TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
İtiraf 9

İlk defa hakkımda olumsuz bir itiraf yapılıyor, üzüldüm. Kimseyle de bir problemim yok halbuki. :D Virüsten bile daha tehlikeli söylemi, çok çirkin ve terbiyesizce bir söylem ayrıca.

İtiraf 19

Güldürdü. :D

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
@Ahmed bana yapılan itirafı sansürlemişsin, klavye delikanlımız anlaşılan bana küfür etmiş yada her ne ise. Gerçi bir kadına "dışkım" diye iğrenç tabir kullananlarıda düşününce forumdaki 'erkeklere' şaşırmamak gerekir.
Bir kadına küfrecek kadar düştünüz mü, çok ayıp cidden :kizgin:

• Üzücü
Reactions: Dosi
Bana karşı oldukları için bir araya gelenler, ben yokken tekrar kavga vs etmişler. Şaşırmadım. Hepsi birbirini kullandı ve bitti. Kalıcı bir temelleri yok arkadaşlıklarının. Umarım kullanıldıklarını bi gün anlarlar.:lol::lol:

Milli Şefliğim Copy Paste yapılmış. Ona da şaşırmadım. Ben olmak isteyen çok kişi vardı forumda.😎
Sen gittikten sonra bende dayanamamışım sözde korkmuşum forumu terk etmişim. :F Ben yokken bana da denilmişti. :F

Bu arada ŞERlok kim ya, OVERlok gibi olmuş. Ben çok beğendim bu ismi, forumda kime karşılık geliyor onu çözemedim ama? ŞERlok kim olabilir? (b) @sokak sanati @Harunnn60 @kerem

Bu zor günlerde bizi kahkahaya boğup koltuktan düşürmeye ne hakkın var:F
Ben yeni geldim tanımıyorum. Umarım yönetimden kovulup durmaz kimse:A

İtiraf 9

İlk defa hakkımda olumsuz bir itiraf yapılıyor, üzüldüm. Kimseyle de bir problemim yok halbuki. :D Virüsten bile daha tehlikeli söylemi, çok çirkin ve terbiyesizce bir söylem ayrıca.

İtiraf 19

Güldürdü. :D
benimle aynı kategoriye koymuşlar seni de gurur duyman lazım senin hayatta girebileceğin en iyi liste bu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Yiğitt
İtiraf 24: Ben beğenmediğim yorumu değil de asılsız ya da abartıya kaçan yorumlarda fikrimi elbette belirtiyorum. @Aserat a yazdığım konu Beren Saat ile ilgili asılsız bir iddiaydı ki böyle bir dönemde kadını bu tarz haberlerle linç edilmemesi için uyardım sadece. Kaldı ki Beren Saat bu konuda açıklamasını yaptı. @Aserat ile de hiçbir sorunum yok daha bu sabah özelden konuştuk. :A Fikirlerimiz çoğu konuda aynı ve kendisiyle konuşurken çok mutlu oluyorum. :bhr: Bazen uyuşamadığımız anlar oluyor ki bu çok normal ailemde bile zıtlaştığım oluyor. :A

@Silinmiş Üye un Hülya Avşar konusuna da ben değil bir sürü insan tepkisini koymuştu. Onun etkisi vardır bence.

Ha ama bu olanlar benim gerginlik yaratmamdan ziyade benim görüşlerimin önemsendiğini gösteriyor. :A

İtiraf 28 sanane kardeşim Bursalıyım her yerde yaparım sanane yani seni nedne ilgilendiriyor :bağır: Evet oranımız yüksek ama olsun neşeliyiz :A

@Yiğitt 13. madde sana resmen yürümüş ben de @Silinmiş Üye a yürüyorum aşkım blacklionum benim kara aslanım gel kollarınla sar beni :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. :A Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım. :A

İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. :bhr: @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx :A Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. :A Savaş kazanır resmen bu ekip. :F
Hepimiz aktif üyeleriz diye nasiplenmişiz ama aramızda en aktifsizi @Forumdash ve @xemrexxx de pek aktif değil ama eskiden iyi çatlatmış demek ki :bhr:
gerçi en çok kaostan uzak olanda sensin bence ama sende girmişsin aramıza :A hoş ben kendimde kaoslara cevap veren biri değilim ama 3 senedir olayların içine çekildiğim için normal karşlıyorum ismimin geçmesini:A

Aklına kim geldiyse yazmış. :A Ama onur duydum koronadan bile tehlikeli olmak.. :Z
Bu ekiple koronadan daha tehlikeli olmak bana da bir hava kattı. :A Hakkımda hiçbir şey yazılmazdı normalde. :F Forumda aktifliğim artınca çenem açıldı da ne zararımı gördüler. :A

İtiraf 24 - Çok haklı bir itiraf olmuş, ben bir ara bana özel yaptığını düşünüyordum sinirlendiriyordun beni sevgili arkadaşım @Özgür :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Hepimiz aktif üyeleriz diye nasiplenmişiz ama aramızda en aktifsizi @Forumdash ve @xemrexxx de pek aktif değil ama eskiden iyi çatlatmış demek ki :bhr:
gerçi en çok kaostan uzak olanda sensin bence ama sende girmişsin aramıza :A hoş ben kendimde kaoslara cevap veren biri değilim ama 3 senedir olayların içine çekildiğim için normal karşlıyorum ismimin geçmesini:A
Ay boşver koskoca virüsten daha zararlıymışız tadını çıkar. :A Son zamanlarda çenem açıldı ama belli ki rahatsız etmiş birilerini. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir kere de şu itiraf programı olaysız geçsin ya :A Neyse çekirdek alır mısınız canlarım :A @Yiğitt @Dosi @Aserat @sokak sanati @Özgür @xBUGRAx @Bully @xemrexxx

40717-vatandas-intihari-cekirdek-citleyerek-seyretti-58b430cb8c833.jpg