Valla bi zehir vakası eksik herkes tıss'lıyor mübarek 🐍Asıl UTC, asıl Yasak Elma burada yaşanıyor yıllardır.
Valla bi zehir vakası eksik herkes tıss'lıyor mübarek 🐍Asıl UTC, asıl Yasak Elma burada yaşanıyor yıllardır.
Bu arada @sokak sanati iyi ki geldin aşko, bakma sen onlara. Yönetimden iki kere kovulup gelenleri mi sayarsın kaç kere forumu kötüleyip gidiyorum deyip gelenleri mi sayarsın... Sen foruma yıllarca emek vermiş bir üyesin, tabi ki burada olacaksın. Forumda bir gram emeği olmayıp boş konularla ve kopya konularla bir yere varmaya çalışanların rahatsız olması tabi ki normal.
Ay daha hiç konuşmadık o olayları, bir ara çekirdek kola falan yapalım. Sen banlandın gittin, senin arkandan biz uğraştık. Az daha ben de banlanıyordum, puanım doldu son uyarım kaldı falan. Detaylı kaynatırız bir ara.Her gün hoş geldin diyorsunuz bana iyice yeni üye moduna girdim
Biz kimin ne olduğunu iyi biliriz. Zaten onların ne olduğunu bildiğimiz için çekinmiyorlar mi bizden.
Ay daha hiç konuşmadık o olayları, bir ara çekirdek kola falan yapalım. Sen banlandın gittin, senin arkandan biz uğraştık. Az daha ben de banlanıyordum, puanım doldu son uyarım kaldı falan. Detaylı kaynatırız bir ara.
Aslında haklı bir itiraf. Doğruya doğru demek lazım ama mahalle kavgasının tek kişiyle yapılmadığını da vurgulamak isterim. O durumda hepimiz aynı mahallede oluyoruz.Ooww çok sert olmuş. @Ahmed ellerine sağlık.
@Tolstoyevski konusuna katılmıyorum kendisi de ben filozofum havalarında değil.
@Yiğitt mahalle kavgaların sjsjsjs
Benim kuyumu kazmaya çalışanlardan kimse kalmadı forumda, hepsi pat pat kayboldu gitti... Hepsi gitti ben buradayım yine, yapacak bir şeyleri yok. Boş yere kürek çekiyorlar, üzülüyorum onların adına da.Beni savunacağını biliyordum. Kendini bu riske attığın iyi olmamış bir daha yapma. Sana bu forumun ihtiyacı var. Ama senin kuyunu kazmaya çalışanlar olmasa da olurlar. O sebeple dikkatli davran. Forumu tek başına yönettiğin zamanları da biliyoruz. Buna saygısızlık edenlere prim verme.
Ahahaha ben şu an sen deyince gördüm bu itirafı, gözümden kaçmış. Cidden efsane kadro, bu kadroyla parti kursak ooo. Forumun şerri bizden dağılıyor zaten.İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım.
İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. Savaş kazanır resmen bu ekip.
Hoşuma gitti bu itiraf. Çekemiyorlar bizi hayatımAhahaha ben şu an sen deyince gördüm bu itirafı, gözümden kaçmış. Cidden efsane kadro, bu kadroyla parti kursak ooo. Forumun şerri bizden dağılıyor zaten.
Yine herkes birbirine kin kusmuş ne güzel.
@Ahmed eline sağlık ama insanların birbirlerine bu şekilde kin kusmalarını tasvip etmiyorum. Özellikle son dönemde hem forumda hem ülkece bir beraberlik havası yakalamışken hiç hoş değil.
Mutlu, huzurlu olmak istiyorsanız kimseye bu kadar kin tutmayın arkadaşlar.
Aklına kim geldiyse yazmış. Ama onur duydum koronadan bile tehlikeli olmak..İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım.
İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. Savaş kazanır resmen bu ekip.