Tamam ara beni konuşalımKandil kandil girme o konulara.![]()
![]()
Tamam ara beni konuşalımKandil kandil girme o konulara.![]()
![]()
Yine herkes birbirine kin kusmuş ne güzel.
@Ahmed eline sağlık ama insanların birbirlerine bu şekilde kin kusmalarını tasvip etmiyorum. Özellikle son dönemde hem forumda hem ülkece bir beraberlik havası yakalamışken hiç hoş değil.
Mutlu, huzurlu olmak istiyorsanız kimseye bu kadar kin tutmayın arkadaşlar.![]()
Sende kötü oldun ya artık ben ne diyimSıra hep bizde zaten.![]()
Pc'deyim şuan tel şarjda biraz bekle arayacam.Tamam ara beni konuşalım![]()
Bekliyorum 👄Pc'deyim şuan tel şarjda biraz bekle arayacam.![]()
İtirafın şu cümlesi topdan kaldırıldı.Bu resmen küfür? Hem de kadın bir üyemize edilmiş... @Ahmed
Bir de bu Sherlock ne yaptı ben mi kaçırdım orayı zira benim tanıdığım kişi gayet ılımlı, sohbeti güzel ve eğlenceli biri.Çok mu sular aktı yoksa yine abartılı iftiralardan mı
![]()
Uğraşıp dursunlar boşver.Sende kötü oldun ya artık ben ne diyim![]()
İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz
İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan
İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan@Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin
İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif
İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım
İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun![]()
![]()
İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine![]()
Pozu kess
Birilerini sinir ediyorsak ne mutlu bizeUğraşıp dursunlar boşver.![]()
Hemen kişisel algılama sende, başlama kuyruk sallamayaBak ya nasıl da ex-ini koruyormuş
Sahi @kerem Hande Yener havalarını seveyimBu itirafta yapılan benzetmeler ne böyle yaa çok tatlılar
Pozu kess![]()
İtirafın şu cümlesi topdan kaldırıldı.
Gurur duyuyorsun dimi.Birilerini sinir ediyorsak ne mutlu bize![]()
![]()
Bana gelen itirafları düşün. O tarz işte ona gelende😊Bir de bu Sherlock ne yaptı ben mi kaçırdım orayı zira benim tanıdığım kişi gayet ılımlı, sohbeti güzel ve eğlenceli biri.Çok mu sular aktı yoksa yine abartılı iftiralardan mı
![]()
Papağan moduna takılmışlar yine işte. Baya bildirim var şuan ama ben bana yapılan sansürlenen iğrenç mesaja şuan sinirliyim. İğrenmeye başladım artık bazılarından.@Dosi bunlar ne diyor yaa@Yiğitt napıyorsun sen bu insanlara
@sokak sanati iyi ki gelmiş Yoksa konu boş kalacakmiş
#itiraf28 6x7 kaç eder desem düşünerek cevap verirsin ama baya istatistik çıkarmiş
Yahu kızamadım daCovid-19
Tek merak ettiğim şey acaba konustugum kişi mi yaa
Ne dediklerini hiç takmıyorum ama konustuysam ve hala konusuyorsam 😱
Kesinlikle herkes tartışıp ifade etmeli ama korkakça davranılıp anonim olarak kendini gizleyip istediği hakareti kini kusuyorsa cevap verme gereği bile duymuyorum. Bu yöntemde ifade etme yöntemi degil zaten.Herkesin görüşüne saygı duyorum, ama burada format herkesin içinde tutduğu şeyleri anonim bile olsa söyle bilmesi. Bu şeyler güzel olur ve ya kötü o bölümden bölüme, üyeden üyeye değişiyor. Ben kimsenin şahsi fikrine karışamam.
Eğer bu kadar nefret dolmuşsa, demekki yüzeysel olarak yaratdığımız mutlu forumun iç dünyası hiç de güzel değil. İnsanları susdurarak birşey elde edemeyiz. Herkes sorunlarını tartışmalı ve ifade edebilmeli.
Sana bulaşirsam geberirsin bi köşede diye alıntı yapayım dedimHemen kişisel algılama sende, başlama kuyruk sallamaya![]()
Ayol dediklerinden yine birşey anlaşılmıyorSana bulaşirsam geberirsin bi köşede diye alıntı yapayım dedimFazla hayallere dalma kuyruk muyruk diye daha başka planlarım var
![]()
Amin bebeğim aminAhahah daha da Onur'lanman dileğiyle.![]()
![]()