Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Meze olmasın. Rakının yanında servis edilir.
Meze severiz
Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Meze olmasın. Rakının yanında servis edilir.
Patlıcanlıysa @serhatt ve @eemre nin ilgisini çeker ' @eemre @Yakamoz-Asi @12.AdamŞakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Netten ara anlarsın. Meze mi ? yemek mi ?
Netten ara anlarsın. Meze mi ? yemek mi ?
Emin olmadığın şeyler hakkında fikir beyan ederken iki kez düşün ya da kesin konuşma hata payın olsun.Evet mezeymiş
Emin olmadığın şeyler hakkında fikir beyan ederken iki kez düşün ya da kesin konuşma hata payın olsun.
Yanıldın kabul et be kardeşim.Ben öyle biliyordum valla
Yanıldın kabul et be kardeşim.
Kuz şak şuk ne olaki neyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Boğazına sokarım o patlıcanı.
Heyatım inşallah 2024 te fatih ile şakşukayı yersiniz sonra Pembe Ünal seni yolarBoğazına sokarım o patlıcanı.
Bana bir şey yapamaz Doğa gibi malamat ederim onu.Heyatım inşallah 2024 te fatih ile şakşukayı yersiniz sonra Pembe Ünal seni yolar
Ay seni ne yapacağız bu espirilerinle
Yanıldın kabul et be kardeşim.
Kabul ediyorum ya işte
Marul kafa 40 yılda 1 işe yaramış çok ikonik bir an olmuş @Dosi @offensive @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @eemreBana bir şey yapamaz Doğa gibi malamat ederim onu.
Her zaman işe yaradığı için çatlıyorsun ya bu kadar.Marul kafa 40 yılda 1 işe yaramış çok ikonik bir an olmuş @Dosi @offensive @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @eemre
senin işine yarayabilir yokluktaHer zaman işe yaradığı için çatlıyorsun ya bu kadar.
Aklın fikrin hep fesatlıkta. Nasıl bir kuyruk acın varsa.senin işine yarayabilir yoklukta
genel had bildirme modum ona karşı da açık işte özel bir muamele yokAklın fikrin hep fesatlıkta. Nasıl bir kuyruk acın varsa.
Had bildirememe modum demek istedin zaar.genel had bildirme modum ona karşı da açık işte özel bir muamele yok
pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninleHad bildirememe modum demek istedin zaar.