TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Ay boşver koskoca virüsten daha zararlıymışız tadını çıkar. :A Son zamanlarda çenem açıldı ama belli ki rahatsız etmiş birilerini. :F
3 senedir boşveriyorum ve aynı itiraf ısrarla belki 10 kere yazılıyor :A Böyle bi zor zamandan geçerken artı mübarek Miraç Kandili olmasına rağmen atıp tutmalar ayni dozda devam etmesi çok kötu cidden

@Dosi bunlar ne diyor yaa:F @Yiğitt napıyorsun sen bu insanlara :F

@sokak sanati iyi ki gelmiş Yoksa konu boş kalacakmiş:A

#itiraf28 6x7 kaç eder desem düşünerek cevap verirsin ama baya istatistik çıkarmiş:F

İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. :A Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım. :A

İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. :bhr: @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx :A Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. :A Savaş kazanır resmen bu ekip. :F

Yahu kızamadım da :F Covid-19 :F Tek merak ettiğim şey acaba konustugum kişi mi yaa (b) Ne dediklerini hiç takmıyorum ama konustuysam ve hala konusuyorsam 😱

Konularıma laf ediyordun. :A
Aklıma bir tek klaket konusu geldi son zamanlardaki o da seninle ilgili değildi öyle fake şeyler görünce sinir olduğum içindi. :F Ama ben senin konularını çok beğeniyorum. Hele ki yeni yıl hedefleri ve corona günlerinde tavsiyeler tam bir blog yazısı gibi olmuştu. :bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt
Hepimiz aktif üyeleriz diye nasiplenmişiz ama aramızda en aktifsizi @Forumdash ve @xemrexxx de pek aktif değil ama eskiden iyi çatlatmış demek ki :bhr:
gerçi en çok kaostan uzak olanda sensin bence ama sende girmişsin aramıza :A hoş ben kendimde kaoslara cevap veren biri değilim ama 3 senedir olayların içine çekildiğim için normal karşlıyorum ismimin geçmesini:A
Kesinlikle top10daki aktifliğimizi kıskanmış :F

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bir de bu Sherlock ne yaptı ben mi kaçırdım orayı zira benim tanıdığım kişi gayet ılımlı, sohbeti güzel ve eğlenceli biri. :D Çok mu sular aktı yoksa yine abartılı iftiralardan mı :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock

#itiraf28 6x7 kaç eder desem düşünerek cevap verirsin ama baya istatistik çıkarmiş:F

Yahu kızamadım da :F Covid-19 :F Tek merak ettiğim şey acaba konustugum kişi mi yaa (b) Ne dediklerini hiç takmıyorum ama konustuysam ve hala konusuyorsam 😱
Ben de öyle düşündüm. :F Konuştuğum biriyse ve o yazmışsa diyorum. :A Aman dikkat. :F

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Bir kere de şu itiraf programı olaysız geçsin ya :A Neyse çekirdek alır mısınız canlarım :A @Yiğitt @Dosi @Aserat @sokak sanati @Özgür @xBUGRAx @Bully @xemrexxx

40717-vatandas-intihari-cekirdek-citleyerek-seyretti-58b430cb8c833.jpg

Burada ortam böyle. Bi @Çiğdem vardı ortamı yumuşatan oda yok artık full kaos:A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
3 senedir boşveriyorum ve aynı itiraf ısrarla belki 10 kere yazılıyor :A Böyle bi zor zamandan geçerken artı mübarek Miraç Kandili olmasına rağmen atıp tutmalar ayni dozda devam etmesi çok kötu cidden
Kini olan çok var ama sen boşvermekle en iyisini yapıyorsun. :Z

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Özgür

Ay yüzlerine pat pat vuruyorum gerçekleri diye ben suçlu oluyorum, neyse uğraşırım ben herkesle. Zaten artık aynı gemideyiz, tehlikeli görünüyormuşuz. :A

Ooo ne zorluklar çektik. :A Bir ara @Yiğitt i sakinleştirdik. :A
Yaptıklarımın arkasındayım, az bile söyledik o insanlara. Dik dur eğilme @sokak sanati :A

2 günde bu kadar yapılmış itiraf 2 gün daha erken gelsem her halde 2 para yapardı @Ahmed :F

Yine hiç itiraf yapmadım ama bak işte, bu programın en sevdiğim özelliği bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıdır.

Tek tek ona buna eline sağlık demeyeceğim, anlayan anladı. Bu küçücük platformda bile işsizlerin uğraşı olmak beni sevindirmeye devam ediyor. Hala buradayız, hala beraberiz, hala eskisi gibiyiz. İşte bu programda da o işsizlere de maskeleri düşüp rezil olmak düşer.

Herkesi seviyorum, sevmeye de devam edeceğim. :bhr: