahu biraz edep.

• Beğendim
Reactions: alperuz
2.itirafı tam net olarak görmedim. Ama eğer birine ağır hakaret varsa deşifre edilmeli gerekirse de hakaretin türüne göre süresiz ban yemeli.

Yanlışlıkla başka birinin mesajı alıntıya girmiş sildim. Kaale almasın
2.itirafı tam net olarak görmedim. Ama eğer birine ağır hakaret varsa deşifre edilmeli gerekirse de hakaretin türüne göre süresiz ban yemeli.
İsmim Zeynep, bana yapıldı o hakaret. Gereken şikayeti yapacağım. Daha öncede bana iğrenç uslüp kullanılmıştı. Bu kez benle birlikte tepki göstereler oldu. Inaniyorumki gereken yapılacaktır. Eminim şimdi 'şu dosi ne abarttı yazıp duruyor' derler ama 3 seneki hakaretlerine susmama saysınlar.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
.

İsmim Zeynep, bana yapıldı o hakaret. Gereken şikayeti yapacağım. Daha öncede bana iğrenç uslüp kullanılmıştı. Bu kez benle birlikte tepki göstereler oldu. Inaniyorumki gereken yapılacaktır. Eminim şimdi 'şu dosi ne abarttı yazıp duruyor' derler ama 3 seneki hakaretlerine susmama saysınlar.
2011'den beri forumdayım daha öncesinde de bu tarz itiraf konuları oldu fakat sansürlü, sansürsüz kimseye hakaret edilmedi. İtirafın da dozu olmalı inşallah o hakareti yapan ortaya çıkar çok haklısın.

• Beğendim
Reactions: Dosi