TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Yine herkes birbirine kin kusmuş ne güzel. :)

@Ahmed eline sağlık ama insanların birbirlerine bu şekilde kin kusmalarını tasvip etmiyorum. Özellikle son dönemde hem forumda hem ülkece bir beraberlik havası yakalamışken hiç hoş değil.

Mutlu, huzurlu olmak istiyorsanız kimseye bu kadar kin tutmayın arkadaşlar. :)

Ozancım duyar kasmaktan sıkılmadın mı? Kin nefret ile suçluyorsun ama buna zemin hazırlıyorsun.
Ben şu 3. İtirafta rahatsız oldum. İnsanları tehdit etmek bu kadar kolay mı? Kolaysa yarın öbür gün yönetimde konuşulanların ortalığa döküleceğinden korkup, kararlarını objektif vereceklerini nasıl garanti edebiliyorsun. Şuan yönetimde bulunanlar blki bu yüzden yanlış karar veriyor sırf bu korku yüzünden.
Böyle insanları tehdit eden birine nasıl güveniyorsun. Yönetimin verdiği yetkiyi art niyetli olarak kullanmak serbest ama bunu dile getirmek yasak mı?
Aldığın hiç bir tedbir yokken sadece suçlamak ne kadar kolay. Galiba seni örnek alıyor yöneticilerin.:)

Ayrıca üyeler olarak alınan cezaları görme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Eskiden olduğu gibi. En azından itiraz etme hakkı olur her hukuk sisteminde olduğu gibi. Bunu niye kaldırdın gerçekten merak ediyorum.
Hukuk sisteminin gizli olmazı dikta rejiminde olur. Forum ne zaman çok sesliliģi kaybetti merak ediyorum. Biraz kendini suçlasan keşke böyle yorumlar yapmadan önce.:):)

• Beğendim
Reactions: kerem and Yiğitt
İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz :A

İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan :A

İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan :A @Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin :F

İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif :A

İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım :A

İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun :Z :Z :Z

İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine :F

Bak ya nasıl da ex-ini koruyormuş:A:A

Sahi @kerem Hande Yener havalarını seveyim :F:F Bu itirafta yapılan benzetmeler ne böyle yaa çok tatlılar :F

Pozu kess:F

Bir de bu Sherlock ne yaptı ben mi kaçırdım orayı zira benim tanıdığım kişi gayet ılımlı, sohbeti güzel ve eğlenceli biri. :D Çok mu sular aktı yoksa yine abartılı iftiralardan mı :A
Bana gelen itirafları düşün. O tarz işte ona gelende😊
@Dosi bunlar ne diyor yaa:F @Yiğitt napıyorsun sen bu insanlara :F

@sokak sanati iyi ki gelmiş Yoksa konu boş kalacakmiş:A

#itiraf28 6x7 kaç eder desem düşünerek cevap verirsin ama baya istatistik çıkarmiş:F

Yahu kızamadım da :F Covid-19 :F Tek merak ettiğim şey acaba konustugum kişi mi yaa (b) Ne dediklerini hiç takmıyorum ama konustuysam ve hala konusuyorsam 😱
Papağan moduna takılmışlar yine işte. Baya bildirim var şuan ama ben bana yapılan sansürlenen iğrenç mesaja şuan sinirliyim. İğrenmeye başladım artık bazılarından.
Herkesin görüşüne saygı duyorum, ama burada format herkesin içinde tutduğu şeyleri anonim bile olsa söyle bilmesi. Bu şeyler güzel olur ve ya kötü o bölümden bölüme, üyeden üyeye değişiyor. Ben kimsenin şahsi fikrine karışamam.
Eğer bu kadar nefret dolmuşsa, demekki yüzeysel olarak yaratdığımız mutlu forumun iç dünyası hiç de güzel değil. İnsanları susdurarak birşey elde edemeyiz. Herkes sorunlarını tartışmalı ve ifade edebilmeli.
Kesinlikle herkes tartışıp ifade etmeli ama korkakça davranılıp anonim olarak kendini gizleyip istediği hakareti kini kusuyorsa cevap verme gereği bile duymuyorum. Bu yöntemde ifade etme yöntemi degil zaten.
Herkes biliyor senelerdir bana karşı bir belli bir tavır vardı ve ben suskunluğumu korudum, zamanla çoğu kişi beni tanıdıkça gösterdiği tavırdan pişman olduklarıni belirtti ki ben şuan zaten koca forumda sadece 2 kişi ile muhatap olmuyorum. Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.
iyi forumlar hepinize...

Bu arada forumdan ayrılıp sonra foruma her üye dönebilir niye bu kadar eleştiri yapılıyor anlamış değilim.yok o Niye foruma döndü yok lafını yedi yok forumda işi yok.niye bu kadar kinli mesajlar atılıyor anlaşılması zor.bu forum A, b, c üyesiyle hepsiyle kalabalık çok daha iyi.keşke herkes birbirini kırmamaya alışsa çokmu zor bunu anlayamıyorum

• Harika
Reactions: sokak sanati