TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bu arada @sokak sanati iyi ki geldin aşko, bakma sen onlara. Yönetimden iki kere kovulup gelenleri mi sayarsın kaç kere forumu kötüleyip gidiyorum deyip gelenleri mi sayarsın... Sen foruma yıllarca emek vermiş bir üyesin, tabi ki burada olacaksın. Forumda bir gram emeği olmayıp boş konularla ve kopya konularla bir yere varmaya çalışanların rahatsız olması tabi ki normal.

Her gün hoş geldin diyorsunuz bana iyice yeni üye moduna girdim:A
Biz kimin ne olduğunu iyi biliriz. Zaten onların ne olduğunu bildiğimiz için çekinmiyorlar mi bizden.:bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt
Her gün hoş geldin diyorsunuz bana iyice yeni üye moduna girdim:A
Biz kimin ne olduğunu iyi biliriz. Zaten onların ne olduğunu bildiğimiz için çekinmiyorlar mi bizden.:bhr:
Ay daha hiç konuşmadık o olayları, bir ara çekirdek kola falan yapalım. Sen banlandın gittin, senin arkandan biz uğraştık. Az daha ben de banlanıyordum, puanım doldu son uyarım kaldı falan. Detaylı kaynatırız bir ara. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ay daha hiç konuşmadık o olayları, bir ara çekirdek kola falan yapalım. Sen banlandın gittin, senin arkandan biz uğraştık. Az daha ben de banlanıyordum, puanım doldu son uyarım kaldı falan. Detaylı kaynatırız bir ara. :A

Beni savunacağını biliyordum. Kendini bu riske attığın iyi olmamış bir daha yapma. Sana bu forumun ihtiyacı var. Ama senin kuyunu kazmaya çalışanlar olmasa da olurlar. O sebeple dikkatli davran. Forumu tek başına yönettiğin zamanları da biliyoruz. Buna saygısızlık edenlere prim verme.:bhr:

• Harika
Ooww çok sert olmuş. :D @Ahmed ellerine sağlık.

@Tolstoyevski konusuna katılmıyorum kendisi de ben filozofum havalarında değil. :A

@Yiğitt mahalle kavgaların sjsjsjs :F
Aslında haklı bir itiraf. Doğruya doğru demek lazım ama mahalle kavgasının tek kişiyle yapılmadığını da vurgulamak isterim. O durumda hepimiz aynı mahallede oluyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Bu programın patenti daha bende, herkes bir kere sundu bunu. :F Çarkıfelek'ten beter oldu. :F

Beni savunacağını biliyordum. Kendini bu riske attığın iyi olmamış bir daha yapma. Sana bu forumun ihtiyacı var. Ama senin kuyunu kazmaya çalışanlar olmasa da olurlar. O sebeple dikkatli davran. Forumu tek başına yönettiğin zamanları da biliyoruz. Buna saygısızlık edenlere prim verme.:bhr:
Benim kuyumu kazmaya çalışanlardan kimse kalmadı forumda, hepsi pat pat kayboldu gitti... Hepsi gitti ben buradayım yine, yapacak bir şeyleri yok. Boş yere kürek çekiyorlar, üzülüyorum onların adına da. :A

• Harika
Reactions: sokak sanati
İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. :A Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım. :A

İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. :bhr: @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx :A Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. :A Savaş kazanır resmen bu ekip. :F

İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. :A Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım. :A

İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. :bhr: @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx :A Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. :A Savaş kazanır resmen bu ekip. :F
Ahahaha ben şu an sen deyince gördüm bu itirafı, gözümden kaçmış. Cidden efsane kadro, bu kadroyla parti kursak ooo. Forumun şerri bizden dağılıyor zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Özgür
Ben kendi çizgimde ilerliyorum Yiğit kendi çizgisinde kimsenin birbirini taklit ettiğini düşünmüyorum. :D Tek itiraf da bu zaten benle alakalı :A

• Harika
@Ahmed bana yapılan itirafı sansürlemişsin, klavye delikanlımız anlaşılan bana küfür etmiş yada her ne ise. Gerçi bir kadına "dışkım" diye iğrenç tabir kullananlarıda düşününce forumdaki 'erkeklere' şaşırmamak gerekir.

İtiraf 20
Forumun en tatlışları; Özgür, Buğra, Ahmet ve Atacan. Birde Çiğdem. :bhr:

Bunu yazana çok teşekkür ederim. :bhr: @Çiğdem gel artık sen de. :(

Bana karşı oldukları için bir araya gelenler, ben yokken tekrar kavga vs etmişler. Şaşırmadım. Hepsi birbirini kullandı ve bitti. Kalıcı bir temelleri yok arkadaşlıklarının. Umarım kullanıldıklarını bi gün anlarlar.:lol::lol:

Milli Şefliğim Copy Paste yapılmış. Ona da şaşırmadım. Ben olmak isteyen çok kişi vardı forumda.😎

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Yine herkes birbirine kin kusmuş ne güzel. :)

@Ahmed eline sağlık ama insanların birbirlerine bu şekilde kin kusmalarını tasvip etmiyorum. Özellikle son dönemde hem forumda hem ülkece bir beraberlik havası yakalamışken hiç hoş değil.

Mutlu, huzurlu olmak istiyorsanız kimseye bu kadar kin tutmayın arkadaşlar. :)

Herkesin görüşüne saygı duyorum, ama burada format herkesin içinde tutduğu şeyleri anonim bile olsa söyle bilmesi. Bu şeyler güzel olur ve ya kötü o bölümden bölüme, üyeden üyeye değişiyor. Ben kimsenin şahsi fikrine karışamam.
Eğer bu kadar nefret dolmuşsa, demekki yüzeysel olarak yaratdığımız mutlu forumun iç dünyası hiç de güzel değil. İnsanları susdurarak birşey elde edemeyiz. Herkes sorunlarını tartışmalı ve ifade edebilmeli.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
kız her şeyi geçtim beni layık gördüğün ekibe bak resmen ucubeler takımı :( sırf bunun için seni bulup saçını başını yolucam .ss

Covid-19'dan daha tehlikeli şahıslar;

Bully
Kerem
Yiğitt
Forumdash
Ozgur
Aserat
Dosi
xemrexxx

bunlardan uzak durun 🙂

@Yiğitt le @bazinga kendini kollasın forumda niyeti bozanlar var :F

itiraf 28 ve 30 a katılıyorum :A :A sonuna ka sansüre karşıyız @Sherlock @S.G.A.T.