TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
İtiraf 5 için de şunu söylemek istiyorum. Yaptığın itirafta kimi savunduğun belli değil. Gelen arkadaşın adını uygunsuz bir şekilde 'sokak kadını' diye yazıp sevindiğini söylüyorsun. Benim de ismimi yanlış yazıyorsun. Hadi benim adımı öyle yazmış olman umrumda değil de diğeri çok yanlış bu bir. İkincisi ben ve @Aserat ın ne havasını gördün de balon gibi söneceğimizi söylüyorsun. :F Kimseyle tartışmaya girmiyorum aylardır. Sadece bir yerde yanlış görürsem orada araya giriyorum o da havaya girmekse bir şey diyemem. :A

• Harika
Reactions: Aserat
Yine itiraf adı altında 'kin - nefret - kötülük' üçgeninden oluşan mesajlar yazılmış. Sürekli olarak benzer konular üzerinden kin kusulması gerçekten incelenmesi gereken bir durum, sıkılmıyorsunuz aynı şeyleri yazmaya. Yani @Tolstoyevski'ye bile laf edilmiş, gerçekten ilginç kafa yapıları...

Yönetime neden geri alındığımı merak edenler şuradan bakabilirler, artık bununla alakalı açıklama yapmaya gerek duymuyorum. Yönetimde kararlar ortak alınır, bunu bu forumda bulunan herkes biliyordur. Kimse kimseye tek başına, kafasına göre ceza veremez.

Kime ne çirkinlik yapmışım, kime yönetimde alınan kararları anlatmışım gerçekten merak ettim. Böyle bir şey olsa, farazi şeylerle ortalığı ayağa kaldıranlar kim bilir neler yapardı... İftira atıyorsunuz, yapmayın.

Bazı itiraflar kabak tadında pes ya çok kinli itiraflar bulunuyor. Ayrıca şunu anlamış değilim bir insan eleştirilir ama onu yaparken dahi çizgisini aşmamalı. Çok konuşacak söz bulunuyor aslında ama konuşsakta bazı kalıplar değişmiyor.
Bu forum hepimizin tadını çıkarmayı bilin.
Emeğine sağlık @Ahmed çok fazla itiraflar yapılmış

• Beğendim
Reactions: Ahmed
İtirafı yapan çatlasın da patlasın Özgür'üm. :A Acıyorum kendisine. :A
Sen önceki mesajında o itirafa üzüldüğünü söylemişsin sanırım ama üzülecek hiçbir şey yok. :Z O listede tek zararlı emre tosbağasıdır en fazla. :A Dert etme Kaan'ım dediğin gibi çatlasın. :bhr: :A

• Harika
Reactions: Bully
Ah canım :love1:, kıskanmayın la valla Yıldız'ı salarım üstünüze :Z

yildiz_ile_nadir_evleniyor_yasak_elma_69_bolum_fragmani_izle_yasak_elma_68_bolumde_neler_oldu_yildiz_in_leyla_yi_dovme_sahnesi_izle_h250936_ee595.jpg
Yıldız kavga ederken hayranlıkla izleyen Ender de sen oluyorsun o zaman dimi? :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
İlk defa benimle ilgili bu kadar itiraf var. 😱 Elbet söyleyeceklerim var. :A Hepsini detaylı okuyacağım ama en çok ilgimi çeken itirafa yorum yapayım. :A

İtiraf 9'daki kadronun güzelliğine bakar mısınız. :bhr: @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Aserat @Dosi @xemrexxx :A Bu ekipte emre tosbağası bile zararsız. :A Savaş kazanır resmen bu ekip. :F
Sen söyleyince fark ettim, şimdi. Olsa olsa Corona'nın düşmanları kadrosu olur bu. :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Bully
Bu arada 'sokak kadını' şeklinde yapılan itiraftan rahatsız olmadım. Kadın olmak hakaret değil. Aşağılama değil. Sokak adamı desen göğsüm kabarmayacaktı. O sebeple rahatsız olunacak bir şey yok.
Hee bunu rahatsız olmam için söylediysen o senin rahatsızlığın.

Yönetimde karar mekanizmasına kaç kişi katılıyordu? Toplasanız 5 etmezdi, genellikle 3-4 isimle karar verilirdi. 3-4 ismin zaten ikisini iki şahıs oluşturduğuna göre oy çoğunluğu sağlanıyordu zaten. Kimse kimseye yönetimi anlatmasın, orada bulunmasam inanacağım. Beni, Kerem'i banlatmak için uğraşanları bilmiyor muyum ben? Son ceza puanım kaldı, SGAT denilen şahıs özelden bana yazıyor sakin ol diye. Arkamdan da kuyumu yazıyor, çok fena insanlarsınız ya. İnsanların yüzüne gülüp arkasından iş çeviriyorsunuz. Böylelerini forumda ilk kez görüyorum, kaç yıldır buradayım da insanların yüzüne gülüp arkasından iş çeviren iki şahısı da yazsınlar buraya.

Yönetimde yöneticilerin de ceza alması gerektiğini bildirip kendimi de tehlikeye atarak bu hareketi yaptım, yönetimde 7-8 ismin (büyük çoğunluk bu) onayını alıp bu karara imza attık. İnsanlara hakaret eden Sherlock da ceza aldı zaten, tüm forum gördü ceza aldığını. Kendisi de bana kinlendi, ilk fırsatta (yönetimden ayrılmamı bekledi) önce sokak sanati'ni banlayarak yolladı, sonra bana geldi. Ortamı boş buldunuz tabi. O dönem Atacan yoktu, ben ayrılmıştım, Çiğdem ve Harun kayboldu. Göz görebildiğince aradan kaynatmak istediler. Buna ne vicdanda ne insanlıkta yer vardır.

Gelip özelden bana ''Yiğit sakin ol lütfen'' yazıp arkamdan iş çevirenler burada masumu oynamasın, tek tek yüzünüze vururum hepsini.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60 and kerem
Herkesin görüşüne saygı duyorum, ama burada format herkesin içinde tutduğu şeyleri anonim bile olsa söyle bilmesi. Bu şeyler güzel olur ve ya kötü o bölümden bölüme, üyeden üyeye değişiyor. Ben kimsenin şahsi fikrine karışamam.
Eğer bu kadar nefret dolmuşsa, demekki yüzeysel olarak yaratdığımız mutlu forumun iç dünyası hiç de güzel değil. İnsanları susdurarak birşey elde edemeyiz. Herkes sorunlarını tartışmalı ve ifade edebilmeli.
Sana lafım yok zaten de format kötü, daha doğrusu yapılan sözde itiraflar kötü. :)

Ben buradaki itirafların bugüne dek bir sorunu çözdüğünü görmedim. Tam tersine insanlar birbirinin arkasından rahatça atıp tutabildiği için nefret körüklüyor.

Birine hakaret etmek itiraf ya da ifade özgürlüğü değildir.

İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz :A

İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan :A

İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan :A @Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin :F

İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif :A

İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım :A

İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun :Z :Z :Z

İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine :F

İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz :A

İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan :A

İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan :A @Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin :F

İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif :A

İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım :A

İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun :Z :Z :Z

İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine :F
Konuş hayatım, ağzına sağlık. :Z

• Harika
Reactions: serhatt