TVen İtiraf Ediyoruz 86.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölüme puanınız?

• 1-2

Oy: 5 27.8%
  • 3-4

Oy: 0 0.0%
  • 5-6

Oy: 0 0.0%
  • 7-8

Oy: 5 27.8%
  • 9-10

Oy: 1 5.6%
  • 10+

Oy: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bu arada forumdan ayrılıp sonra foruma her üye dönebilir niye bu kadar eleştiri yapılıyor anlamış değilim.yok o Niye foruma döndü yok lafını yedi yok forumda işi yok.niye bu kadar kinli mesajlar atılıyor anlaşılması zor.bu forum A, b, c üyesiyle hepsiyle kalabalık çok daha iyi.keşke herkes birbirini kırmamaya alışsa çokmu zor bunu anlayamıyorum

Canımsın.:bhr:

• Harika
Reactions: Turkuazz
Ozancım duyar kasmaktan sıkılmadın mı? Kin nefret ile suçluyorsun ama buna zemin hazırlıyorsun.
Ben şu 3. İtirafta rahatsız oldum. İnsanları tehdit etmek bu kadar kolay mı? Kolaysa yarın öbür gün yönetimde konuşulanların ortalığa döküleceğinden korkup, kararlarını objektif vereceklerini nasıl garanti edebiliyorsun. Şuan yönetimde bulunanlar blki bu yüzden yanlış karar veriyor sırf bu korku yüzünden.
Böyle insanları tehdit eden birine nasıl güveniyorsun. Yönetimin verdiği yetkiyi art niyetli olarak kullanmak serbest ama bunu dile getirmek yasak mı?
Aldığın hiç bir tedbir yokken sadece suçlamak ne kadar kolay. Galiba seni örnek alıyor yöneticilerin.:)

Ayrıca üyeler olarak alınan cezaları görme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Eskiden olduğu gibi. En azından itiraz etme hakkı olur her hukuk sisteminde olduğu gibi. Bunu niye kaldırdın gerçekten merak ediyorum.
Hukuk sisteminin gizli olmazı dikta rejiminde olur. Forum ne zaman çok sesliliģi kaybetti merak ediyorum. Biraz kendini suçlasan keşke böyle yorumlar yapmadan önce.:):)
Yönetimde olan yönetimde kalır, buna uymayan da atılır çok net. Orada bahsi geçen yönetici talihsiz bir laf etmiş ama herhangi bir eylem söz konusu değil. Kendisi de hatasının farkında ve bir kez olan ve sadece laftan ibaret bir durumun iki haftada bir gündeme getirilmesinin anlamı yok.

Cezaları görmeyi ben kaldırmadım. Forum sisteminin yeni versiyonuyla birlikte o eklenti kalktı ve geri getirmenin bir yolu yoktu. Fakat @mrt-06'nın başlattığı sistemle manuel olarak konu açarak biz ekliyoruz artık cezaları. Yani cezaları saklamak gibi bir niyetimiz olmadı hiçbir zaman.

• Beğendim
  • Olmamış
Reactions: mrt-06 and kerem
Bu arada sana teşekkür etmeyi unuttum. Emeğine sağlık. :bhr: @Ahmed

91 ziyaretçi görünüyor konuda. 😱 Millet entrikayı görünce dalmış hemen. :F

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Bana gelen itirafları düşün. O tarz işte ona gelende😊

Papağan moduna takılmışlar yine işte. Baya bildirim var şuan ama ben bana yapılan sansürlenen iğrenç mesaja şuan sinirliyim. İğrenmeye başladım artık bazılarından.

Kesinlikle herkes tartışıp ifade etmeli ama korkakça davranılıp anonim olarak kendini gizleyip istediği hakareti kini kusuyorsa cevap verme gereği bile duymuyorum. Bu yöntemde ifade etme yöntemi degil zaten.
Herkes biliyor senelerdir bana karşı bir belli bir tavır vardı ve ben suskunluğumu korudum, zamanla çoğu kişi beni tanıdıkça gösterdiği tavırdan pişman olduklarıni belirtti ki ben şuan zaten koca forumda sadece 2 kişi ile muhatap olmuyorum. Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.
iyi forumlar hepinize...
""Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.""

