@S.G.A.T. madem hatanın farkındasın ve pişmansın forumdan özür dilemen gerekir, ben özür beklemiyorum. Ben yaptığım her şeyin arkasındayım, sonuna kadar açacağın her konuyu da konuşabilirim. Hiçbir pişmanlığım yok. Bu tehdidin terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka bir şey değildi, bundan sonra gelip bir mesaj atabilirdin. Ortada o şekil gezebilmene hayret ediyordum. Yönetimde konuşulanlar forum halkını ilgilendiren konulardır, onları ortalığa dökmekle tehdit etmek forum halkını tehdit etmek demektir. Buyur, ortam burada... Hatanın farkındaysan, yaptığının farkındaysan çık tüm forumdan özür dile. Samimiyetine inanalım, teşekkür edelim. Buyur hadi, bana attığın o mesajların da samimiyetine inanalım...
Hata olduğu ispatlandı demek. Ortada hata var ama eğilip düzeltmemeyede kararlılar.
Ayrıca kadın cinayetlerinde gördüğümüz tavrı burada da görüyoruz. Neymiş eylem yoksa suçta yokmuş. Tehdit eylem öncesi son radde değil mi? Kadın cinayeti haberi gelince kınama yapsalar bunu diyenler. Ona üzülüyorum bilmeden iki kişilikli davranıliyor.