- Reaksiyon puanı
- 59,288
- Puanı
- 1,060
Bir kadına küfrecek kadar düştünüz mü, çok ayıp cidden@Ahmed bana yapılan itirafı sansürlemişsin, klavye delikanlımız anlaşılan bana küfür etmiş yada her ne ise. Gerçi bir kadına "dışkım" diye iğrenç tabir kullananlarıda düşününce forumdaki 'erkeklere' şaşırmamak gerekir.
Sen gittikten sonra bende dayanamamışım sözde korkmuşum forumu terk etmişim.Bana karşı oldukları için bir araya gelenler, ben yokken tekrar kavga vs etmişler. Şaşırmadım. Hepsi birbirini kullandı ve bitti. Kalıcı bir temelleri yok arkadaşlıklarının. Umarım kullanıldıklarını bi gün anlarlar.
Milli Şefliğim Copy Paste yapılmış. Ona da şaşırmadım. Ben olmak isteyen çok kişi vardı forumda.😎
Bu arada ŞERlok kim ya, OVERlok gibi olmuş. Ben çok beğendim bu ismi, forumda kime karşılık geliyor onu çözemedim ama? ŞERlok kim olabilir?@sokak sanati @Harunnn60 @kerem
benimle aynı kategoriye koymuşlar seni de gurur duyman lazım senin hayatta girebileceğin en iyi liste buİtiraf 9
İlk defa hakkımda olumsuz bir itiraf yapılıyor, üzüldüm. Kimseyle de bir problemim yok halbuki.Virüsten bile daha tehlikeli söylemi, çok çirkin ve terbiyesizce bir söylem ayrıca.
İtiraf 19
Güldürdü.![]()
bence yine terketmelisin istemiyoruz seni sevmiyoruz çirkinsin katilsin pissin hoşt be .ssSen gittikten sonra bende dayanamamışım sözde korkmuşum forumu terk etmişim.Ben yokken bana da denilmişti.
![]()
Sen gittikten sonra bende dayanamamışım sözde korkmuşum forumu terk etmişim.Ben yokken bana da denilmişti.
![]()
Hepimiz aktif üyeleriz diye nasiplenmişiz ama aramızda en aktifsizi @Forumdash ve @xemrexxx de pek aktif değil ama eskiden iyi çatlatmış demek kiİlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var.Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım.
İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız.@Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx
Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız.
Savaş kazanır resmen bu ekip.
![]()
Bu ekiple koronadan daha tehlikeli olmak bana da bir hava kattı.Aklına kim geldiyse yazmış.Ama onur duydum koronadan bile tehlikeli olmak..
![]()
Ay boşver koskoca virüsten daha zararlıymışız tadını çıkar.Hepimiz aktif üyeleriz diye nasiplenmişiz ama aramızda en aktifsizi @Forumdash ve @xemrexxx de pek aktif değil ama eskiden iyi çatlatmış demek ki
gerçi en çok kaostan uzak olanda sensin bence ama sende girmişsin aramızahoş ben kendimde kaoslara cevap veren biri değilim ama 3 senedir olayların içine çekildiğim için normal karşlıyorum ismimin geçmesini
![]()
aynen ve ilginç olanda öyle iğrenç bir mesajı zar zor 1 seneden sonra sildirtebildim😊Bir kadına küfrecek kadar düştünüz mü, çok ayıp cidden![]()
Ne gibi. 😱 İtirafta yazan örnekler ikisi de bir ismi kötüleyen şeylerdi o yüzdendi ama sana ne yaptım.İtiraf 24 - Çok haklı bir itiraf olmuş, ben bir ara bana özel yaptığını düşünüyordum sinirlendiriyordun beni sevgili arkadaşım @Özgür![]()
Sus sen be.benimle aynı kategoriye koymuşlar seni de gurur duyman lazım senin hayatta girebileceğin en iyi liste bu![]()
Konularıma laf ediyordun.Ne gibi. 😱 İtirafta yazan örnekler ikisi de bir ismi kötüleyen şeylerdi o yüzdendi ama sana ne yaptım.![]()
En iyisi valla, azıcık uzat da biz de faydalanım be Özgür'ümCildimi yağlandırıyor cnm sağol ben patlamış mısırımı aldım.![]()