Noluyor? Ben ne yapdım ayol, bana alıntı yapılarak neden tehtit mesajı yazılıyor? :D

Yönetimde karar mekanizmasına kaç kişi katılıyordu? Toplasanız 5 etmezdi, genellikle 3-4 isimle karar verilirdi. 3-4 ismin zaten ikisini iki şahıs oluşturduğuna göre oy çoğunluğu sağlanıyordu zaten. Kimse kimseye yönetimi anlatmasın, orada bulunmasam inanacağım. Beni, Kerem'i banlatmak için uğraşanları bilmiyor muyum ben? Son ceza puanım kaldı, SGAT denilen şahıs özelden bana yazıyor sakin ol diye. Arkamdan da kuyumu yazıyor, çok fena insanlarsınız ya. İnsanların yüzüne gülüp arkasından iş çeviriyorsunuz. Böylelerini forumda ilk kez görüyorum, kaç yıldır buradayım da insanların yüzüne gülüp arkasından iş çeviren iki şahısı da yazsınlar buraya.

Yönetimde yöneticilerin de ceza alması gerektiğini bildirip kendimi de tehlikeye atarak bu hareketi yaptım, yönetimde 7-8 ismin (büyük çoğunluk bu) onayını alıp bu karara imza attık. İnsanlara hakaret eden Sherlock da ceza aldı zaten, tüm forum gördü ceza aldığını. Kendisi de bana kinlendi, ilk fırsatta (yönetimden ayrılmamı bekledi) önce sokak sanati'ni banlayarak yolladı, sonra bana geldi. Ortamı boş buldunuz tabi. O dönem Atacan yoktu, ben ayrılmıştım, Çiğdem ve Harun kayboldu. Göz görebildiğince aradan kaynatmak istediler. Buna ne vicdanda ne insanlıkta yer vardır.

Gelip özelden bana ''Yiğit sakin ol lütfen'' yazıp arkamdan iş çevirenler burada masumu oynamasın, tek tek yüzünüze vururum hepsini.
Hayat böyle hayatı olmayan, saplantılı, kindar ve kötü kalpli insanlara cevap vermek için çok kısa. Ben hiçbir şekilde muhattap olmadım, olmuyorum. Kuyu kazmaya devam etsinler, yine oraya bizzat kendileri düşecekler sen rahat ol. :D

Birde kendilerini savunma şekilleri yok mu, ben aynı şeyleri yapmış olsam; millete iftira atsam, milletle tartışsam, milleti kafaya taksam, onlara ceza vermek için yırtınsam, ortalığı ayağa kaldırsam ve bu yüzden yönetimden atılsam bu konuya mesaj yazmaya dahi utanırdım. Kalkmış orada kendini savunmaya çalışıyor birde. İşte herkesin burnu yanmıyor maalesef. Zaten burunları yanmadığı için bu haldeler. Acıyorum sadece. Tek başarısı bu küçücük forumda yönetici olup millete ceza vermek için can atanların da bir gün kendilerine ait bir hayatları olur umarım. Biz iyi düşünmeye devam edelim, yine büyüklük bizde kalsın. :X

• Harika
Reactions: Yiğitt
Bu arada İtiraf 26'yı yazan kim bilmiyorum ama teşekkür ederim. :D

İnşallah öyle düşünen ve benim de hakkında öyle düşüneceğim birisi çıkar karşıma en kısa zamanda. :D

@S.G.A.T. madem hatanın farkındasın ve pişmansın forumdan özür dilemen gerekir, ben özür beklemiyorum. Ben yaptığım her şeyin arkasındayım, sonuna kadar açacağın her konuyu da konuşabilirim. Hiçbir pişmanlığım yok. Bu tehdidin terbiyesizlik ve saygısızlıktan başka bir şey değildi, bundan sonra gelip bir mesaj atabilirdin. Ortada o şekil gezebilmene hayret ediyordum. Yönetimde konuşulanlar forum halkını ilgilendiren konulardır, onları ortalığa dökmekle tehdit etmek forum halkını tehdit etmek demektir. Buyur, ortam burada... Hatanın farkındaysan, yaptığının farkındaysan çık tüm forumdan özür dile. Samimiyetine inanalım, teşekkür edelim. Buyur hadi, bana attığın o mesajların da samimiyetine inanalım...

""Yada dur ben burada kesiyorum mesajimi. Devamını başka bir şekilde ifade edeceğim.""

Noluyor? Ben ne yapdım ayol, bana alıntı yapılarak neden tehtit mesajı yazılıyor? :D
hayır itiraf programında yazacağım :) anonimde olmayacak. en iyi o şekilde fikirlerimi belli ederim

Yönetimde olan yönetimde kalır, buna uymayan da atılır çok net. Orada bahsi geçen yönetici talihsiz bir laf etmiş ama herhangi bir eylem söz konusu değil. Kendisi de hatasının farkında ve bir kez olan ve sadece laftan ibaret bir durumun iki haftada bir gündeme getirilmesinin anlamı yok.

Cezaları görmeyi ben kaldırmadım. Forum sisteminin yeni versiyonuyla birlikte o eklenti kalktı ve geri getirmenin bir yolu yoktu. Fakat @mrt-06'nın başlattığı sistemle manuel olarak konu açarak biz ekliyoruz artık cezaları. Yani cezaları saklamak gibi bir niyetimiz olmadı hiçbir zaman.

Verilen yetkiyi güç gösterisi haline getirip, tehdit etmeyi talihsizlik olarak yorumlayarak, talihsiz bir açıklama yaptın bence. Suç değil talihsizlik. Bende talihsizlik adı altında istediğimi söyleyebilme hürriyetine kavuştum bu açıklaman ile teşekkürler.

Uzun süre sonra bunu başarabiler @mrt-06 'ya teşekkürler o zaman. İtiraz etme hakkı verilmeden, yapılan yargılamalarada Allah affetsin diye geçelim artık. Yada talihsizlik her neyse.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: kerem and bazinga

Çünkü bu terbiyesizliğin üstü örtüldü, @S.G.A.T. madem bu konuda hatasının farkında buyursun özür dilesin forumdan. Burada tehdit edilen benim, bana hiçbir açıklama yapılmadı. Tabi ki iki haftada bir konuyu yönetime taşıyacağım, bu benim yönetime, foruma yaptığım emeklere hakarettir, saygısızlıktır. Ha çok istiyorsa oturur beni tehdit ettiği konuları tartışabilirim kendisiyle, o ayrı. Ben bugüne kadar tek kelime konuşmadıysam o da forumun ortasında geçip beni o şekilde tehdit edemez. Samimiyse buyursun tüm forumdakilerden özür dilesin, bana bu konuda tek açıklama dahi yapmadı. Özelden yazabilirdi, aynı şekilde @Sherlock a ben kaç kere özelden yazdım o dönemde. Bana cevap bile vermedi, halbuki yönetimden atılırken bana mesaj atardı, yardımcı olurdum. Neden sesi kesildi ben yönetimden ayrılınca? Samimilerse buyursun oturalım konuşalım. Ben forumda çok insanla tartışmışımdır ama kimseyle de küs kalmamışımdır. İnsanız, farklıyız tartışabiliriz. Ama çözmek de elimizde. Ben Sherlock'a o dönem özelden yazmama rağmen cevap vermedi, hayırdır kimsin yani? SGAT bana yazıp bir adım attı, ben de adım attım ve konuştuk taa ki o tehdidine kadar. Benim her şeyim net, tüm özel konuşmaları da duruyordur hepsinin yüzü de oradadır. :)

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
İTİRAF 2 | Yeter kardeşim şu @Dosi ile uğraşmayın artık ne kadar zavallısınız, bulmuşsunuz gül gibi kızı bir de çamur atıyorsunuz :A

İTİRAF 4 | Bir musallat olmadığınız @kerem kalmıştı o da oldu, zevk alıyorsunuz heralde insanların kültürlü oluşunu baltalamaktan :A

İTİRAF 5 | @Özgür üm kadar iyi niyetli biri var mı acaba bu dünya üzerinde çirkefini de al git forumdan :A @Aserat a da laf söyletmem yırtarım ağzını senin :F

İTİRAF 9 | Forumun olmazsa olmaz demirbaş isimlerine ( @Bully @kerem @Yiğitt @Forumdash @Özgür @Aserat @Dosi @xemrexxx ) tehlikeli demişsin de acaba bu saydığın isimler forumda olmasaydı sen burada olabilir miydin? Gereksiz herif :A

İTİRAF 20 | Eksik yazmışsın o tatlışların içinde bende varım :A

İTİRAF 21 | Bahsettiğin arkadaşla yarış içinde olmam için onu kaale almam gerekir ama öyle bir durum olmadığı için yarış içinde de değilim. Bazılarının memnunsuzlukları yüzünden konu açmaya ara verdim. Senin gibi fesatlar için vaktimi harcamaya değmeyeceğini anladım. İyi ki de bıraktım. Sefam olsun :Z :Z :Z

İTİRAF 28 | Bence sende gerçek kimliğini, bastırılmış duygularını açığa çıkart artık. Burada gizleyenler bir bir ortalığa döküldü hiçbiri zararda görmedi. Hadi yap bu iyiliği kendine :F
Oha itirafi sayende farkettim, gözümden kaçmıştı. :F

Teşekkür ederim canım, neyse ki sen övülmüşsün. Kim yapmışsa ağzına sağlık. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Ahmed